Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Her zaman böyle olmaz ama ...bu haftaya kocamaaaaaaaaaaaaan sevinelim sonrasında dikkat edelim canım

tebrikler ... 57 kapıda kalmışım .. haftaya bekletme al içeri

harika kilolar veren ... kilo vermek için uğraşan herkeseeeeeeeeeee kocaman tebrikler ....

diğer listeyi alıntılamamışım ordaki burdaki kilo vermek için çabalayan herkese en bi kocamanından

Kırılmakta haklısın ama kendi isteği le görüşmemezlik yapmamış
Arkadaşın belki istemediği halde kabullendi tatsızlık çıkmasın diye,biraz da arakadaşının karakterine bağlı,baskın karakterde bir arkadaşımsa ,şartları görüşmeye uygun değilse fazla kızamazdım.Çevremde de var öyle tipler,bırak arkadaşını ,ailesine bile gidemiyor baskıdan dolayı.Görüşürdüm ama hislerimi ,kırgınlıklarımı anlatırdım ,anlattıklarına göre ya görüşürdüm ya ilişiği keserdim.

gayet iyi kuzucum afiyet olsun

spor var mı
kısacık bir sevineyim
inşallah o yediklerin haftayaki tartıya yansımız..ipin ucunu sıkı tut kuzucum emi
utandım

Kız niye öyle diyon benim esim de bu sene.cumartesileri 2ye kadar calisti dört gözle bekliyom gelsin diye gerci ben çalışmıyorum evde sıkıldığımdan yanıma adam ariyom

Her zaman böyle olmaz ama ...bu haftaya kocamaaaaaaaaaaaaan sevinelim sonrasında dikkat edelim canım

tebrikler ... 57 kapıda kalmışım .. haftaya bekletme al içeri
Evet farkındayım, bu hafta bence şaşkınlıktan yaptı böyle garibim ekşmden beri doğru düzgün karbonhidrat, şeker almadı, ikisi se girince bu hafta bi aptallaştı. Yok buna güvenmem, diyete cıssız devam

Benim de bekarken samimi arkadaşım vardı.Birbirimizi görmediğimiz gün yoktu,aynı mahallede idik.Evlendikten sonra uzaklaştık birbirimizden ,ben Ondan gelmesini bekledim,O benden.Seneler sonra babası vefat ettiğinde cenazeye gittim,beni görünce sımsıkı sarıldı,ağlamaya başladı,teselliyi bekledi .Ne kadar samimi olsan da evlendikten sonra bi kopukluk oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…