hayır miuuuuKaçamak yapar canısı
Olmasın.
Haftaya da +1.5 getirsin
Bekliyorum.
Fena vurdum o poposundan acımıştır artık wc ye çıksınKız ben inandım kahroldum ya
Vur onu fena vur
Hande bırak Allah aşkına. Çok sinirliyim.hayır miuuuu
Antepia27 gel lütfen ve cevap ver
o verdiğin menülere muhakkak kaçamak eklemişsin
yoksa o menülerle gitmemesi imkansız
bak ben sana yardımcı olmak istiyorum
ve yapabilirsin inanıyorum
Tebrikler canım
Geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey degildirrrrrKizim okuldan telefin etti anne hastayim diye karni agriyormus
Sabah birseyi yoktu
Esim gidecek bakalim uzak olmasida kötü
Fatma tam 99 görecekken vazmı geçti yine noldu yahayır miuuuu
Antepia27 gel lütfen ve cevap ver
o verdiğin menülere muhakkak kaçamak eklemişsin
yoksa o menülerle gitmemesi imkansız
bak ben sana yardımcı olmak istiyorum
ve yapabilirsin inanıyorum
Ben aldim randevu bende gideceğim korkunun bi faydası yok 3 dolgu var yapılacak sakın ihmal etme balım yoksa dişinden. Olursun seviyorum seni yaaaaheee dün noldu onu yazayım
eve geldim zaten şarjım bitmişti.. birşeyler yerken hoop dişim kırıldı arkadaki dişlerden kenardaki bi kısmı ortası delikti.. diş acayip korkumdur.. dişlerimi kaybetme korkusu.. hüngür hüngür ağladım
nasıl üzüldüm.. en kısa sürede dişçiye gidicem şimdi dolgu mu kanal mı neyse yapsın
Tebrikler canım
Beniİliğime kadar severim la seni
Sen hala ölmedin mi o kadar vurulmaya ördek
Bence yediginizle değil metanizla alakalı kuzum çünkü en kıtlık beslenenlerden biriydim ve 2 3 hafta coştum gercektende coştum bana getirisi 2 kilo oldu yani metayla alakalı bence bi bazal metabolizma hızını öğrenmem gerekli galiba senin kuzumBanu seninle aynıyız ya bir iki gün kaçamak iki üç kilo getiriyor, hep az yediğimiz için oluyor bu bence. Öyle az yiyoruz ki en ufak kaçamak bize çok arttı getiriyor.
Ben bir şey yemedim daha tartılmadım da. Detoks yapıyım diyorum sonra pazartesi bir temiz başla diyorum. Kafam çorba. Çocuklar sabah sabah çok üzdü benieşim de daha gitmedi hasta güya, ona da ayrı sinir oldum. Öyle oturuyorum kös kös
listede misin artık kuzumWayt listeye giricem sana emanetim, etimde kemiğimde senin
seni en cok ben severim banane, baskasi sevemez
Kızlar cok üzgünüm
Geçen hafta 100.2
Bu hafta 100.3
Kandırdııım kandırdııım@MiuLego @Ausencia
Cuma:...95,200
Bu cuma:...93,00
Fark:...-2,200gr
Eki Görüntüle 2086124
Sen hala ölmedin mi o kadar vurulmaya ördekpişirdik yedik seni yahu nereden konuşuyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?