hee nerden bildin
Söz mu versem napsam .ay bisielr yapalım ausum ben böyle tombak sevsevmiom kendimi. Okul baslicak böyle gitmek istemiom
Ay miu aklıma yemek falanda gelmiyorkız neden kuzum
hastalık sürecinde yiyemedin diye mi
noldu neden böyle dedin
Ay miu aklıma yemek falanda gelmiyor
amannn yesemde olur yemesemde modundayım
ama aradığım tek şey biraz şekerli çay
oda ağzımda tat olmadığından
@MiuLego izin ver içeyim bi şekerli çay gıııı
Bir nebze de olsa geldi canım şükürSağol kuzum
Erkek istemem yok dişçi ıyk
Kız ben öldürürüm onu kıskancımdan
Hergün kadınlara yaklaşacak ağzına ağzına olmaz öyle bi dünya yok
Hoşgeldin eksileeer
evet kuzucum tam olmadi, daha iyi olucaz insallah kuzucumolsun canımm bu hafta tam olmadı zaten inşallah önümüzdeki hafta istediğimiz gibi geçecek iyiyiz daha iyi olacağız
Artısenin sopalar kesmez miu yu ... kaptan dayağı olmadan olmaz
he yaaaa dün konuşuyor karnımla ..... sen babanaaaaa çok mu düşkün olacaksınnnnnnnnnnn ? çok muuuuu seveceksinnnnnnnnnn diye diye
artı değil umarım .
offf masum ya çaydan tiksindim ya
Aay hande şekerli çay degilde
2 kare bitter ye
şekerli çay içecegine
şekersiz daha iyi çay
insaAllah Ausumbaşlamak başarmanın yarsıdır demiş ünlü düşünür .. sen 300 ile başladıysan haftaya 1.5 olur o sarı papatyam
offf masum ya çaydan tiksindim ya
bitterde yemiyom çayda içmiyom o zaman
Evet kuzum zaten bugünden itibaren pek oturamam yerimde dün akşamı değerlendireyim dedim9 da uyudunmu,kuzum demek çok yorgunmuşsun,olsun arada ona da ihtiyaç duyuyo vücut
yap hacı bişeler birinci yap beni beni beni begüşünü
Eki Görüntüle 2086071 Eki Görüntüle 2086072
ördeği yakaladım,boşalt şarjörleri
Belli belli yetmedi vurmam devam ediyorum
çok zevk alıyorsun şu an harika
Haklısın kaptanım leslie candır iyidirtamam en az 58.5
kız jillian yapmam ben listede kilo verirken.. o sonra.. artı çıkma riskini göze alamam
Acınır mı bu ördeke tüylerini bile yolarızacıma nilişkom
Ahahaha daha beklersin sen beklersin yılbaşı akşamı kaçır gece kabusun olacağımEki Görüntüle 2086093 seninle böyle olabilirdik
Tebrik ederim canım eksi eksidir diye bak bence
Kan testi yaptırdın mı kendine canım vitaminlerine baktırmalısın diyet modu onunla alakalı değil de yorgunluğun halsizliğin hatta moralsizliğin bile vitamin değerleriyle etkisi varcanlar hepinize yazayım, ben diyet moduna giremiyorum, her seferinde bu gün kötüydü diye yazmaktan yoruldum,utanıyorum artık
sırf geçen hafta söz verdim haftaya geleceğim diye, bu eksi tamamen dünkü dikkat etmemden kaynaklı bir eksiyani öyle diyet yapmış değilim.. toplamda 3 gün diyet yaptıysam 4 günü aşırı yedim hala moda giremiyorum. mesela bu gün güzel başladım, kararlıyım ama akşamı ne olacak bilmiyorum, benim kendime güvenim kalmadı ki, sizin bana güveniniz olsun
bu gün yüzmem vardı gitmedim meselaaşırı yorgun ve bitkin hissediyorum...
yine yeniden diyorum ki, haftaya güzel bir eksiyle geleceğim... ümit tükenmez.. tükenirse fena..
kilo veren herkesi tebrik ediyorum...
hepinize kucak dolusu sevgiler...
ada81 canım kızın için geçmiş olsun, benim kızımda aynısı gece uyudum mu uyumadım mı anlamadım, devamlı öksürdü
Nefs beni sormuşsun cancağazım, yukarıda durumumu yazdım ayrıca eksilerin için tebrikler @Nevreste ye bayrak sallatacakmışsın duydum.
Antepia27 99 partinde oynayacağım sözüm söz
Oooo dövülmeyle kalamazsın vurulacaksın@MiuLego
Kaptancım kilo bildiriyorum
Geçen hafta sanırım 72.6
Bu hafta 73.6
Fark +1
Doğum günümde azıtmanın cezası bu bide sanırım annemlere gelip başka tartıyla tartılmam da farkettirmiş olabilir
Sen yorulma ben döverim kendimi
Eksi eksidir kuzum tebrik ederim gidecek yavaş yavaşGeçen hafta 72.0
Bu hafta 71.5
Fark 500
Tebrik ederim canım çok güzelDaha beklemeyeyim buna da şükür
Geçen hafta : 69.8
Bu hafta : 69.0
Fark: 800 gr
Yüzde: %1.15
@MiuLego
o nasıl smile ya
ay ben valla diyette yapmasam şekerli içemem ya
Dimi ausum ya.aman acelem yok . Biz senle nisan da başlamıştık bile yaza 58 dim . Şimdi zaten lohusayim olur o kdar. Dikkat ediyim ama stres yapmış dimi. İşte beni sıkan okul baslicak mart ta . Benim böyle tombak gitmemem lazım işeverdin ya söz ... böyle devam et işte .. miu da senden çok bi şey beklemedi zaten .... o kaçamaklara da he dedi ...
haftaya da ver 500-600 gr öp başına koy ... ne güzel işte ... ha olur canın yemek istemez ... gelir 1.5 kilo verirsin
Bu haftaki hedefin ağzına fanta vs sürmemekDimi ausum ya.aman acelem yok . Biz senle nisan da başlamıştık bile yaza 58 dim . Şimdi zaten lohusayim olur o kdar. Dikkat ediyim ama stres yapmış dimi. İşte beni sıkan okul baslicak mart ta . Benim böyle tombak gitmemem lazım işe
Evet kuzum zaten bugünden itibaren pek oturamam yerimde dün akşamı değerlendireyim dedimBence benim yapmama gerek yok sen hakkınla olacaksın
İyi kıstırmışsın ördeki vuruyorum hemen@Portakal Sulu Ordek
Eki Görüntüle 2086109
Belli belli yetmedi vurmam devam ediyorum
Haklısın kaptanım leslie candır iyidir
Acınır mı bu ördeke tüylerini bile yolarız
Ahahaha daha beklersin sen beklersin yılbaşı akşamı kaçır gece kabusun olacağım
Tebrik ederim canım eksi eksidir diye bak bence
Kan testi yaptırdın mı kendine canım vitaminlerine baktırmalısın diyet modu onunla alakalı değil de yorgunluğun halsizliğin hatta moralsizliğin bile vitamin değerleriyle etkisi var
Oooo dövülmeyle kalamazsın vurulacaksın
Eki Görüntüle 2086110 Öldün çık
Eksi eksidir kuzum tebrik ederim gidecek yavaş yavaş
Tebrik ederim canım çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?