Ben de içki içicem herif gel beni de denetle desene
Sabaha kadar denetim yaşayalım de
Kizlar eşler konusunda az daha şey edin yaahu burda rahatca yaziyoruz ozel olmasada bazen cok duygusal cocuksu yaziyoruz.
Disardan kim okur bilemeyizde bari siz okutmayin adamlara.
Ballandirmayin ilgilerini cekmesin.
Banada beni zayiflat diyor ben sana inemi batirip söndürecem yap zayıfla diyorum sıkıya gelemiyorOyyy henüz 100 ü geçmedi benimki. Ben verdikce kilo vericem deyip duruyor. 10 senelik evliyiz evlenir evlenmez kilo almaya başladı, 9 senedir kilo vermem lazım diyorhala verecek birde benim göbeğe laf sokuyor güya şaka. Benim burda imi çocuk büyüdü seninkinde ne büyüdü diyorum
Ay onlar doğum sancısı çekse insanlığın soyu tükenirdi
Senin tarifleri gördüm ben burdaBende söylemem bilmez buraları kk yı bilir ama nerede yazarım ya da yazdığımdan bile haberi yok öyle konuları okuduğumu sanıyorbir bilse 40.550 mesajım var
Ayy kendine baksın. Benimde büyük oğlan taktı düştük diline. Anne sen hani kilo veriyordum dedi dünBanada beni zayiflat diyor ben sana inemi batirip söndürecem yap zayıfla diyorum sıkıya gelemiyorCanım bizde öyle kendi haline bakmaz benim çok güzel dalga gecer buralar bir iki yedigimi görüyo ya sen yine alacaksin diyor bana
kız şaka makahemen de merdane.Zaten yılbaşında tek başımayım kimsem yok herif geceye kadar çalışıyo.Bak beddua şarkısı da çalıyo efkarlandım şimdi
yok kız.. ben diyete başladığım için.. akşam 6 dan sonra ağza fermuar..Miu sende kutlama yapican dimi
tamamKız sadece yılbaşı için demiştim onu, onda da kocayi gorevlendirdiler, yalnızım gece
Bende söylemem bilmez buraları kk yı bilir ama nerede yazarım ya da yazdığımdan bile haberi yok öyle konuları okuduğumu sanıyorbir bilse 40.550 mesajım var
Küttügün hakkını yememeyim o konuda cidden çok saygılı ilk zamanlar bir iki bakardı ne yapıyorum diye bende hic kasmazdım bakmasına izin verirdimBende söylemem bilmez buraları kk yı bilir ama nerede yazarım ya da yazdığımdan bile haberi yok öyle konuları okuduğumu sanıyorbir bilse 40.550 mesajım var
Benim esim biliyor kkya yazdigimi aksam tv izlerken benim elimde hep tel.. ne yazdigimi bilmez ama yazdigimi bilir... aman haaa gözünü ayirma oradan diye sitem ederBende söylemem bilmez buraları kk yı bilir ama nerede yazarım ya da yazdığımdan bile haberi yok öyle konuları okuduğumu sanıyorbir bilse 40.550 mesajım var
Senede biiiiiiir güüüüünkız şaka maka
hayır bak sakın
yılbaşı falan farketmiyor cuma yine tartı var.. bizi bu yoldan yılbaşı döndüremez
üzme beni emi kuzum
sen yapmazsın öyle şeyler
yok kız.. ben diyete başladığım için.. akşam 6 dan sonra ağza fermuar..
zaten yılbaşı kutlamam ben içmem de.. evde spor yapıcam o saatlerdeyenecek bir mortim var çünkü
tamam
sen liste şartlarını kabul edersennnn
yarınki eksi de iyi iseeee
alırız kuzu
Küttügün hakkını yememeyim o konuda cidden çok saygılı ilk zamanlar bir iki bakardı ne yapıyorum diye bende hic kasmazdım bakmasına izin verirdimbaktı hepsi kadın muhabbeti ondan yanındada yazsamda bakmaz tabi @MiuLego ispiyonculugu tutmazsa bakmaz inşallah
hahahhaa yazık la nasıl kıskanıyorlar.. ablam da öyle benimBenim esim biliyor kkya yazdigimi aksam tv izlerken benim elimde hep tel.. ne yazdigimi bilmez ama yazdigimi bilir... aman haaa gözünü ayirma oradan diye sitem eder
Bazen derdi kapatacağım o kk yı sil gitsin falan kızıyordum bu aralar hiç sormuyor unuttu zaarKüttügün hakkını yememeyim o konuda cidden çok saygılı ilk zamanlar bir iki bakardı ne yapıyorum diye bende hic kasmazdım bakmasına izin verirdimbaktı hepsi kadın muhabbeti ondan yanındada yazsamda bakmaz tabi @MiuLego ispiyonculugu tutmazsa bakmaz inşallah
Kıskanıyorlar çok fenaBenim esim biliyor kkya yazdigimi aksam tv izlerken benim elimde hep tel.. ne yazdigimi bilmez ama yazdigimi bilir... aman haaa gözünü ayirma oradan diye sitem eder
Hemde nasılhahahhaa yazık la nasıl kıskanıyorlar.. ablam da öyle benim
Senede biiiiiiir güüüüün
senede biiiir güüüüün
Ayyy benim ki balık telefonu akşam elime kirarim bak o teli bırak benle ilgilen diye bağırıyor odunnnnKıskanıyorlar çok fena
Ayy acıktım mumurta yiyeyim yoğurtla sonra kahve keyfi sonra gaza fermuar tabi yarın tartı veremem herhalde ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?