Sağolasın canımBilmiom dicektim ada cevap vermiş kuzum
Kızın nasıl ada'm?
Dene bakalım kuzu wc çok farkettiriyor
Hakkaten benzioz ölçülerde yakındı
Ben anliom ki seni
HemmennnOyyy iki mincikla benim icin
Oooyy yumosss
Sağolasın canımcok sukur suan iyi ama geceden cok korkuyorum cunku öksürük hep uykuda yakaliyor bu gece uyumak istiyorum artik
Aman kac bonus kacyarından itibaren menü ve spor bildirimlerinle mortimsin. canına okurum. he cuma her türlü ezip geçerek canına okurum da..
mortiliğimiz zevk versin anlatabiliyor muyum ilişkimiz heyecanlı olsun
Gonlunden ne koparsa yuruyuslerenehirnil111 sporumu.yazayim
Cuma 75dk tempolu gercekten baya baya tempolu yuruyus
Pazartesi sali carsamba 150puan
Bugun 150puanin usrune 30dk tempolu yuruyus
Menü verdin mi konyak?Tartiyi nasıl yapiyoz herkez kilosunumu yaziyo
Sağol canim , sizede coook gecmis olsun Rabbim kuzulara sifa versin insallahhhada81 geçmiş olsun Rabbim şifa versin kuzuna benimkide kriz gibi.3gun öksürdu simdi azaldi
Heee burdayim sana sorsam ankarali olarak ben spor icin tayt bide bir kiloluk dambil alacam nerde uygundurGeçmişe sonra döneyim ben
Anı kaçırmadan
Ooooecemavi cim buradaymışşş
Vaytım burda yaşasınnnWhiteblacklife
Veeeada81 de burda :)
Ada kızın kötü mü oldu canısı geçmiş olsun
@Ytmz büşrayı gördüm büşra nerelerdesin yoksun
Aha kuzuuuuuu kıyamam sanaKızlar tuhaf bı baş dönmem var
Tansiyonumu ölçüm normal, ekstra bir yorgunluk ilaç alimimda yok, niye böyle oldum ki
Kuzum taytı evde giymek için demi dışarda falan değil? Ona göre söyleyim çünkü pahalı. Ben en ucuzlarından alıyom.Heee burdayim sana sorsam ankarali olarak ben spor icin tayt bide bir kiloluk dambil alacam nerde uygundur
Canim suan iyi cok sukur dun fenaydiii insallah gece tutmaz kriz uyumak istiyorummmGeçmişe sonra döneyim ben
Anı kaçırmadan
Ooooecemavi cim buradaymışşş
Vaytım burda yaşasınnnWhiteblacklife
Veeeada81 de burda :)
Ada kızın kötü mü oldu canısı geçmiş olsun
@Ytmz büşrayı gördüm büşra nerelerdesin yoksun
Evet verdim cnmMenü verdin mi konyak?
İlk menünü merak ettim geçmişe de bakmadım
Bu aradamiu kaptan
Hee tamam ben de yeniden bi anda kötü oldu sandım korktumCanim suan iyi cok sukur dun fenaydiii insallah gece tutmaz kriz uyumak istiyorummm
Dur bulayım:)Evet verdim cnm
Benim esim 4 kiloluk almis onlar yerinden kalkmiyor kac kiloluk alayim bende lesli yaparken kullanayimKuzum taytı evde giymek için demi dışarda falan değil? Ona göre söyleyim çünkü pahalı. Ben en ucuzlarından alıyom.
Dambıl da tabi ki decathlon :) ben internetten aldım ama daha ucuz n11. Com dan almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?