Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar eşler konusunda az daha şey edin yaahu burda rahatca yaziyoruz ozel olmasada bazen cok duygusal cocuksu yaziyoruz.
Disardan kim okur bilemeyizde bari siz okutmayin adamlara.
Ballandirmayin ilgilerini cekmesin.

Bende söylemem bilmez buraları kk yı bilir ama nerede yazarım ya da yazdığımdan bile haberi yok öyle konuları okuduğumu sanıyor bir bilse 40.550 mesajım var

Banada beni zayiflat diyor ben sana inemi batirip söndürecem yap zayıfla diyorum sıkıya gelemiyor Canım bizde öyle kendi haline bakmaz benim çok güzel dalga gecer buralar bir iki yedigimi görüyo ya sen yine alacaksin diyor bana

Ayy kendine baksın. Benimde büyük oğlan taktı düştük diline. Anne sen hani kilo veriyordum dedi dün eşim var ya iki ay dikkat etsin en az 10 kilo gider o da en az. Askere 90 la gitti 79 la geldi daş olmuştu daş

hemen de merdane.Zaten yılbaşında tek başımayım kimsem yok herif geceye kadar çalışıyo.Bak beddua şarkısı da çalıyo efkarlandım şimdi
kız şaka maka
hayır bak sakın
yılbaşı falan farketmiyor cuma yine tartı var.. bizi bu yoldan yılbaşı döndüremez
üzme beni emi kuzum
sen yapmazsın öyle şeyler
Miu sende kutlama yapican dimi
yok kız.. ben diyete başladığım için.. akşam 6 dan sonra ağza fermuar..

zaten yılbaşı kutlamam ben içmem de.. evde spor yapıcam o saatlerdeyenecek bir mortim var çünkü
Kız sadece yılbaşı için demiştim onu, onda da kocayi gorevlendirdiler, yalnızım gece
tamam
sen liste şartlarını kabul edersennnn
yarınki eksi de iyi iseeee

alırız kuzu
Bende söylemem bilmez buraları kk yı bilir ama nerede yazarım ya da yazdığımdan bile haberi yok öyle konuları okuduğumu sanıyor bir bilse 40.550 mesajım var

Küttügün hakkını yememeyim o konuda cidden çok saygılı ilk zamanlar bir iki bakardı ne yapıyorum diye bende hic kasmazdım bakmasına izin verirdim baktı hepsi kadın muhabbeti ondan yanındada yazsamda bakmaz tabi @MiuLego ispiyonculugu tutmazsa bakmaz inşallah

Benim esim biliyor kkya yazdigimi aksam tv izlerken benim elimde hep tel.. ne yazdigimi bilmez ama yazdigimi bilir... aman haaa gözünü ayirma oradan diye sitem eder

Senede biiiiiiir güüüüün
senede biiiir güüüüün

Bazen derdi kapatacağım o kk yı sil gitsin falan kızıyordum bu aralar hiç sormuyor unuttu zaar buradan bir kaç arkadaşımla özelden konuştuğumu biliyor burada erkek olurmuş kandırırlarmış bende saf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…