- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Himm toto güzel bence yada bende yok diye güzel geliyor ufak kollarda da sıkıntı varmış gibi geldi bana ama fıstık gibisin göbek yok üst incecikBen de özendim, bu da benim spordan önce çektim şimdi, koca totoyu ve baseni gördünüz mü hanımlaaarrrrrr
Leslie yapcam zaten yarin tarti var.Her aksamki gibi yatmadan yesil cay da icecemOdem.olur bu saatten sonra tamam mı yapma yapma
UyuzzzzzzzLeslie yapcam zaten yarin tarti var.Her aksamki gibi yatmadan yesil cay da icecem
Yendin zaten ne istiyon fark mi atacan ne yani derdin nee neeeUyuzzzzzzz
Kollarda çok sıkıntı yok, çok incecik değil ama bıngıl bıngıl da değil, popo yandan iyi de önden basenler çok fena, üst kısım geçen aylarda eridi vardı göbeğim en başında , şimdi kaç bilmiyorum ama 84 ten 72 ye eridi kendi kendine. Ama basen hala tık yok, şimdi daha da belli oluyor bel incelince, sanki biri Eline yağ alıp pıt bir tarafa pıt öteki tarafa koymuş gibiHimm toto güzel bence yada bende yok diye güzel geliyor ufak kollarda da sıkıntı varmış gibi geldi bana ama fıstık gibisin göbek yok üst incecik
Haklısın ama kuzum Toplayamadım işte. Bazen şartlar elvermiyor. Bak şimdi tatildeyim pamukşekeri gibiyim. Çok yoğundum ve bazı sorunlar vardı. Çok şükür şimdi daha iyi.Ahhh be fulyam ben buraya geldiğimde sen kafami toplanan lazım demiştin şimdi ne güzel 70 lerdeydin belki 69 larda
Bölgesel çalış toparlarsın.Evet çok güzel hemde :) ama ben genede vücudumu beğenmiyorum. . Azcık göbekli basınım var
Bu arada ben sizi aynı profilindeki kadın gibi hayal ediyorum neden bilmem :)
Ben de akşam pırasa yedim
Kuru kayısı kuru incir ye gevşetir kuzum.Haklısın ama kuzum Toplayamadım işte. Bazen şartlar elvermiyor. Bak şimdi tatildeyim pamukşekeri gibiyim. Çok yoğundum ve bazı sorunlar vardı. Çok şükür şimdi daha iyi.
Bölgesel çalış toparlarsın.
Fotoya gelince; ben de açık tenli ve sarışınım. Ama gözler renkli değil.
Ben de akşam pırasa yedimwc ye iyi gelir inşallah
Sen burdasin diye yazmadım ki yoksa seni cokkkk seviyorum aman miu duymasın hemi
Kime kizmks buuu miyavvvEki Görüntüle 2085901 napiyonuz gençler
Yeşil çayhiç içemem midemi bulandırıyor, rezene içsem nasıl olur onun yerine?
Okiiii bugün yüzümü güldürmedi zaten wc, rezene de içeyim hele bir
Ben de özendim, bu da benim spordan önce çektim şimdi, koca totoyu ve baseni gördünüz mü hanımlaaarrrrrr
Kollarda çok sıkıntı yok, çok incecik değil ama bıngıl bıngıl da değil, popo yandan iyi de önden basenler çok fena, üst kısım geçen aylarda eridi vardı göbeğim en başında , şimdi kaç bilmiyorum ama 84 ten 72 ye eridi kendi kendine. Ama basen hala tık yok, şimdi daha da belli oluyor bel incelince, sanki biri Eline yağ alıp pıt bir tarafa pıt öteki tarafa koymuş gibi
İnşallah böyle devam edersin tartı yanında demiHaklısın ama kuzum Toplayamadım işte. Bazen şartlar elvermiyor. Bak şimdi tatildeyim pamukşekeri gibiyim. Çok yoğundum ve bazı sorunlar vardı. Çok şükür şimdi daha iyi.
Bölgesel çalış toparlarsın.
Fotoya gelince; ben de açık tenli ve sarışınım. Ama gözler renkli değil.
Ben de akşam pırasa yedimwc ye iyi gelir inşallah
Yok la sen ondesindir bende 3 gün spor yokkkYendin zaten ne istiyon fark mi atacan ne yani derdin nee neee
Gayet iyisin canimmmBen de özendim, bu da benim spordan önce çektim şimdi, koca totoyu ve baseni gördünüz mü hanımlaaarrrrrr
Kime kizmks buuu miyavvv
Aman ne istersiniz su totonuzdan ben olsun diye ugrasiyom yaaaKollarda çok sıkıntı yok, çok incecik değil ama bıngıl bıngıl da değil, popo yandan iyi de önden basenler çok fena, üst kısım geçen aylarda eridi vardı göbeğim en başında , şimdi kaç bilmiyorum ama 84 ten 72 ye eridi kendi kendine. Ama basen hala tık yok, şimdi daha da belli oluyor bel incelince, sanki biri Eline yağ alıp pıt bir tarafa pıt öteki tarafa koymuş gibi
Oyyy iki mincikla benim icinGenel hali suratı böyle bu sapsikin, azcık uykudan uyandı sadece
Oooyy yumosssEki Görüntüle 2085901 napiyonuz gençler
Dun yaptigin benim bi haftalik puanimdi nerdeyseYok la sen ondesindir bende 3 gün spor yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?