teşekkür ederim begümüm, bir başlasam ah, kilo veririmde, o başlama bir türlü olmuyorsarayca seni anlıyorum,eskisi gibi hızlı veremiyorum diye üzülüyosun,sporunu bırakma kaçamaklarında olmazsa daha da iyi olur
canlar hepinize yazayım, ben diyet moduna giremiyorum, her seferinde bu gün kötüydü diye yazmaktan yoruldum,utanıyorum artık
sırf geçen hafta söz verdim haftaya geleceğim diye, bu eksi tamamen dünkü dikkat etmemden kaynaklı bir eksiyani öyle diyet yapmış değilim.. toplamda 3 gün diyet yaptıysam 4 günü aşırı yedim hala moda giremiyorum. mesela bu gün güzel başladım, kararlıyım ama akşamı ne olacak bilmiyorum, benim kendime güvenim kalmadı ki, sizin bana güveniniz olsun
bu gün yüzmem vardı gitmedim meselaaşırı yorgun ve bitkin hissediyorum...
yine yeniden diyorum ki, haftaya güzel bir eksiyle geleceğim... ümit tükenmez.. tükenirse fena..
kilo veren herkesi tebrik ediyorum...
hepinize kucak dolusu sevgiler...
@ada81 canım kızın için geçmiş olsun, benim kızımda aynısı gece uyudum mu uyumadım mı anlamadım, devamlı öksürdü
@Nefs beni sormuşsun cancağazım, yukarıda durumumu yazdımayrıca eksilerin için tebrikler @Nevreste ye bayrak sallatacakmışsın duydum.
@Antepia27 99 partinde oynayacağım sözüm söz
Allaaaaahhhhhh çok şüküğüüürrrDaha beklemeyeyim buna da şükür
Geçen hafta : 69.8
Bu hafta : 69.0
Fark: 800 gr
Yüzde: %1.15
@MiuLego
Geçen hafta 72.0
Bu hafta 71.5
Fark 500
Daha beklemeyeyim buna da şükür
Geçen hafta : 69.8
Bu hafta : 69.0
Fark: 800 gr
Yüzde: %1.15
@MiuLego
çok yardımseverimdirŞuan ciğer yemeye zorluyorum kendimii
Allah affetsin
Geçen hafta 72.0
Bu hafta 71.5
Fark 500
He miii Dion. Ausum ..kız bunalima girdim hevesim kaçtıgayeeeet iyi ... sanırsın öldü öldü dirildi ayıldı bayıldı diyet yapmaktan da , 500 gr ı beğenmiyor
yat kalk o metanı sev okşa
süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yine berna
dün aç kalmışsın biraz üzüldüm aslında ama harikasın yaaaa. alnından öperim seni
@MiuLego
Kaptancım kilo bildiriyorum
Geçen hafta sanırım 72.6
Bu hafta 73.6
Fark +1
Doğum günümde azıtmanın cezası bu bide sanırım annemlere gelip başka tartıyla tartılmam da farkettirmiş olabilir
Sen yorulma ben döverim kendimi
Valla en tatlı kuma, degnegin görünce yağları eriyecek, kumayla anlaşma yoluna git
@Antepia27 dan kötü bildirim haberi duydum moralim yerin 7 kat dibinde şuan
Ver bana bayılırımŞuan ciğer yemeye zorluyorum kendimii
Allah affetsin
kelin ilacı olsa derler....teşekkür ederim begümüm, bir başlasam ah, kilo veririmde, o başlama bir türlü olmuyor
Kız hafta ici ekmeksiz bisküvi siz geçti ki. Dün abarttım dogrudur. Aç kalmadim doğrudur. Ne bilim hava kapalı neyin sıkıldım. Çok yedim az öncene demek
o kadar yiyipte kilo vermişsinbunu mu istiyon sen
Sağol canimAllaaaaahhhhhh çok şüküğüüürrr
Harikaısn berna ha ri ka
Teşekkür ederim canim. Ben de seni göbüşünden öperimgayeeeet iyi ... sanırsın öldü öldü dirildi ayıldı bayıldı diyet yapmaktan da , 500 gr ı beğenmiyor
yat kalk o metanı sev okşa
süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yine berna
dün aç kalmışsın biraz üzüldüm aslında ama harikasın yaaaa. alnından öperim seni
He miii Dion. Ausum ..kız bunalima girdim hevesim kaçtıgagaza gelemiom
Söz mu versem napsam .ay bisielr yapalım ausum ben böyle tombak sevsevmiom kendimi. Okul baslicak böyle gitmek istemiomyok ne bekliyorsun ki ?
hiç aç kalmadan .. aklında şunu da yeseydim kalmadan , azıcık ekmek kısmakla yarım kilo gitti .
69 lar gelecek ... daha ne ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?