Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaw benden iyisini mi bulacak tamam 400 de olabilir 500 de olabilir sürümden kazanir musteri veli nimettir...kimin 1 kilosu kiminin 400 gr kinininde hayir duasi yaniii..

Son durum az önce çektim @MiuLego

kesinlikle Kıbrısla Türkiye arasında ağırlık ölçü birimi farkı var ... yaklaşık 25 kilo kadar

A haaaaaaaaaaa bir üstüm 36 beden fitim ben ama altımla başım dertte diyen hatun kişisi

Nefs

ama iyisin iyi .. bölgesel spor

Yaw benden iyisini mi bulacak tamam 400 de olabilir 500 de olabilir sürümden kazanir musteri veli nimettir...kimin 1 kilosu kiminin 400 gr kinininde hayir duasi yaniii..

senin sabitin bile mübarektir di mi ada

Ayyy benim ki balık telefonu akşam elime kirarim bak o teli bırak benle ilgilen diye bağırıyor odunnnn
Benim eşimde akşamları elimde genelde tel olmaz fotoları falanda gün içinde beğenirim akşama evde zaten telefona bakacak zaman kalmıyor ama oldu da whatsapptan mesaj geldi baktım sürekli elimdeymiş gibi muamele görürüm

Mantıken durmaması gerek erkekler bu kadar lafa gelemez

Aynen oyle vallaaaa )) beni ne takimlar istedi de yok dedim... yok ben cok iyiymisim de yok istikrarli kilo veriyormuşumda yok sohbetim cok güzelmişde , yok benden iyisi şamda kayisiymis da falan filan inter milan...

yaaa hepfit hanım bunlara ne diyeceksiniz

Yaaaa ben hiç 100 200 g demedim ki! Sadece yıl başında dağıtacam dedim ama ausum bilmiyor son durumu miu niye söylemiyon hepfit yıl başında yalnizmis dagitamayacakmis diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…