Yaw benden iyisini mi bulacakne diyossunnnnnnnnnnnnnnnnn
hepfit listeye gireemez ... ben kilolarda tıkanıyorum demişti ... yılbaşında dağıtacam demişti ... bundan sonra benden 100 200 gr demiştihepfit
ada81 miu ya ne vaadettin annem haftaya 400 e tav mı oldu
@masumm banunun arada 1-2 kiloluk şovları vardı ama aynı oranda artıları da
@eflalim geçmiş olsun yaaaaaaaaaaaaaa..... şöyle eline düşmüşken enişte
Yaw benden iyisini mi bulacaktamam 400 de olabilir 500 de olabilir sürümden kazanir musteri veli nimettir...kimin 1 kilosu kiminin 400 gr kinininde hayir duasi yaniii..
Yok be ne bulansın alt tarafı kurt çorbası hergün gördüğümüz şeynoldu la mideniz mi bulandı
iştahınız mı kaçtı
çok üzüldüm ay
profil fotoğrafım yapayım ben bunu o zaman
pınaaarYok be ne bulansın alt tarafı kurt çorbası hergün gördüğümüz şey
Son durum az önce çektim@MiuLego
Yaw benden iyisini mi bulacaktamam 400 de olabilir 500 de olabilir sürümden kazanir musteri veli nimettir...kimin 1 kilosu kiminin 400 gr kinininde hayir duasi yaniii..
Benim eşimde akşamları elimde genelde tel olmaz fotoları falanda gün içinde beğenirim akşama evde zaten telefona bakacak zaman kalmıyor ama oldu da whatsapptan mesaj geldi baktım sürekli elimdeymiş gibi muamele görürümAyyy benim ki balık telefonu akşam elime kirarim bak o teli bırak benle ilgilen diye bağırıyor odunnnn
Uğraşma artık derama yazılana bakmaz bana ilk zamanlar derdi kadın oldugu ne malum diye bende bak kazen tutugunu dısarı atıyor derdim fark edilen atılıyor hangi akıllı erkek bu kadar kadının icinde durup bu ceneyi ceker demistim bir keresinde
Yarin cok iyi gelmeyecen cunku cook uykusuzum o da odem yapti balim...tekrar toparlanmam lazimmmçeneniz de iyi laf yapıyor hanım ifindi
onun bi adı var.Raşitpınaaar
dik koydum senin kuşun adını
saçları dik ya
dik
ama kazaya kurban gitmesin cıs cos harfle yanyana d harfi
kesinlikle Kıbrısla Türkiye arasında ağırlık ölçü birimi farkı var ... yaklaşık 25 kilo kadar
A haaaaaaaaaaa bir üstüm 36 beden fitim ben ama altımla başım dertte diyen hatun kişisi
Nefs
ama iyisin iyi .. bölgesel spor
senin sabitin bile mübarektir di mi ada
hadi bakalım kuzum .. benden bişey bekleme bu hafta yazdıydın zaten.. önümüzdeki hafta güzel olsun o zaman :)Yarin cok iyi gelmeyecen cunku cook uykusuzum o da odem yapti balim...tekrar toparlanmam lazimmm
oy yerim raşit mi koydun adınıonun bi adı var.Raşit
Cıss coss yemeyin derken yoksa yoksaapınaaar
dik koydum senin kuşun adını
saçları dik ya
dik
ama kazaya kurban gitmesin cıs cos harfle yanyana d harfi
Aynen oyle vallaaaakesinlikle Kıbrısla Türkiye arasında ağırlık ölçü birimi farkı var ... yaklaşık 25 kilo kadar
A haaaaaaaaaaa bir üstüm 36 beden fitim ben ama altımla başım dertte diyen hatun kişisi
Nefs
ama iyisin iyi .. bölgesel spor
senin sabitin bile mübarektir di mi ada
Onumuzdeki hafta liste isine bi bakariz olar mi ???hadi bakalım kuzum .. benden bişey bekleme bu hafta yazdıydın zaten.. önümüzdeki hafta güzel olsun o zaman :)
oy yerim raşit mi koydun adını
ne diyossunnnnnnnnnnnnnnnnn
hepfit listeye gireemez ... ben kilolarda tıkanıyorum demişti ... yılbaşında dağıtacam demişti ... bundan sonra benden 100 200 gr demiştihepfit
ada81 miu ya ne vaadettin annem haftaya 400 e tav mı oldu
@masumm banunun arada 1-2 kiloluk şovları vardı ama aynı oranda artıları da
@eflalim geçmiş olsun yaaaaaaaaaaaaaa..... şöyle eline düşmüşken enişte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?