Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de özendim, bu da benim spordan önce çektim şimdi, koca totoyu ve baseni gördünüz mü hanımlaaarrrrrr

Eklentiler

• 697063C4-31B1-4625-ADF3-B7C83C58BBA6.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 45
  • C0F7CE60-21C9-4B58-BE50-75EB92004701.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 43
  • 7185FF5C-4254-4001-A282-AF131EE6B377.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 43
Ben de özendim, bu da benim spordan önce çektim şimdi, koca totoyu ve baseni gördünüz mü hanımlaaarrrrrr
Himm toto güzel bence yada bende yok diye güzel geliyor ufak kollarda da sıkıntı varmış gibi geldi bana ama fıstık gibisin göbek yok üst incecik

Himm toto güzel bence yada bende yok diye güzel geliyor ufak kollarda da sıkıntı varmış gibi geldi bana ama fıstık gibisin göbek yok üst incecik
Kollarda çok sıkıntı yok, çok incecik değil ama bıngıl bıngıl da değil, popo yandan iyi de önden basenler çok fena, üst kısım geçen aylarda eridi vardı göbeğim en başında , şimdi kaç bilmiyorum ama 84 ten 72 ye eridi kendi kendine. Ama basen hala tık yok, şimdi daha da belli oluyor bel incelince, sanki biri Eline yağ alıp pıt bir tarafa pıt öteki tarafa koymuş gibi

Ahhh be fulyam ben buraya geldiğimde sen kafami toplanan lazım demiştin şimdi ne güzel 70 lerdeydin belki 69 larda
Haklısın ama kuzum Toplayamadım işte. Bazen şartlar elvermiyor. Bak şimdi tatildeyim pamukşekeri gibiyim. Çok yoğundum ve bazı sorunlar vardı. Çok şükür şimdi daha iyi.
Evet çok güzel hemde :) ama ben genede vücudumu beğenmiyorum. . Azcık göbekli basınım var
Bu arada ben sizi aynı profilindeki kadın gibi hayal ediyorum neden bilmem :)
Bölgesel çalış toparlarsın.
Fotoya gelince; ben de açık tenli ve sarışınım. Ama gözler renkli değil.
Ben de akşam pırasa yedim wc ye iyi gelir inşallah

Kuru kayısı kuru incir ye gevşetir kuzum.

Yeşil çay hiç içemem midemi bulandırıyor, rezene içsem nasıl olur onun yerine?

Bilmiom dicektim ada cevap vermiş kuzum

Kızın nasıl ada'm?

Okiiii bugün yüzümü güldürmedi zaten wc, rezene de içeyim hele bir

Dene bakalım kuzu wc çok farkettiriyor

Hakkaten benzioz ölçülerde yakındı

Ben anliom ki seni

İnşallah böyle devam edersin tartı yanında demi

Aman ne istersiniz su totonuzdan ben olsun diye ugrasiyom yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…