Sende beni üzme, ciğerimi biliyorsun benim
artı diyor banu neler duyuyor elf kulaklarım banu
Benimde kollar öyle ya . 45 kiloyken bile pazum varYok yok ben 50 kiloyken 90 cm toto oluyor o her daim benimle
kesinlikle Kıbrısla Türkiye arasında ağırlık ölçü birimi farkı var ... yaklaşık 25 kilo kadar
A haaaaaaaaaaa bir üstüm 36 beden fitim ben ama altımla başım dertte diyen hatun kişisi
@Nefs
ama iyisin iyi .. bölgesel spor
senin sabitin bile mübarektir di mi ada
Aynen oyle vallaaaa)) beni ne takimlar istedi de yok dedim. .. yok ben cok iyiymisim de yok istikrarli kilo veriyormuşumda yok sohbetim cok güzelmişde , yok benden iyisi şamda kayisiymis da falan filan inter milan...
Yaaaa ben hiç 100 200 g demedim ki! Sadece yıl başında dağıtacam dedim ama ausum bilmiyor son durumu miu niye söylemiyon hepfit yıl başında yalnizmis dagitamayacakmis diye
Aynen ustle alt arasında beden oynuyor resmen
ahhh ahhhhhhhh bu 7. takım kaptanlarında iş yok kuzum ... miu dan önce de bi gudubet kaptan vardıkıymetini bilemiyorlar senin
oyyyyyyyyyyyyy yalnız mısın yılbaşında .... hepi krismisların yalnız mı
ya bende fil hafızası var hepfitim canomben seni fena listeye gözüme kestirmiştim de , dur dedim listeye de kilo bırak ... sen dedin ben bu kilolardan sonrasını çok gıdım gıdım veririm ... he gıdımdan kastın 800-900 gr sa @MiuLego
Üst 36 alt 38-40ben senin tam tersindim ...
altım 38 iken üst 40-42
sonra artık 58 lerden sonra bi beden farka indim .... en son eşitledim alt üstü nispeten
Yalnızım yaliste için engel kalmadi vereyim de kurtulayim şu kilolardan
ahhh ahhhhhhhh bu 7. takım kaptanlarında iş yok kuzum ... miu dan önce de bi gudubet kaptan vardıkıymetini bilemiyorlar senin
oyyyyyyyyyyyyy yalnız mısın yılbaşında .... hepi krismisların yalnız mı
ya bende fil hafızası var hepfitim canomben seni fena listeye gözüme kestirmiştim de , dur dedim listeye de kilo bırak ... sen dedin ben bu kilolardan sonrasını çok gıdım gıdım veririm ... he gıdımdan kastın 800-900 gr sa @MiuLego
kaptanlar iyi masallahhh da iste ada da is yok...
Ayrica o gudubet kadına hic laf ettirmem haaaa o bitaneeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?