Ay kaptanic im sen ben den bayà baya umitlisın. É peki ben kilo versem versem söyle 65 lerde falan al beni listeye çok cabaliyim olur mu ki+1 lik ne yedin acabaaa
bir kere daha artı görmek istemiyırum. emeklerine yazık değil mi ya
çok iyi. açık ve net. o yemeye çok iyi. ekmek azaltmaya devam.. şimdi kola fanta vs içmeyeceksin emi kuzum..
biraz daha sevineyim şuna
can berna
buna sevinmeye hiiiiiiiiiiçççççççççççççççç doyamadım geçen haftanın acısı nasıl çıkarılır bknz: mli.
ağzını öpem
vaytım helal be halsiz halin yarım yamalak diyetin bile -600 harika
çıtım çıkmadı hep dinledim ben
kız öyle iltifatlar falandöverim bak o adamları gelip
adam sana yürümüş. vururm onu Eki Görüntüle 2086267
tamam tamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm daha fazlasını getiririm utanırsın
Yok la ne yürümesi normalce sordu herkesin içinde hiç öyle bi havası yoktu yürüseydi la adam yakışıklıydı boyu iki metre televizyoncusen bi görün oralarda miusahipsiz sanmasınlar bizim pilici
Aslinda hala dikkatli besleniyorum ama sporu bosladim biraz. Biraz da istahliyim
elimde kalırsın. gel buraya her gün menü ver. ne zorluklarla verdik biz o kiloları unutma
Olur gel gel :)Ay kaptanic im sen ben den bayà baya umitlisın. É peki ben kilo versem versem söyle 65 lerde falan al beni listeye çok cabaliyim olur mu ki
Evini biliyom. Kocana söylicem.Yok la ne yürümesi normalce sordu herkesin içinde hiç öyle bi havası yoktu yürüseydi la adam yakışıklıydı boyu iki metre televizyoncu
Spor boşlanır mı kuzuçen çok şimdi ihtiyacın var kı senin sporaAslinda hala dikkatli besleniyorum ama sporu bosladim biraz. Biraz da istahliyimkahve iciyorum oyle olunca
Ay kaptanic im sen ben den bayà baya umitlisın. É peki ben kilo versem versem söyle 65 lerde falan al beni listeye çok cabaliyim olur mu ki
Yok la ne yürümesi normalce sordu herkesin içinde hiç öyle bi havası yoktu yürüseydi la adam yakışıklıydı boyu iki metre televizyoncu
Kesinlikle katılıyorum. Dört duvar arasını kimse bilemez. Kimin ne yaşadığını, nelere katlandığını. Evliliğimin bana öğrettiği tek olumlu şey sanırım, kimsenin hayatını bilmeden yargılamamak, biri hakkında bir şey duyunca olabilir kim bilir içinde neler yaşıyor diyorum.Mali ben Biraz farklı dusunuyorum kim bilir belki mecbur bırakıldı seninle konuşmamaya şiddet vardı belki eşinden korkuyordu içinde neler yaşadı bilinmez o yüzden ben olsam bir konuşur dinlerim önce onca yaşananların hatrina aklıma yatarsa söyledikleri ona göre yol alirim
Akşam öğlen yer değiştirmeliydiEsnek diyet diyet imin adını ç koydum
Menum
Sabah 1 dilim tb ekmegi 1 yumurtalı mantarlı omlet salatalik
Ogle 120 gr tavuk 1 kase salata
Ara 1 buyuk bardak sut 1 incir
Aksam 4 yk kısır 1 lokma beyaz ekmek
Spor 2 mile leslıe yapcam
Su 3 lt civarı @MiuLego
Kilo bildiririm (kanıtlı çünkü ben de inanamıyorum)
Geçen hafta: 59,0
Bu hafta;58,2
Giden:-800
Yüzde:1,35
Bu hafta en çok kaçamak yaptığım hafta oldu, en zorlanmadığım hafta oldu, ilk defa aç kalmadım hiç,(dün gece hariç sakız çiğnemekten çenem koptu,açlıktan uyuyamadım) yine de kilo verdim, çok şaşkınım..
@MiuLegohepfit
Fur kırbacıNerdesin senafferim kilo için ama geç geldiğin için küstüm
Aynen canım çok haklısın. Kilo verdikçe çok mutlu oluyorum, kimsenin de bunu elimden almasına izin vermemem lazımKuzu bozma düzenini, sen düzenini bozunca hicbisey değişmeyecek. Uzme canını, boşver azcık
Boş ver banu hayaller hayatlar
eflal çok pardon ama belki açık olacakta sormadan edemeyecem
krem sürdürmüyor, eşinle aynı sofrada yemek yenmiyor
çocuk için mi devam ediyor bu evlilik ?
Aynı tas aynı hamam iki haftadır kontrolsüzce yedim bugun bastan basladim ama ne yemek olursa porsiyon kontrolu yaparak yavas yavas ilerleyeceğim bu ıs bitmeden bana huzur yok cunku sureklı Bı uzgunjm hep aynı kısır dongu bunu kırmam lazımsen nasılsın canım, her şey yolunda mı
Haklısın.yüzdemiz harika evet:)
ama fatmaya olan kızgınlığım asla geçmeyecek!
Nam nam vaktigeliyor ....
Cuma Menüsü
09:30
2 sahanda yumurta az kaşarlı
2 kk süzme peynir
3 çeri domates zeytinyağlı kekikli
11:00
Sade kahve
1 tk fıstık ezmesi
14:30
4 ızgara köfte
Bol limonlu ve isotlu salata
1 kase yoğurt
16:00
Maden suyu
18:00 (gidiyorum)
2 trabzon hurması ezilmiş , tarçınlı cevizli
1 kase yoğurt
Burdan sonra sıfır cız ... bi kahve daha içerim , 2 parça bitter ve gün kurusu ile ileryen saatlerde o kadar ....
Su şu an 2 lt .. daha içerim
Spor yok @MiuLego
Ogleyı dısarda yedım kaptanicem annem kısır yapmıştı aksamada bende artık evde pişen seylerden az az yiyeyim diyorum yoksa gozum kalıyor patlama yasıyorum Bı de boyle deneyeyim bakalim belki iyi gelir bana cok kilo vermede gozum yok benım dengeli bu hayat olsun istiyorum kendime onu ogretmeye calısıyorum Bı az Bı dünyaları ye seklinde olmasın istiyorum bu cok yoruyorAkşam öğlen yer değiştirmeliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?