Noldu boncukkkkk
Kızzzz yakalandımmmm heee. Dışarda yedik annaaaa. He yemesem iyidiiiivorones ne gomuyon yine yeme la yeme
Bak nasıl da yakaladim seniKızzzz yakalandımmmm heee. Dışarda yedik annaaaa. He yemesem iyidiiii
Yemeye çalışıyorum. Özellikle kayısı.Kuru kayısı kuru incir ye gevşetir kuzum.
Yok yanımda değil. Valizde zor getirmek. Buradaki tartıda tartılıyorum. Ama daha önce söylemiştim 2 kilo eksik tartıyorİnşallah böyle devam edersin tartı yanında demi
Ayyy inşallah 900 gr çok güzel bir rakamYemeye çalışıyorum. Özellikle kayısı.
Yok yanımda değil. Valizde zor getirmek. Buradaki tartıda tartılıyorum. Ama daha önce söylemiştim 2 kilo eksik tartıyordijital de değil. 0 noktasında durmuyor Şu an eksi gösteriyor. Ama net rakam veremiyorum. Evden çıkarken 81.9 dum. Sanırım şimdi 81 civarıyım. Haftaya cuma da böyle. Nasip olursa eve dönünce net rakam söyleyebileceğim.
Valla o civarda görüyorumAyyy inşallah 900 gr çok güzel bir rakam
SıkıldımNoldu boncukkkkk
Kız mı erkek mi? İstemeye gelicez de evinize :)Eki Görüntüle 2085901 napiyonuz gençler
Noldu kuzum?
Öyle deme, koca dötlüsün basen kocaman de ki hırs yapayım :)Gayet iyisin canimmm
He orası ben de 72.0 cçıkmam illam yaaa. Dur hele sabah ola hayrolavorones ya yarın tartı varrrrr unuttun mu acaba 200 300 de olsa eksi gel eksi gelllll
Oooo metaya bak hele ye ye ver ohhh ne güzel dunyaHe orası ben de 72.0 cçıkmam illam yaaa. Dur hele sabah ola hayrola
Nasılsın Miu'mSen nesin bal arısı mı nesin sennnnn
Ben de istiyorum o metadanOooo metaya bak hele ye ye ver ohhh ne güzel dunya
Hoş buldum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?