Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay kaptanic im sen ben den bayà baya umitlisın. É peki ben kilo versem versem söyle 65 lerde falan al beni listeye çok cabaliyim olur mu ki

çıtım çıkmadı hep dinledim ben

kız öyle iltifatlar falan döverim bak o adamları gelip

adam sana yürümüş. vururm onu Eki Görüntüle 2086267

tamam tamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm daha fazlasını getiririm utanırsın

sen bi görün oralarda miu sahipsiz sanmasınlar bizim pilici
Yok la ne yürümesi normalce sordu herkesin içinde hiç öyle bi havası yoktu yürüseydi la adam yakışıklıydı boyu iki metre televizyoncu

Ay kaptanic im sen ben den bayà baya umitlisın. É peki ben kilo versem versem söyle 65 lerde falan al beni listeye çok cabaliyim olur mu ki
Olur gel gel :)
Yok la ne yürümesi normalce sordu herkesin içinde hiç öyle bi havası yoktu yürüseydi la adam yakışıklıydı boyu iki metre televizyoncu
Evini biliyom. Kocana söylicem.

seni listeye almaya çok tırsmıştım ben zamanında .... aeben ile Daydream- sana kefil olmuştu ..
Şimdi de ben listede sana kefil olurum ama temiz menü vereceğine asla kefil olmam

geliyor abla dayağı

Kesinlikle katılıyorum. Dört duvar arasını kimse bilemez. Kimin ne yaşadığını, nelere katlandığını. Evliliğimin bana öğrettiği tek olumlu şey sanırım, kimsenin hayatını bilmeden yargılamamak, biri hakkında bir şey duyunca olabilir kim bilir içinde neler yaşıyor diyorum.

Akşam öğlen yer değiştirmeliydi

Nerdesin sen afferim kilo için ama geç geldiğin için küstüm

sen nasılsın canım, her şey yolunda mı
Aynı tas aynı hamam iki haftadır kontrolsüzce yedim bugun bastan basladim ama ne yemek olursa porsiyon kontrolu yaparak yavas yavas ilerleyeceğim bu ıs bitmeden bana huzur yok cunku sureklı Bı uzgunjm hep aynı kısır dongu bunu kırmam lazım

Nam nam vakti geliyor ....

Cuma Menüsü

09:30
2 sahanda yumurta az kaşarlı
2 kk süzme peynir
3 çeri domates zeytinyağlı kekikli

11:00
Sade kahve
1 tk fıstık ezmesi

14:30
4 ızgara köfte
Bol limonlu ve isotlu salata
1 kase yoğurt

16:00
Maden suyu

18:00 (gidiyorum)
2 trabzon hurması ezilmiş , tarçınlı cevizli
1 kase yoğurt

Burdan sonra sıfır cız ... bi kahve daha içerim , 2 parça bitter ve gün kurusu ile ileryen saatlerde o kadar ....

Su şu an 2 lt .. daha içerim

Spor yok @MiuLego

Helal olsun be menüsü bu

Sarayca benimde 6 Mart kızımın dogum gunu 1 yasına giriyor bende o zamanı kestirdim gozume tam iki aydır yerimde sayıyorum eger haftada uc yuz versem Bı de gerı almasam sımdılerde 55 56 idim artık boyle dusunuyorum eksi olayım da 5 kilom var dolu dolu 2. 5 ayım var gider Insallah

Akşam öğlen yer değiştirmeliydi
Ogleyı dısarda yedım kaptanicem annem kısır yapmıştı aksamada bende artık evde pişen seylerden az az yiyeyim diyorum yoksa gozum kalıyor patlama yasıyorum Bı de boyle deneyeyim bakalim belki iyi gelir bana cok kilo vermede gozum yok benım dengeli bu hayat olsun istiyorum kendime onu ogretmeye calısıyorum Bı az Bı dünyaları ye seklinde olmasın istiyorum bu cok yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…