Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aa tamam,insan erkek doktordan alırdı,hani nasibin nerden çıkacağı belli olmaz
çok geçmiş olsun miu
Sağol kuzum
Erkek istemem yok dişçi ıyk
hiç bilmiyor bu işleri

belki çürüğüne vurulacaktı adam
Kız ben öldürürüm onu kıskancımdan
Hergün kadınlara yaklaşacak ağzına ağzına olmaz öyle bi dünya yok
gecen hafta : 64.3
Bu hafta: 64
fark : 300 gr.cık
@MiuLego Munzevi Zencefil Ausencia
Hoşgeldin eksileeer

geç kaldım mı

kusuruma bakma canım hiç havamda değilim, anla beni.

hafta sonu spor yok

hafta içi 2 saat yüzme çarşamba ve cuma

100 dk yürüyüş 5 gün 20 şer dakika

250+480= 730 puan toplam
sarayca seni anlıyorum,eskisi gibi hızlı veremiyorum diye üzülüyosun,sporunu bırakma kaçamaklarında olmazsa daha da iyi olur

Hadi gözün aydın :))

Geçmiş olsun ve tebrikler canım

Tebrikler canım

Tebrikler

Tebrikler canım

Tebrikler canım 6 lar gelmiş

Tebrikler canım

Tebrikler canım maziye bakma önüme bak

Tebrik ederim kızlar Eksilerinizin devamını dilerim ,Aus sen hariç sen aç kalma kızımız aç kalmasın

canlar hepinize yazayım, ben diyet moduna giremiyorum, her seferinde bu gün kötüydü diye yazmaktan yoruldum, utanıyorum artık

sırf geçen hafta söz verdim haftaya geleceğim diye, bu eksi tamamen dünkü dikkat etmemden kaynaklı bir eksi yani öyle diyet yapmış değilim.. toplamda 3 gün diyet yaptıysam 4 günü aşırı yedim hala moda giremiyorum. mesela bu gün güzel başladım, kararlıyım ama akşamı ne olacak bilmiyorum, benim kendime güvenim kalmadı ki, sizin bana güveniniz olsun

bu gün yüzmem vardı gitmedim mesela aşırı yorgun ve bitkin hissediyorum...

yine yeniden diyorum ki, haftaya güzel bir eksiyle geleceğim... ümit tükenmez.. tükenirse fena..

kilo veren herkesi tebrik ediyorum...

hepinize kucak dolusu sevgiler...

ada81 canım kızın için geçmiş olsun, benim kızımda aynısı gece uyudum mu uyumadım mı anlamadım, devamlı öksürdü

Nefs beni sormuşsun cancağazım, yukarıda durumumu yazdım ayrıca eksilerin için tebrikler Nevreste ye bayrak sallatacakmışsın duydum.

Antepia27 99 partinde oynayacağım sözüm söz

Sağol kuzum
Erkek istemem yok dişçi ıyk

Kız ben öldürürüm onu kıskancımdan
Hergün kadınlara yaklaşacak ağzına ağzına olmaz öyle bi dünya yok

Hoşgeldin eksileeer

bak bizim bi komşu vardı .. bi gün oturmaya gittik ... seneler evvel daha Yusuf yok dünyada belki de .. neyse ... o zaman 50 yaşlarında bu abla ...
Dişi ağrıyor ... randevu almamış , nasıl zonkluyor ... meğer kadın dişçi aramış ....

Hani can bu ? yahu neden dedik ??? gitseneeeee... erkeği kadını mı var ?

Öyle eğiliyor ya bakmaya , bana yumulacak gibi geliyor dedi

yumulmak lan ? değneğe anlatmıştım .... 10 sene geçti aramızda geyiği devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…