Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

saraycammmmmmmmmmm

yine - 500 ile gel yeter .... 3 gün diyet 4 gün yemekte olsa ...azıcıkta olsa eksi ile gel yeter

bi de ben özlüyorum seni .... o yüzden de gel

sen seviyorum ben, hakkını nasıl öderim geleceğim tabi ki, burayı bırakmam, sadece kendimi terbiye etmeye çalışıyorum

kelin ilacı olsa derler....
senden farkım yok sarayca ömrüm boyunca o moda giremedim bile,sen yine başardın,yine başarırsın

sende başarırısın, hem ne var kilonda gayet iyi bence

inanır mısın test yaptırmaya bile üşeniyorum,

bir ara dr. gitsem iyi olacak, olmadı sağlık ocağında baktırayım , çok yakınımda zaten

Sarayca canim hemsom bak naif minnak dogru demiş kan degerlerine baktir vitaminlerine baktir.... kansizlik olunca insan yerinden bile kalkamıyor....

Kizinada cook geçmiş olsun Rabbim sifa versin..

amin kuzum hepimizin evlatlarına rabbim şifa versin

hülyam çok çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

Çok geçmiş olsun canım.Tez şifa versin Allah

Hulyam cok gecmis olsun Cok sevindim sonucunun iyi cikmasina canım benim Rabbim sifalar versin bende 7 yildir kullaniyorum kuzucum ilac yeterki ilacla olsun sifamiz canım buna da şükür Rabbimden gelen... Buna şükür

dayy çok geçmiş olsun
ömür boyu hap can sıkıcı ama en azından adı belli, rabbim dermansız dert vermesin, onla geçmiş olsun
10 üzerinden 10 alan böreklerden yemedin demi

Acımadıkiii acımadıkiiii
Acımaz tabi öyle güzel yüzdelerle
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin Dermansız dert vermesin Allahım adı belli tedavi belli çok şükür bunada
inanır mısın test yaptırmaya bile üşeniyorum,

bir ara dr. gitsem iyi olacak, olmadı sağlık ocağında baktırayım , çok yakınımda zaten
Bence acilen baktır canım sağlık ocakları D ve b12 vitaminlerine bakmıyorlar diye biliyorum sen hastaneye gitsen daha iyi özellikle demir + d vitamini + b12 ye baktır bunların azalması bile dediklerine sebep olur 1 tanesi bile
Geçmişi de okuyamadım noldu ki

Cuma gününün vermiş olduğu durumlardan canım

Cok geçmiş olsun canım

hülyam çok çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

Çok geçmiş olsun canım.Tez şifa versin Allah

Hulyam cok gecmis olsun Cok sevindim sonucunun iyi cikmasina canım benim Rabbim sifalar versin bende 7 yildir kullaniyorum kuzucum ilac yeterki ilacla olsun sifamiz canım buna da şükür Rabbimden gelen... Buna şükür

dayy çok geçmiş olsun
ömür boyu hap can sıkıcı ama en azından adı belli, rabbim dermansız dert vermesin, onla geçmiş olsun
10 üzerinden 10 alan böreklerden yemedin demi

çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin Dermansız dert vermesin Allahım adı bel

Cok geçmiş olsun canım

Çok sağolun kızlar Begüüümmm yedim tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…