Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Wc yok . Bulgur yemişim dün artı cıs cos. Normal tartının böyle olması. Tartıya takılmıyorum artık benim hedef taş olmak sıkılaşmak

Dün cıs yedim oğlum diyor ki anne srn yemiyordun hani kilo veriyordun geri mi alıcan kilo göbeğin çıkmış zaten oğlanın da diline düştü göbegim

hayırdır neden güzelllll

yılbaşı sonrası bana ulaşamazsanız merak etmeeyin emiiiiii
Benimki kendinden güzel deee

Sennnnnnnn

Bi lokmacıksın atıveririm ağzıma he

Artılar geliyor

Huzur battı
Sen bana güven bazen aklımızın başına gelmesi için elimizekini kaybetme korkusu yaşamak iyidir tartı da öyle görünce iyi oldu eski haline dönmek istiyorsan buyur ye dedim, düşmanları çatlamak gibi ulvi bir vazifeden vazgeçicen didim

Pişman değilim yine olsa yine ayrılırım kontrol bende sıkıntı yok haftada 500 liste için olmuyordu mius beğenmiyor bende 1 veremem şok yapmadan.

anammm kız miu sen bizdende geleni begenmesiz ben her hafta 500 gr üstü veremem ki
napcaz @MiuLego anam napak ahunun dedigi safları sıklaştıra sıklaştıra vercezzzzz

Benimki kendinden güzel deee

Sennnnnnnn

İpi 5000 yapacaktim ama uzun zamandır düzenli sporum yok yüklenmek istemedim bacaklarim perte çıktı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…