Olabilir canım. Çözümü yoyok mu ya bununBence yediginizle değil metanizla alakalı kuzum çünkü en kıtlık beslenenlerden biriydim ve 2 3 hafta coştum gercektende coştum bana getirisi 2 kilo oldu yani metayla alakalı bence bi bazal metabolizma hızını öğrenmem gerekli galiba senin kuzum
Ye balım ya can boğazdan gelir her turlu yenersinnnn beni ki
kız sen kendine güvensene
hiç giymemeni tercih ederim
eflalim üzülme yok say onu. gözünü kulağını kapat.
sen listedesin artık.. tabi ki onu yeneceksinKız önceki haftalarda gördüğüm 1-2 bisey var iddalı olucam da emin olamıyorum
kız banlatacan bizi ağşam ağşamkız sen kendine güvensene
hiç giymemeni tercih ederim
eflalim üzülme yok say onu. gözünü kulağını kapat.
Birileri 14 cm mi olmussss
Massallahhhh
sen listedesin artık.. tabi ki onu yeneceksin
gez gez bugünleriniin tadını çıkar evlenince koca hep yorgunum çıkmayalım dicekinanamayacaksınız ama akşam yine dışarıdayım
gez gez bugünleriniin tadını çıkar evlenince koca hep yorgunum çıkmayalım dicek
Dur kız listeyi üzecek bisey yapmadim ne çıkardın sopayi
ben hep ev kuşuyum.kocasız geziyom hep gündüzleri.akşamda dizdize dötdöteYa bende diom artık yaruhum yaşlı galiba benim
ooo oooooooooo yerli yersiz ..testi kırılmadan hep sırtında hissedeceksin o sopayı artık
bunu sen istedin
ah Fatma ahhhhhhhhhhhhhhhh
ya var ya
birincilikten olacağız
ooo oooooooooo yerli yersiz ..testi kırılmadan hep sırtında hissedeceksin o sopayı artık
bunu sen istedin
ben hep ev kuşuyum.kocasız geziyom hep gündüzleri.akşamda dizdize dötdöte
Çok az beslenerek kilo verenlerden biriydim balım çok abarttim bu ara ama gelen sadece 2 kilo siz diyorsunuz ufak tefek kacamaklar yani bu kadar kilo getirmemeli ya bir yerde sıkıntı var yada metabolizma çok yavaş hızlandırmak lazım geçen hafta 2 3 lerde gece yemek yedim yemek dediğimde ciss coss yani irmik helvası lokum tarzı ustune iki gün dikkatle eksi 600 geldi yani bence bir yerde bir hata varOlabilir canım. Çözümü yoyok mu ya bununaslında mantıklı o kadar az yemeye niye 2 kilo gitmiyor dimi
aynenolmuyoruz ya ben bakmıştım
fatmanın olay 1. olsakta baki o ayrı da
aynen
hayır da
belki oturur düşünür yani
1. olsaydık da bu golünü unutmayacağım o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?