Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Silme silme öncesi sonrasında iyi oluyor...
Örnek : eflalim, waytimm, ahu..

Selammmm canım gitti kocisinn demii..
Gell niye gelmiyonn kii
dün sabah gitti eşim onun işlerine koşturduk iki haftadır gidiş izinleri son dk çıktığı için çok zor yetiştirdik.. bırak buraya gelmeyi iki oturup sohbet edemeden vakit geçiremeden gitti

Bazen hemen zayıflamak istiyorum. Ama sanki ne yapacağımı ne yiyeceğimi bilemiyorum gibi geliyor. Panik oluyorum. Aklım bulanıyor, çok bunalıyorum.

Canım şimdi yazayım ama önemli olan senin bunu kafana koyman.
Bunu süreç olarak algilarsan sıkılır bunalirsin yaşam tarzına çevir kii sen zaten karatay yapıyorsun değil mi? Öyle daha kolay olur..
Bakk zaman geçiyor bi şekilde diyette değilde normal yeme şeklin o olunca mutlaka verirsin 200- 300 neyse ama toplamda bi bakarsin kilolar gitmiş..
Beynimizi önce ikna etmemiz gerekiyor onu inandirirsan gerisi daha kolay olur.
Ahkam kesmek gibi olmasın da herşey için bu geçerli yaşam felsefemde öyle bilinçaltıni iyi ve dogru kodlamak gerekiyor..

Pazartesiden beri 58.9 59.0 arasinda gidip geliyor

Gülüyorum çünkü o takilmalari en iyi ben biliyorum canım.
Hatta takimdan da iyi bilirler efenim..
Bu kilolarda çok daha az yemek veya çok daha fazla spor yapmak gerekiyor...
Yada bilmedigin yanlışlar olabilir.
Örneğin benim agobun kazı gibii ceviz badem fındık yemem gibi zararsız diye

dün sabah gitti eşim onun işlerine koşturduk iki haftadır gidiş izinleri son dk çıktığı için çok zor yetiştirdik.. bırak buraya gelmeyi iki oturup sohbet edemeden vakit geçiremeden gitti

Allah kavustursun canım sağlıkla...
Burası iyi gelir emin ol..
Kafan dağılır zaman nasıl geçer anlamazsin bile

Tam aksam yemegi ayarliyodum dunden kalanlar vardi.esim aksam bulusmak icin eski calisitigi yerdeki ev arkadasini aradi buraya yeni gelmisti evimize gelip giden sevdiğim bi cocuktur.o da okuldan ciktim abi direk size geliyorum demis.ay yemek yetmez yarim saate gelecek.patates kizarttim borek cikardim nelul melul baktim onlara oyle iste

Tam Karatay yapmıyorum canım. Yapsam zaten çoktan zayıflamıştım. Mümkün olduğunca normal buğday ekmeği, pilav vs yememeye çalışıyorum. Ama bazen tamamen bozuluyor.
Farkındayım beynimi doğru kodlamadım. daha önce yapmıştım bunu. Şimdi zorlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…