Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Olacak nasılsın canım moralin düzeldi mı?
iyiyim şükür canım

geçen hafta işe yaramamıştı ama. Geçen haftaki mevzu ödemdi. Bu hafta ne olur aceba
ödem + wc= % 3

Noldu la hep fit

Ay wayt yaktı beni, kendimi geri kalmış hissediyorum

Yanmasin kuzum ya sen daha iyisini yaparsın

ben seni böyle tanımadım

En cok üslubuna kızdım guzellikle konus demi ...o zanneti cemkiririm bunu sustururum bende daha cok ustune gidince bu sefer ozurler havada uçuştu...

Ya işte buna gıcık oluyorum biraz mazlum bi tip olsan tepene çıkacaktı bi de ben başkasına yapılmasına da katlamamiyorum sonra adım kavgaciya çıkıyor

Hepfitim canim bende oyleyim.. diyelim is yerinde hic haz almadigim slm dahi vermek istemediğim birine bile bi haksizlik yapilsa bana ne oluyorsa once ben itiraz eder konusurum... arkadaslar sanane ada derler..ama o kisiyi sevmiyorum diye yapilan haksizliga susamıyorum..

Ya var ya bu kadın ne acaba? Öğretmen mi gerçekten? Kendinden haberi var mı? Tam bilmiyorum müdür öğretmen olmayabiliyor mu kızlar?

Ben hep boyleydim de 3 haftadır sahalardan uzagim canim

Ya beni de susturmaya çalışıyorlar ama elimde değil, hele kendini savunamayan bi tipse iyice alevleniyorum. Çünkü iş yerinde zayıf olanı ezmeye çalışan ego tatmini yapmaya çalışan gerizekali çok var

Ya var ya bu kadın ne acaba? Öğretmen mi gerçekten? Kendinden haberi var mı? Tam bilmiyorum müdür öğretmen olmayabiliyor mu kızlar?
Yok yok gercekten ogretmen diplomasını gordumde iste tarzi tarz değil... zaten ogretmen olmazsa kuruma mudur olarak gelemuyor denetlemeden gecemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…