Kız 100 dk az mı deliAz olmuş demi ya belki akşama eklerim
Şimdilik kulagimda bı sıkıntı yokVertigo olabilir mi? Hastaysan daha önce kulak iltihabı vs birşey olabilir
Kuzular yılbaşında yalnız kalanlar burda kutlayalım beraberce sanal sanal :) sayarız beraber 10-9-8-7 diyeeKız sadece yılbaşı için demiştim onu, onda da kocayi gorevlendirdiler, yalnızım gece
Ne diyosun
Bende öyle olmazda, bi dengem sasti heralde oturup ayaga kalkınca sola sola çekiyor bişey beni dengem bozuldusarhos gibiyim
Benşm de bir birim babane var aynısını yaşayan hatun 58 yaşındaymış, gerçi 100 e kadar yaşamış öyle düşününce pek bir garip olmuyor ama 58 de çocuk doğurmuş meaşallaahhh (3. Eşinden bir de)
Olar benim koca işte olacakKuzular yılbaşında yalnız kalanlar burda kutlayalım beraberce sanal sanal :) sayarız beraber 10-9-8-7 diyee
Kuzular yılbaşında yalnız kalanlar burda kutlayalım beraberce sanal sanal :) sayarız beraber 10-9-8-7 diyee
Vücudda elektronlar azalincada bas donmesi oluyormus canim... bi maden suyu ic mineraller icin..Kızlar tuhaf bı baş dönmem var
Tansiyonumu ölçüm normal, ekstra bir yorgunluk ilaç alimimda yok, niye böyle oldum ki
Yine yemekte kısıtlandım ablamSen yemekleri unut yenmek gereken fatmayi dusun
Yanlızim dostlarım yanlızim yanlizzzBenimki de
Kız sen yeni misin :)24 yaşındayım cnm bir kızım var 9 aylık
Yalnız olmicam ama takılırım burda size destek yalnız bırakmam :) ben sizden 3 saat önce girerim arkadaşlarla, 3 saat sonra da sizinle beraber, ilk defa şu saat farkı işe yararSen de mi yalnizsin kuzu?
Ewet yeni geldim buralaraKız sen yeni misin :)
Heee taze kan, gözüne mi kestirdinKız sen yeni misin :)
Kuzu vertigo sebepsiz de oluyor ama ada doğru söylemiş maden suyu iç, elektrolit dengesini korumak lazımŞimdilik kulagimda bı sıkıntı yok
Sanırım gozlerim yuvasında dönüyorbile gibi sanki
Vertigoda bilemiyorum ki hiç olmadım daha önce
Spor yapsam miki
Hayır hayırHeee taze kan, gözüne mi kestirdinellicen mi
Hahaa ben de kız neler yedim gezerken şuraya yazsam ban yerim ne işrenç kız diye :) çok seviyorum yeni yiyecekleri denemeyiAha kendimi gördüm, benimde midem bulanmaz yiyolarsa çok kötü olamaz mantığı var bilincaltimda bi yerlerde
Candy cagirirsa gitme
Benim ki de pizzalar kurabiyeler, kekler gömüyor gözümün önünde sürekli sonra da eeee noldu senin diyet diyor sıpa ben diyet yemeği yapınca yüzü düşüyor hemen online Domino’s a sarıyor bir de üstüne kilo veriyor çok sinirAl birini vur ötekine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?