Kuruyemiş alırım yanıma her ihtimale karşıAhhaaaa köfteyse Emin’im srnin etrafındakilerin boğazından geçmez ekmek. Sen yine de tok git de hayır diyebil pide neyin falansa
Konyakk az yiyorsunnnn o kahvaltiyi doldurrrr kahvaltida olmak uzere istersen 1 2 dilim tam bugday ekmegi ye peynir ye yumurta ye yesillik ye biber yeee.Aksam izgara ya da firindaysa o tavuktan bikac parca daha ye yeeeee.
Bak boyle diyet arkadasi bulamazsin herkes ye diyor
huh huuuhTebrikler canım çok iyi
Vuuuuuu hatun coşmuş
Kuruyemiş alırım yanıma her ihtimale karşı
o bi kere olurGeçen hafta gibi geiremedin eksiyi sandım
Bu bizi korkuttuğun için
Bu da güzel eksi getirdiğin için
Ben hem döver hem severim
Tebriklerhaftaya da isteriz aynısından
Her akşam böyle oğlanın ödev öncesi stre atmacaEflalim çıldırdı
En iyisi dinlemek yani.yargısız infaz yapmiyim doğruKırılmakta haklısın ama kendi isteği le görüşmemezlik yapmamış
Arkadaşın belki istemediği halde kabullendi tatsızlık çıkmasın diye,biraz da arakadaşının karakterine bağlı,baskın karakterde bir arkadaşımsa ,şartları görüşmeye uygun değilse fazla kızamazdım.Çevremde de var öyle tipler,bırak arkadaşını ,ailesine bile gidemiyor baskıdan dolayı.Görüşürdüm ama hislerimi ,kırgınlıklarımı anlatırdım ,anlattıklarına göre ya görüşürdüm ya ilişiği keserdim.
Ben niye yokum
Sen çalışkan öğrenci olarak zaten yapıyon bebeeemBen niye yokum
MortimHaydi bismilllaaaahhhh
Sabah 9:30
Sade nescafe
1 ceviz, 1 gün kurusu
Öğle 12:15
Yarım kase brokoli çorba
Azcık arnavut ciğeri(tabaktakinin yarısından azını yiyebildim)
Salata
Taze fasulye soğuk
Eki Görüntüle 2086299
16:25 1 çiğ badem, 8 zeytin
Akşam 19:00
Izgara tavuk salata
Eki Görüntüle 2086300
Su: 2 lt şimdilik
Spor gece
@Ausencia
Aynen ha herkez ye diyorKonyakk az yiyorsunnnn o kahvaltiyi doldurrrr kahvaltida olmak uzere istersen 1 2 dilim tam bugday ekmegi ye peynir ye yumurta ye yesillik ye biber yeee.Aksam izgara ya da firindaysa o tavuktan bikac parca daha ye yeeeee.
Bak boyle diyet arkadasi bulamazsin herkes ye diyor
Bakmadım hic ya sorun yaşamıyorum kendimi kısıtlama konusundaKonyakk
Evet diyet yaparken hep düşün ben bunu devam ettirebilir miyim diye,önünde uzun bir yol var, aylarca devam edebileceğin bir ritim bulmalısın, yoksa iki gider üç gelir birkaç hafta sonra çok zorlanırsın.
Karatay diyetine baktın mı hiç?
Bakamadım cnm bide ona bakım olmazsaKonyakk
Evet diyet yaparken hep düşün ben bunu devam ettirebilir miyim diye,önünde uzun bir yol var, aylarca devam edebileceğin bir ritim bulmalısın, yoksa iki gider üç gelir birkaç hafta sonra çok zorlanırsın.
Karatay diyetine baktın mı hiç?
temem affettimSen çalışkan öğrenci olarak zaten yapıyon bebeeem
Onlar ya unutursa diye didim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?