aşkın gecesi gündüzü mü var laAşk dedim geceyi karistirma :)
Geçen yatıyoz herifle .senin yazını görmüş kasabı boşa beni al diye.o kim diyo nie boşuyom ben seni diyo
bekle birazdan yazcam@MiuLego Yılbaşı demişken şimdiden anlaşalım ben gömerim o akşam içki pasta meyve çerez
hahahahaha yok artık
aşık bana diyeydin
benle de böyle dersen işkencelerden işkence beğen he
Biz 110 kiloyuz tatlım bir de bana benide zayıflat diyorSenin kütük kaç kilo . Benimki 98 di en son. O gün banyoda toto üstü düşmüşödüm koptu çanağı kırdı diye onu düşündüğümdem değil kendimi düşündüğüm için, ben nasıl evirip çevirip bakardım ona çok kötüyüm yav ahım çıkıyor tabi düşer
kocalarınız şu yazdıklarınızı okusa
Kiz miu buhepfit degil miydi beni.yilbasina kadar listeye alma ben alkolü severim yilbasi gecesi cok icecem icmezsem esim kizar diyen sakın alma bu hafta sakın
hemen de merdanebekle birazdan yazcam
duymamış olayım sil şu mesajı hemen
Ben de yalnız olcamBenimki bayan olursa sorun olmaz diyo manyak
Kız koca yılbaşında görevlendirildi,evde bile olmayacak yalnizim
Herşeyi de hatirla
ya ben de onu diyorum işteeeee
aynen fit değil miydi o?
ben sordum
yok dedi
liste dışı iyi dedi
ben veremem düzenli kilo arada yerim dedi
dedi yani. fit değil de başkası mıydı
Oyyy henüz 100 ü geçmedi benimki. Ben verdikce kilo vericem deyip duruyor. 10 senelik evliyiz evlenir evlenmez kilo almaya başladı, 9 senedir kilo vermem lazım diyorBiz 110 kiloyuz tatlım bir de bana benide zayıflat diyorbenimki o gün karnı agridı bende kiyamet kopardı öyle olsa sanırım hiç düşünemiyorum allah korusun birde bana hic acıman yok diyor la dedim 3 dogum sancisı cektim sen bana acındımi hiçte bir seyi unutmuyorsun diyor bana bide Dogum sancisini cek sen unut dedim bende
Benimki bilmiyor burayı burdan eksik kalsınKizlar eşler konusunda az daha şey edin yaahu burda rahatca yaziyoruz ozel olmasada bazen cok duygusal cocuksu yaziyoruz.
Disardan kim okur bilemeyizde bari siz okutmayin adamlara.
Ballandirmayin ilgilerini cekmesin.
Benimki bilmiyor burayı burdan eksik kalsın
Ben de yalnız olcam
Kizlar eşler konusunda az daha şey edin yaahu burda rahatca yaziyoruz ozel olmasada bazen cok duygusal cocuksu yaziyoruz.
okutmuyoz kız elimde sayfaya bakarken görmüş çakal karlosKizlar eşler konusunda az daha şey edin yaahu burda rahatca yaziyoruz ozel olmasada bazen cok duygusal cocuksu yaziyoruz.
Hiç de belli etmedin amaeflale de o yüzden sordumgittim daha gelmiyrum diyeydi ben de giderdim. 1 kişi dahi öyle bişey yapsa
okutmuyoz kız elimde sayfaya bakarken görmüş çakal karlos
Ben de içki içicem herif gel beni de denetle deseneOyyy kader arkadaşımbenimki içkili mekanları denetleyecek sabaha kadar gelmez
Ayyy yok ya bence de okumasinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?