Çarşamba menüm gelsin
Sabah 09.00
1 yumurtadan maydanozlu taze soğanlı omlet
Peynir
7-8 zeytin
Domates salatalık biber
1 dilim avakado
Öğlen 14.00
1 kuru incir
2 minnak kayısı
6-7 badem
1,5 ceviz
Akşam 19.30
Köy tavuğu
1 servis kaşığından biraz fazla bulgur pilavı
Brokoli salatası ve biraz salatalık turşusu
2 yk yoğurt
Yatana kadar 2 lt su
100 dk yürüyüş
@MiuLegoaeben
Wc ye çıkıyom bu ara yürüyüşler saolsun. Ama karnım hep şiş
Ben geçen hafta buraya gelmeden önden yandan foto çektim. Dedim ki zayıfladıkça öncesi sonrası yaparım. Ama bende göğ. ve karın çok iğrenç göründü. Sinirim bozuldu fotoları sildim
Ama inşallah direk çıtır halimi atmak nasip olur inşallahtabiki seninle nefsim
52 miTamam olursun kiii sen 52 şu yoğunluğun hastaliginiz geçsin bii dinlenn bi toparlan bebemm
52 senin itin olsunn..
Ayyy benimde olsun çok güzel geliyor kulağa 52 yim demek
Ula bi nefs vardi ayni ona benziyosun haa
Yok yine çekerim de daha güzel bir foto olsun.Silme silme öncesi sonrasında iyi oluyor...
Örnek : eflalim, waytimm, ahu..
52 migörmeyeli yıllar oldu
Şu an kaç kilosun ?
De de çekinme
Kizzz ağlama şimdi nasıl diyem ki kilomu sana
Demekki ağzından çıkanı kulağı duymuyor
Hazır değilim sana korktum ben
De de çekinme
Oy oy oyyyy sen ne geliyon bu şişkoların arasına anlamadım ki54 den kurtulmaya çalışan 53 u ucundan gören bii kilodayim
Senn kaç kiloydunn hepfitim
dün sabah gitti eşim onun işlerine koşturduk iki haftadır gidiş izinleri son dk çıktığı için çok zor yetiştirdik.. bırak buraya gelmeyi iki oturup sohbet edemeden vakit geçiremeden gitti
Selammmm canım gitti kocisinn demii..
Gell niye gelmiyonn kii
Bazen hemen zayıflamak istiyorum. Ama sanki ne yapacağımı ne yiyeceğimi bilemiyorum gibi geliyor. Panik oluyorum. Aklım bulanıyor, çok bunalıyorum.
Pazartesiden beri 58.9 59.0 arasinda gidip geliyor
dün sabah gitti eşim onun işlerine koşturduk iki haftadır gidiş izinleri son dk çıktığı için çok zor yetiştirdik.. bırak buraya gelmeyi iki oturup sohbet edemeden vakit geçiremeden gitti
Tam Karatay yapmıyorum canım. Yapsam zaten çoktan zayıflamıştım. Mümkün olduğunca normal buğday ekmeği, pilav vs yememeye çalışıyorum. Ama bazen tamamen bozuluyor.Canım şimdi yazayım ama önemli olan senin bunu kafana koyman.
Bunu süreç olarak algilarsan sıkılır bunalirsin yaşam tarzına çevir kii sen zaten karatay yapıyorsun değil mi? Öyle daha kolay olur..
Bakk zaman geçiyor bi şekilde diyette değilde normal yeme şeklin o olunca mutlaka verirsin 200- 300 neyse ama toplamda bi bakarsin kilolar gitmiş..
Beynimizi önce ikna etmemiz gerekiyor onu inandirirsan gerisi daha kolay olur.
Ahkam kesmek gibi olmasın da herşey için bu geçerli yaşam felsefemde öyle bilinçaltıni iyi ve dogru kodlamak gerekiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?