Bende takip ediyordum hep sonra üye olmaya karar verdim. Esimde ne kulupmus cikmiyon hic diyoBanane yaaa bende yeniden gelicem takima konya gibi.
Bu sefer kendimi baska biri gibi tanitirim
Yooo dostum baskasi olma kendin ol boyle cok daha guzelsin....
Yaaaa demesene oyle...
Ya gel bana sahici sahici yada anca gidersin
Bonus yarın mortiliğimiz başlıyor
her gün menünü vereceksin anlamam
ben nasıl veriyorsam.. sen de vereceksin.. mortilikse tam anlamıyla mortilik.. ne yedin içtin görücem.. yetti gari menü vermediğin.. iplerini elime aldım oğlum.. kork benden
Eki Görüntüle 2085609
Aynen böyle gözüm ne tatlı ne börek hic bişey gormuyoNasıl bisey hırs biraz bahsetsene boyle disi kurt gibimi oluyon noluyo
ay bayılırım hırslı insanaaaaaÇok hirsliyim kendimi hic böyle gormemeistim
Ahahahha gel kuzum hoşgeldin nerdennnBanane yaaa bende yeniden gelicem takima konya gibi.
Bu sefer kendimi baska biri gibi tanitirim
Yooo dostum baskasi olma kendin ol boyle cok daha guzelsin....
Yaaaa demesene oyle...
Ya gel bana sahici sahici yada anca gidersin
Eki Görüntüle 2085608 nilişkom yarından itibaren senin kanatlarının altındayım spordanehirnil111
vayt @Whiteblacklife mortimi yenecem de sporda
işte istediğim özelliklerBende takip ediyordum hep sonra üye olmaya karar verdim. Esimde ne kulupmus cikmiyon hic diyo
bana aşıksınEssahmi lan derken daha cekiciydin
pul koleksiyonumu gösterirken form da veriyorum@MiuLego kaptan sizsiniz sanirim formu nerden aliyoduk?
istersen evet kuzum zorunlu değil..Anladım cnm elimden geleni yapacam. Şey soracakdim fotoğraf faln gonderiliyormu eski yeni falan diye
pul koleksiyonumu gösterirken form da veriyorumgelsene az bana
Kac üyeniz vardı?
Tam olarak nasil oluyo simdi burasi
Yazarken sesli guldum
ivit ben damgalıyorum hanımefendiHer uyenin fişi pulumu oluyo?
oy tontikkkk yerim onu oyyy
gelsene ya akşam bize.. ev boş.. bişeyler içeriz.. sohbet ederiz.. o arada anlatırım ben sana...
verilir canısı.. sen yarın kilonu bildiriyorsun tartılıpTamam ben onu ayarlarim. Ben bu hafta sayılamıyorum demi iki günde kilo verilmez bence ama
webcam var mı?Babam salmıyo bi yere.
Burdan devam edelim.
Zaten bi degisiksin bu ne hiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?