- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Ay gelmez kilolar umarım haftaya, spor yaptım hep cıslı günlerden sonra, haftaya da yapıcam..Kız niye öyle diyon benim esim de bu sene.cumartesileri 2ye kadar calisti dört gözle bekliyom gelsin diyegerci ben çalışmıyorum evde sıkıldığımdan yanıma adam ariyom
paylaştım
hadi 1. olalım yahuuuuuuuuuuuuuuuuuu
olacağız inşallah büyük sürpriz olmazsa
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Eki Görüntüle 2086265
ne biçim de mutluyum ama
haftaya da listedeyim ama
tabi iyi eksi ile gelirsem
en az % 2 bekleniyor senden en azzzzzzzzzzz
tamammmmmmmmmmmm o iş bende
her hafta demi bi de sadece bu hafta değil
Amiiinnnn korkuların gelmiş geçmiş olsun.Selam kızlar nasılsınız?
Bir süredir gelmedim karın Ağrı'sıyla girdiğim hastaneden haşimoto tiroidi ceviz kadar tiroit nodülü biyopsi falan derken endokrinolojiden çıktım.şu iki hafta ruhen çok yordu beni..4 gün kanser miyim endişesi sonuç beklemek..o ruh haliyle buraya gelmek istemedim açıkçası..sonuç iyi huylu çıktı..haşimoto tiroidi dengemi sarstı..saç dökülmelerim depresif ruh halim daha bir sürü bişey..ömür boyu içmem gereken bir hapım var artık..Rabbim daha büyük sıkıntı vermesin..bu da Ondan geldi başım gözüm üstüne..
Hay çenenizi seviyim 500 mesaj ne laa. 270 kaldı ha gayret
son haftalar %1.5 olabilirsin
Sabah bizim ev çok hateketli oluyo birileri evdeyken cıplanıp tartılamam ben Cuma tartılayım dedim disen önce kilonu söyle
cuma günü tartılmamak da nesi
Eki Görüntüle 2086266 ne kadan iyisin gel sarılalım
Sabah bizim ev çok hateketli oluyo birileri evdeyken cıplanıp tartılamam ben Cuma tartılayım dedim di
De get gözüm acıyor zaten ağlamaktan. Sayfa başında mi mesajı beğenip diğerlerini beğenmeden okuyorum nerde kaldığımı unutmuyum diyeeflale sürpriz yapalım mısayfaları coşturup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?