Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yarın detoks yapıcam iyk oldum yaaaa

Öyle bir tabak bur kase ölçüsünü de bırakıyorum, 4 kaşık sebze yemeği bir kepçe çorba gibi olacak ünsüz sebze çorbası bile olsa. Miktarı küçültücem. Birde şöyle an az bir hafta karbonu çok az tüketip deniycem. Üstümde deneyler yapıcam madem izindeyim, bana ne iyi geliyor bulucam

Perşembe Menüsü (kilo verme amaçlı değildir /örnek almayınız)

10:00
1 kk süzme peynir
3 zeytin
2 çeri domates kekik ve zeytinyağlı
1 ince dlm kepek ekmek kızarmış

11:00
Kahve/3 gün kurusu/3 ceviz içi

14:30
1 tabak kereviz yemeği bol limonlu
1 kase yoğurt
1 dlm kızarmış kepek ekmek

17:00
2 köz kapya biberle yoğurt
1 kk süzme peynir ile taze soğan

su 2 lt henüz

spor 45 dk yürüyüş @MiuLego

burdan sonrası dinimiz amin yatana kadar

Aynen ustle alt arasında beden oynuyor resmen

Aynen oyle vallaaaa )) beni ne takimlar istedi de yok dedim... yok ben cok iyiymisim de yok istikrarli kilo veriyormuşumda yok sohbetim cok güzelmişde , yok benden iyisi şamda kayisiymis da falan filan inter milan...

ahhh ahhhhhhhh bu 7. takım kaptanlarında iş yok kuzum ... miu dan önce de bi gudubet kaptan vardı kıymetini bilemiyorlar senin

Yaaaa ben hiç 100 200 g demedim ki! Sadece yıl başında dağıtacam dedim ama ausum bilmiyor son durumu miu niye söylemiyon hepfit yıl başında yalnizmis dagitamayacakmis diye

oyyyyyyyyyyyyy yalnız mısın yılbaşında .... hepi krismisların yalnız mı

ya bende fil hafızası var hepfitim canom ben seni fena listeye gözüme kestirmiştim de , dur dedim listeye de kilo bırak ... sen dedin ben bu kilolardan sonrasını çok gıdım gıdım veririm ... he gıdımdan kastın 800-900 gr sa @MiuLego

Yalnızım ya liste için engel kalmadi vereyim de kurtulayim şu kilolardan

kaptanlar iyi masallahhh da iste ada da is yok...
Ayrica o gudubet kadına hic laf ettirmem haaaa o bitaneeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…