Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kararliyim cnm zaten. Inat biriyim birazda biliyo yemicemi sırf kızdırmak için yapıyor bende şu kurtçukları gösterdim ona
Artı 80 kilo çok değil 4 5 aylık işi var hele emzirmeyi avantaja donustur emziren anne olarak söylüyorum sütun azsa bile bol bol emziriyorum süt yapmak için vücut yağ kullaniyor

hamilelik mi yok kız babanne olcak yastayim
Halam 2 gün önce gitti
Geçmişte gizli şekerim vardı ama artık eskisi gibi değil ilacı biraktim sadece ara öğün yapmazsam titreme geliyor
Ne babaannesi yavvv sen genceciksin bi kere
Şeker oynamış olabilir o zaman stres falan olduysan

Artı 80 kilo çok değil 4 5 aylık işi var hele emzirmeyi avantaja donustur emziren anne olarak söylüyorum sütun azsa bile bol bol emziriyorum süt yapmak için vücut yağ kullaniyor
Aynen doğum sonu daha berbattım kıyafetlerin hic biri olmuyordu oturdum ağladım bi gusel.ama emzirmenin çok faydası oldu zaten sütün olması için suyun çok büyük katkısı var . Cocugumada bir zararı olmaz diye düşünüyorum diyetin

hamilelik mi yok kız babanne olcak yastayim
Halam 2 gün önce gitti
Geçmişte gizli şekerim vardı ama artık eskisi gibi değil ilacı biraktim sadece ara öğün yapmazsam titreme geliyor

Halam 50 yaşında menapoza girdiğini zannetti sonra 5 aylıkken karnım ağrıyı diye dr gidince öğrendi bi tane kazandibimiz var suan 15 yaşında o yüzden büyük konuşma bu yaşta

@MiuLego
Düşündüm taşındım dedim ki acaba hani listeye girsem cıslara olan kaymalarım gider mi ki??
Tabi hemen değil ama beeelee tıkır tıkır versem kiloları bir iki hafta daha listeye alır mısın ki acaba?

Halam 50 yaşında menapoza girdiğini zannetti sonra 5 aylıkken karnım ağrıyı diye dr gidince öğrendi bi tane kazandibimiz var suan 15 yaşında o yüzden büyük konuşma bu yaşta

Ne diyosun

Bende öyle olmazda, bi dengem sasti heralde oturup ayaga kalkınca sola sola çekiyor bişey beni dengem bozuldu sarhos gibiyim

Benşm de bir birim babane var aynısını yaşayan hatun 58 yaşındaymış, gerçi 100 e kadar yaşamış öyle düşününce pek bir garip olmuyor ama 58 de çocuk doğurmuş meaşallaahhh (3. Eşinden bir de)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…