Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim esim biliyor kkya yazdigimi aksam tv izlerken benim elimde hep tel.. ne yazdigimi bilmez ama yazdigimi bilir... aman haaa gözünü ayirma oradan diye sitem eder

Benimki de merak edip bakıyor çaktırmadan(Ben de cakmiyorum ya)
Bakıyor geçmiş olsun yazıom, bakio kedi ördek, bakiyo yemek yazıom. Sıkıldı artık bakmıyor

Bazen derdi kapatacağım o kk yı sil gitsin falan kızıyordum bu aralar hiç sormuyor unuttu zaar buradan bir kaç arkadaşımla özelden konuştuğumu biliyor burada erkek olurmuş kandırırlarmış bende saf
Uğraşma artık der ama yazılana bakmaz bana ilk zamanlar derdi kadın oldugu ne malum diye bende bak kazen tutugunu dısarı atıyor derdim fark edilen atılıyor hangi akıllı erkek bu kadar kadının icinde durup bu ceneyi ceker demistim bir keresinde

@MiuLego Yılbaşı demişken şimdiden anlaşalım ben gömerim o akşam içki pasta meyve çerez

mali bende içecegim yılbaşındaaa
alkol aldıgın gün ertesi gün 5 lt su şart canım bird eödem sökücü falan filan
ama yemeyi abartmam çünkü herhangi bir kutlama vs planımız yok sadece
iki parlatacaz işte okadar

nisankraliçesi mi neydi o üyeden de bahsettin mi

Ooo o alalım mi bizde diye başlayan bi sohbet olurdu
kız bu arada arada kaynadı

foroların efsane. etin sıkı sanki baya.. maşallah..

malipina seninki de arada kaynamasın. harikasın be kuzum. nasıl incelmişsin maşallah.. değişim şuan bile harika. hedef kiloda ufuuuu

Öncesi sonrası yapacam hiç sevmiom totomu, eflal e ozendim:)

Ben de yemem bişey bakma @MiuLego yu kızdırıyom .içeceğim iki duble bişey.Belki onu bile içmem yoldaşım yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…