oyy yerim seni guzeller guzelim benimhiç olurmu öyle şey minnoşum seni yerim bensarışın tatlişim benim
saraycammmmmmmmmmm
yine - 500 ile gel yeter .... 3 gün diyet 4 gün yemekte olsa ...azıcıkta olsa eksi ile gel yeter
bi de ben özlüyorum seni .... o yüzden de gel
kelin ilacı olsa derler....
senden farkım yok sarayca ömrüm boyunca o moda giremedim bile,sen yine başardın,yine başarırsın
Evet kuzum zaten bugünden itibaren pek oturamam yerimde dün akşamı değerlendireyim dedimBence benim yapmama gerek yok sen hakkınla olacaksın
İyi kıstırmışsın ördeki vuruyorum hemen@Portakal Sulu Ordek
Eki Görüntüle 2086109
Belli belli yetmedi vurmam devam ediyorum
Haklısın kaptanım leslie candır iyidir
Acınır mı bu ördeke tüylerini bile yolarız
Ahahaha daha beklersin sen beklersin yılbaşı akşamı kaçır gece kabusun olacağım
Tebrik ederim canım eksi eksidir diye bak bence
Kan testi yaptırdın mı kendine canım vitaminlerine baktırmalısın diyet modu onunla alakalı değil de yorgunluğun halsizliğin hatta moralsizliğin bile vitamin değerleriyle etkisi var
Oooo dövülmeyle kalamazsın vurulacaksın
Eki Görüntüle 2086110 Öldün çık
Eksi eksidir kuzum tebrik ederim gidecek yavaş yavaş
Tebrik ederim canım çok güzel
Sarayca canim hemsom bak naif minnak dogru demiş kan degerlerine baktir vitaminlerine baktir.... kansizlik olunca insan yerinden bile kalkamıyor....
Kizinada cook geçmiş olsun Rabbim sifa versin..
hülyam çok çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.Selam kızlar nasılsınız?
Bir süredir gelmedim karın Ağrı'sıyla girdiğim hastaneden haşimoto tiroidi ceviz kadar tiroit nodülü biyopsi falan derken endokrinolojiden çıktım.şu iki hafta ruhen çok yordu beni..4 gün kanser miyim endişesi sonuç beklemek..o ruh haliyle buraya gelmek istemedim açıkçası..sonuç iyi huylu çıktı..haşimoto tiroidi dengemi sarstı..saç dökülmelerim depresif ruh halim daha bir sürü bişey..ömür boyu içmem gereken bir hapım var artık..Rabbim daha büyük sıkıntı vermesin..bu da Ondan geldi başım gözüm üstüne..
Çok geçmiş olsun canım.Tez şifa versin AllahSelam kızlar nasılsınız?
Bir süredir gelmedim karın Ağrı'sıyla girdiğim hastaneden haşimoto tiroidi ceviz kadar tiroit nodülü biyopsi falan derken endokrinolojiden çıktım.şu iki hafta ruhen çok yordu beni..4 gün kanser miyim endişesi sonuç beklemek..o ruh haliyle buraya gelmek istemedim açıkçası..sonuç iyi huylu çıktı..haşimoto tiroidi dengemi sarstı..saç dökülmelerim depresif ruh halim daha bir sürü bişey..ömür boyu içmem gereken bir hapım var artık..Rabbim daha büyük sıkıntı vermesin..bu da Ondan geldi başım gözüm üstüne..
kız ben 99 partin için elbise bakıyordum amaKızlar cok üzgünüm
Geçen hafta 100.2
Bu hafta 100.3
ıslık ıslık ıslıkKandırdııım kandırdııım@MiuLego @Ausencia
Cuma:...95,200
Bu cuma:...93,00
Fark:...-2,200gr
Eki Görüntüle 2086124
Geçmişi de okuyamadım noldu kiOooo sporda da yedim seni tüylerin bile kalmadı
Çok sinirli Miu arada kaynadın bence
oyy yerim seni guzeller guzelim benimsağol canparem o senin güzel bakışın
Hulyam cok gecmis olsunSelam kızlar nasılsınız?
kiyamam aglama sen dayanamamyarın sarıp sarmalayacağım seni
Şimdi en arka sıralardan birinde ağlıyorum dur
canım bende özledim, artık buradasın değil mi,Saraycaaam balım nasilsin kuzucum ozledim cok
Selam kızlar nasılsınız?
buradayim insallah bitanecimcanım bende özledim, artık buradasın değil mi,
Acımaz tabi öyle güzel yüzdelerleAcımadıkiii acımadıkiiii
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinSelam kızlar nasılsınız?
Bence acilen baktır canım sağlık ocakları D ve b12 vitaminlerine bakmıyorlar diye biliyorum sen hastaneye gitsen daha iyi özellikle demir + d vitamini + b12 ye baktır bunların azalması bile dediklerine sebep olur 1 tanesi bileinanır mısın test yaptırmaya bile üşeniyorum,
bir ara dr. gitsem iyi olacak, olmadı sağlık ocağında baktırayım , çok yakınımda zaten
Geçmişi de okuyamadım noldu ki
Cok geçmiş olsun canımSelam kızlar nasılsınız?
hülyam çok çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
Çok geçmiş olsun canım.Tez şifa versin Allah
Hulyam cok gecmis olsunCok sevindim sonucunun iyi cikmasina canım benim Rabbim sifalar versin bende 7 yildir kullaniyorum kuzucum ilac yeterki ilacla olsun sifamiz canım buna da şükür Rabbimden gelen... Buna şükür
dayy çok geçmiş olsun
ömür boyu hap can sıkıcı ama en azından adı belli, rabbim dermansız dert vermesin, onla geçmiş olsun
10 üzerinden 10 alan böreklerden yemedin demi
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinDermansız dert vermesin Allahım adı bel
Cok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?