- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
iyiyim şükür canımOlacaknasılsın canım moralin düzeldi mı?
@MiuLego dünyanın en güzel kadınıdır kaptanıdır
@MiuLego dünyanın en şeker kaptanıdır
@MiuLego dünyanın en tatlı kaptanıdır
@MiuLego dünyanın en şirin kaptanıdır
@MiuLego dünyanın en mükemmel kaptanıdır
@MiuLego dünyanın en inanılmaz kaptanıdır
@MiuLego dünyanın en vazgeçilmez kaptanıdır
ödem + wc= % 3
geçen hafta işe yaramamıştı ama. Geçen haftaki mevzu ödemdi. Bu hafta ne olur aceba
Noldu la hep fit
Yanmasin kuzum ya sen daha iyisini yaparsın
En cok üslubuna kızdım guzellikle konus demi ...o zanneti cemkiririm bunu sustururum bende daha cok ustune gidince bu sefer ozurler havada uçuştu...
Hepfitim canim bende oyleyim.. diyelim is yerinde hic haz almadigim slm dahi vermek istemediğim birine bile bi haksizlik yapilsa bana ne oluyorsa once ben itiraz eder konusurum... arkadaslar sanane ada derler..ama o kisiyi sevmiyorum diye yapilan haksizliga susamıyorum..Ay wayt yaktı beni, kendimi geri kalmış hissediyorum
ben seni böyle tanımadım
Ya işte buna gıcık oluyorum biraz mazlum bi tip olsan tepene çıkacaktıbi de ben başkasına yapılmasına da katlamamiyorum sonra adım kavgaciya çıkıyor
Demekki bu hatun devlette benim gibi veliye denk gelmemis bu olmaz baska bisey icin olsa yine arar hakkimi ararim...
Gecen hafta kizim anne sinifa yeni biri geldi dedi ben sok zaten 20 kisiler ve bize denildiki kesinlikle sinif 20 kisiyi geçmeyecek... kadin bana telde demesin mi yooo 18 kisi ada hanim yanlis biliyorsunuz gelin bakin kayitlara dedi... hocam siz yanlis biliyorsunuz sinif ogretmenine sorun dedim... 5 dakika sonra aradi aaaa ada hanim evet hakliymisiniz 21 kisiymis dedi.. eyy Allahim dedim ...kres sahibi masallah aysima kamera gibi herseyi anlatıyor size diyor...
Ben hep boyleydim de 3 haftadır sahalardan uzagim canimAy wayt yaktı beni, kendimi geri kalmış hissediyorum
ben seni böyle tanımadım
Ya işte buna gıcık oluyorum biraz mazlum bi tip olsan tepene çıkacaktıbi de ben başkasına yapılmasına da katlamamiyorum sonra adım kavgaciya çıkıyor
Gecersin gecersin benim kaç gün sporum yokkkYarin son gun zaten bi leslie yapcam ben seni nasil gecem
Hepfitim canim bende oyleyim.. diyelim is yerinde hic haz almadigim slm dahi vermek istemediğim birine bile bi haksizlik yapilsa bana ne oluyorsa once ben itiraz eder konusurum... arkadaslar sanane ada derler..ama o kisiyi sevmiyorum diye yapilan haksizliga susamıyorum..
Ben hep boyleydim de 3 haftadır sahalardan uzagim canim
Atsan da bende catlasam ne olur ki sanki
Yok yok gercekten ogretmen diplomasını gordumde iste tarzi tarz değil... zaten ogretmen olmazsa kuruma mudur olarak gelemuyor denetlemeden gecemez...Ya var ya bu kadın ne acaba? Öğretmen mi gerçekten? Kendinden haberi var mı? Tam bilmiyorum müdür öğretmen olmayabiliyor mu kızlar?
Boşuna mı diyorum gel morti olalim diye sendeTaam büyüksün apla
Atsan da bende catlasam ne olur ki sanki
Sen benden zayifsin şuan ama ben tombik oldum kilo aldimMinnosumm sen nasıl catlayacan kii inceciksinn ♡♡♡
nefs bende de 53 oturdu sanırımMinnosumm sen nasıl catlayacan kii inceciksinn ♡♡♡
NasilSeker katmadan olabilir canım recel
Sağol canım
Aminn. Yani ben doğurdu yeter da
Yok yok gercekten ogretmen diplomasını gordumde iste tarzi tarz değil... zaten ogretmen olmazsa kuruma mudur olarak gelemuyor denetlemeden gecemez...
Boşuna mı diyorum gel morti olalim diye sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?