kafalar çok güzel heeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Benimki kendinden güzel deee
hayırdır neden güzelllll
yılbaşı sonrası bana ulaşamazsanız merak etmeeyin emiiiiii
Wc yok . Bulgur yemişim dün artı cıs cos. Normal tartının böyle olması. Tartıya takılmıyorum artık benim hedef taş olmak sıkılaşmak
Dün cıs yedim oğlum diyor ki anne srn yemiyordun hani kilo veriyordun geri mi alıcan kilogöbeğin çıkmış zaten oğlanın da diline düştü göbegim
Ben sana çok şaşırdım bonus
Sen bana güvenBi lokmacıksın atıveririm ağzıma he
Artılar geliyor
Huzur battı
Benim hiç adaşım olmadığından
Ben senin izin zamanında yoktum herhal yoksa olurdu iki çift lafım ay kanadım diyecektim :)
Pişman değilim yine olsa yine ayrılırımkontrol bende sıkıntı yok haftada 500 liste için olmuyordu mius beğenmiyor bende 1 veremem şok yapmadan.
Benimki kendinden güzel deee
Sennnnnnnn
Bizim yıllık göç olayları başladı unutmuşum. Hadi bana eyvallah seneye artık görüşürüz Eki Görüntüle 2085580
İpi 5000 yapacaktim ama uzun zamandır düzenli sporum yok yüklenmek istemedim bacaklarim perte çıktı amaAhahahha şakacı
Bana zararlı ama yılbaşı için iyi oldu evde bir sürü içecek abur cubur cips falan
Gel tabü seve seve alayım
O ne spor oO kadar ipten sonra hal kaldı diğerlerini yaptın yani ben jilliandan sonra devriliyorum
Ördekim sporlarına ne oldu bu hafta yarışıyorduk kız neredesin geçiyor muyum ne
Konuşalım ördekim mühim meseleler var yarın cumaUykum az açılsın çok bağırma emi
Eki Görüntüle 2085544 Eki Görüntüle 2085545
Güzel anne sizin güzel enerjinizden tatlılığınızdan oluyoruz öyle
Eklediim canım
Hoşgeldin :)Merhaba kızlar nasılsınız
İpi 5000 yapacaktim ama uzun zamandır düzenli sporum yok yüklenmek istemedim bacaklarim perte çıktı ama
Ben senin izin zamanında yoktum herhal yoksa olurdu iki çift lafım ay kanadım diyecektim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?