Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah12:00(ceviz suyu)
1.5 dilim kepek ekmeği
Yarım kk peynir
3 dilim hellim
Yeşillik dom sal
1 rafadan yumurta

Öğlen yok

Ara16:00
Bir kupa yeşilçay
Yarım elma
Bir tüm ceviz

Akşam18:00
Peynirli roka salatası
Bir yumurta haşlanmış
Bir dilim kepek ekmeği

Su:2.50 lt
Spor:28 aralık perşembe sabah sporu
45 dk leslie
50 mekik
30 dk yavaş tempolu yürüyüş
28 aralık perşembe akşam sporu
30 dk leslie

@MiuLego begum75

Bilmiom dicektim ada cevap vermiş kuzum

Kızın nasıl ada'm?

Dene bakalım kuzu wc çok farkettiriyor

Hakkaten benzioz ölçülerde yakındı

Ben anliom ki seni
Sağolasın canım cok sukur suan iyi ama geceden cok korkuyorum cunku öksürük hep uykuda yakaliyor bu gece uyumak istiyorum artik

yarından itibaren menü ve spor bildirimlerinle mortimsin. canına okurum. he cuma her türlü ezip geçerek canına okurum da..

mortiliğimiz zevk versin anlatabiliyor muyum ilişkimiz heyecanlı olsun
Aman kac bonus kac

nehirnil111 sporumu.yazayim
Cuma 75dk tempolu gercekten baya baya tempolu yuruyus

Pazartesi sali carsamba 150puan
Bugun 150puanin usrune 30dk tempolu yuruyus
Gonlunden ne koparsa yuruyuslere

Kızlar işten çıktım.. sonra petshopa gittim tasma almaya biziim sokaktaki minik için.. yolda şarjım bitti.. oradan dışarıda yine bu işlerle ilgili bikaç şey hallettim markete uğra derken eve daha yeni adım attım

Çok üşüdüm. Biraz ısınayım kendime geleyim .. sonra burdayım olabildiğince

Heee burdayim sana sorsam ankarali olarak ben spor icin tayt bide bir kiloluk dambil alacam nerde uygundur

Heee burdayim sana sorsam ankarali olarak ben spor icin tayt bide bir kiloluk dambil alacam nerde uygundur
Kuzum taytı evde giymek için demi dışarda falan değil? Ona göre söyleyim çünkü pahalı. Ben en ucuzlarından alıyom.

Dambıl da tabi ki decathlon :) ben internetten aldım ama daha ucuz n11. Com dan almıştım

Canim suan iyi cok sukur dun fenaydiii insallah gece tutmaz kriz uyumak istiyorummm

Benim esim 4 kiloluk almis onlar yerinden kalkmiyor kac kiloluk alayim bende lesli yaparken kullanayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…