Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Olabilir canım. Çözümü yoyok mu ya bunun aslında mantıklı o kadar az yemeye niye 2 kilo gitmiyor dimi

Olabilir canım. Çözümü yoyok mu ya bunun aslında mantıklı o kadar az yemeye niye 2 kilo gitmiyor dimi
Çok az beslenerek kilo verenlerden biriydim balım çok abarttim bu ara ama gelen sadece 2 kilo siz diyorsunuz ufak tefek kacamaklar yani bu kadar kilo getirmemeli ya bir yerde sıkıntı var yada metabolizma çok yavaş hızlandırmak lazım geçen hafta 2 3 lerde gece yemek yedim yemek dediğimde ciss coss yani irmik helvası lokum tarzı ustune iki gün dikkatle eksi 600 geldi yani bence bir yerde bir hata var

Ben bir karar almıştım, bu adamın beni dibe çekmesine izin vermiycem diye. DaHa öncede kararlar almıştım, buraya onunla ilgili bir şey yazmıycam diye ama ben verdigi kararı uygulamayan biriyim görüldüğü üzere.

Sabahtan beri öyle moralim bozuk ki. Göz yaşımı tutmaktan boğazım düğüm düğüm oldu.
Öyle dolu ki kafam çantamı evde bırakıp telefon anahtar olmadan oğlanı okula götürmek için çıktım. Toplantı vardı geç kaldım. Bos boş dinledim. Küçük kv deydi, x ı arıyım da gelsin eve anahtarı getirsin dedim , telefonları kapalıymış. Eltime indim mecburen, ondan aradım, o arada onda oturdum, kv gili anlata anlata beni şişirdi, sadece kendi konusa konuşa lafları ağzıma tıkaya tıkaya. Neyse geldi beyimiz. ..

Sabah defalarca sordum grip de mi oldun ne oldu neyin var diye , git başımdan işine bak diye tersledi. Sonra annesi geldi oyy yavrum diye krem almaya gitti kızını da getirdi, bana inat olsun diye sohbet ettiler bir güzel. Bana cevap vermeyen adam onlarla sen şakrak. Nefret ettim bir kere daha ondan da onlardan da.
Nefret ettim her şeyden bu hayatımdan. Çekip gitmek istedim hem de çok. Daha önce gitmedim diye kendime sövdüm bir sürü.

Evet bu artık son olsun. Ben artık burda ne bu adamı anlatmak istiyorum ne de kendimi anlatmak anlatmaya çalışmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…