Ana kraliceyi tavladim
Minnosum mium beni sevse yaBen onu çok seviyom ki beni listeye alıp kamciyi koca totomda saklatirki
Yok canim sabaha kadar kizim oksurdu kustu gece boyu 3 kez kustu balgam cikaramayinca kotu oldu...bugun 2 saatlik uykuyla ayaktayim....o bitane kadından sana
naptın sen gittin mi okulu basmaya
Yok canim sabaha kadar kizim oksurdu kustu gece boyu 3 kez kustu balgam cikaramayinca kotu oldu...bugun 2 saatlik uykuyla ayaktayim....
Aradim beni saliya bekleyin gelecem yazdim kenara dedim
Yok yok sağlam çanakhörmette kusur etme ..
bi dediğini iki etme ... demek istedim tabii ki dea.... etsene diyecek halim yok
kırığı çıkığı var mıymış len ?
Ay tutmayin ben buna gulerimYok sabah koşuya gidiyoduk spordan sonra duş alıp kahvaltıya oturuyoduk.ama ne kahvaltı yarabbim salçalı sosisli kızartmalar ekmek bi tane gömüyodum.Bütün tabaklar boşalıyodu düşün.Ama acaip fit duruyodum o ayrı
gülme kıııAy tutmayin ben buna gulerim
Hahahaaaaanaaaaaaaaaaaaam salı gelmek bilmez şimdi onlar için
tam yılbaşında 10..9 ... 8 sayarken kadın , gözünün önünde sen belireceksin
en aaaazzzzzzzzzzzzzz eksi 900 de el sıkıştık heeeeeeeeeeeee
Noldu laa höpföt
menü şimdiye kadar , ne kaddar temiz ne kaddar pür-i pak bir menü arzediyorum sizlere :
Sabah
1 dürtücü çay
1 yumurtadan 50 gr kıyma ilaveli omlet
4 cherry domates
1 k.k beyaz peynir
Ara:
1 armut
1 bardak sütlü kahve
Akşam:
Daha karar vermedim ama biftek ve salata sanırım
hepfit fotoyu gördüm incecik üstün kuzum ne güzel alt taraf da zaten iki spor yapsan incelir diye bağırıyor :)
Ay bir de çok merak ediyordum seni ben merakımı giderdim hehee
çok az yapmışın kuzum bi 4 saat daha yapaydınSpor bildirimi yapayım bugün az mium kapisacagim haftaya dinlendirme molası
40 dk tempolu yürüyüş 100 point
Lessie 4 mil 60 dk 180 point
Toplam.280 point
nehirnil111 @MiuLego
Canim ben kacirdim kendini tanittin mi ? Kac yasindasin kilon kac bebis var mi?Kızlar benin kocam çıldırdı resmen diyet yaptığımı duyunca. Gitmis biseyler yaptırmış neler neler almış ben diyet yapamazmışım. Diyeti bozduracak işgüzar
24 yaşındayım cnm bir kızım var 9 aylıkCanim ben kacirdim kendini tanittin mi ? Kac yasindasin kilon kac bebis var mi?)
Sen kaç yaşındasın cnmCanim ben kacirdim kendini tanittin mi ? Kac yasindasin kilon kac bebis var mi?)
Maşallah Allah bağışlasın .. kac kilosun canim emzirme devam ediyor mu ?24 yaşındayım cnm bir kızım var 9 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?