Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Biz 110 kiloyuz tatlım bir de bana benide zayıflat diyor benimki o gün karnı agridı kiyamet kopardı öyle olsa sanırım hiç düşünemiyorum allah korusun birde bana hic acıman yok diyor la dedim 3 dogum sancisı cektim sen bana acındımi hiçte bir seyi unutmuyorsun diyor bana bide Dogum sancisini cek sen unut dedim bende

ya ben de onu diyorum işteeeee

aynen fit değil miydi o?
ben sordum
yok dedi
liste dışı iyi dedi
ben veremem düzenli kilo arada yerim dedi

dedi yani. fit değil de başkası mıydı

Kız sadece yılbaşı için demiştim onu, onda da kocayi gorevlendirdiler, yalnızım gece

Oyyy henüz 100 ü geçmedi benimki. Ben verdikce kilo vericem deyip duruyor. 10 senelik evliyiz evlenir evlenmez kilo almaya başladı, 9 senedir kilo vermem lazım diyor hala verecek birde benim göbeğe laf sokuyor güya şaka. Benim burda imi çocuk büyüdü seninkinde ne büyüdü diyorum
Ay onlar doğum sancısı çekse insanlığın soyu tükenirdi

Kizlar eşler konusunda az daha şey edin yaahu burda rahatca yaziyoruz ozel olmasada bazen cok duygusal cocuksu yaziyoruz.
Disardan kim okur bilemeyizde bari siz okutmayin adamlara.
Ballandirmayin ilgilerini cekmesin.
Benimki bilmiyor burayı burdan eksik kalsın

Ben de yalnız olcam

Oyyy kader arkadaşım benimki içkili mekanları denetleyecek sabaha kadar gelmez

Kizlar eşler konusunda az daha şey edin yaahu burda rahatca yaziyoruz ozel olmasada bazen cok duygusal cocuksu yaziyoruz.

Ayyy yok ya bence de okumasinlar

okutmuyoz kız elimde sayfaya bakarken görmüş çakal karlos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…