Canım ben gece ya da ne bileyi en fazla akşam 8 den sonra bir şey yemem normalde de yemem yani diyet dışı da yemem gece akşam. Kaçamak da öyle tıka basa abartı olmaz. Ne bileyim niye böyle acepÇok az beslenerek kilo verenlerden biriydim balım çok abarttim bu ara ama gelen sadece 2 kilo siz diyorsunuz ufak tefek kacamaklar yani bu kadar kilo getirmemeli ya bir yerde sıkıntı var yada metabolizma çok yavaş hızlandırmak lazım geçen hafta 2 3 lerde gece yemek yedim yemek dediğimde ciss coss yani irmik helvası lokum tarzı ustune iki gün dikkatle eksi 600 geldi yani bence bir yerde bir hata var
Bence de bu olay metabolizmayla ilgili ya bende cok hızlı kilo almam mesela 1 hafta abartarak yedım 2 kilo geldi ikinci haftada da yedım 200 eksi mesela verirken de alırken de yavas yavas bendeCanım ben gece ya da ne bileyi en fazla akşam 8 den sonra bir şey yemem normalde de yemem yani diyet dışı da yemem gece akşam. Kaçamak da öyle tıka basa abartı olmaz. Ne bileyim niye böyle acep
Kuzu ancak yazabildim, geç yazıyorum bazen ama hiç aksatmıyorumNerdesin senafferim kilo için ama geç geldiğin için küstüm
Tebrikler canımKilo bildiririm (kanıtlı çünkü ben de inanamıyorum)
Geçen hafta: 59,0
Bu hafta;58,2
Giden:-800
Yüzde:1,35
Bu hafta en çok kaçamak yaptığım hafta oldu, en zorlanmadığım hafta oldu, ilk defa aç kalmadım hiç,(dün gece hariç sakız çiğnemekten çenem koptu,açlıktan uyuyamadım) yine de kilo verdim, çok şaşkınım..
@MiuLegohepfit
Tebrikler 7.takım***7.TAKIM 550. ETAP***
Nevreste (63.3/62.6/0.7/%1.11)
matematik61 (69.8/69/0.8/%1.15)
Antepia27 (100.2/100.3/+0.1/-%0.10)
malipina (95.2/93/2.2/%2.31)
Shut Up (75.8/74.2/1.6/%2.11)
YaKaMoZz-z (70/69.2/0.8/%1.14)
Ytmz (68.5/67.3/1.2/%1.75)
hepfit (59.7/58.9/0.8/%1.34) yeni üye. Başlangıç Tarihi:07.12.2017 Başlangıç Kilo:62 Hedef Kilo:52
7. Takım Ortalaması: % 1.351
Kuzu biliyorum, sabah erkenden koşturdum zamanım olmadı ama foto çektim, şimdi zamanım var yazdım.
Tebrikler takıma girmişsin
Bugün ofise elen bi adam bana ne dedi biliyomusunuzz okuyomusunuz dedim ben ünv den mezun olalı 12 yıl oldu adam böylekaç yaşındasınız ki dedi bende 33 dedm hatta 34 oldum sayılır aman bi yerde söylemeyin nazar değer dedi hepsi kilodan işte.eskiden olsa otobüste görse yer verirdi abla gel otur derdi heral
40-45 vardı cano aynen hiç belli olmaz5 dakkan da mi yoktu, tuvalete de mi gitmedi küstüm banane
Yürümüş ya la45-50 li yaşlarda mi o adam? O yaş grubundan ne çıkacağı belli olmuyor
Aynı anda aynı şeylerden yazmışız :)Eveeeet yeterince kirlendin eflal aklında gözünde ne kaldı ,çivili sopa
Yeter la yeter dünyayı yesen nolacak muradına mı erecen
Yarın mevlid var ve sen buna rağmen temiz temiz eskisi gibi liste sorumluluğu taşıyormuş gibi besleneceksin, hiç kimsenin bunu bozmasına izin vermeyeceksin.
Bir düşün yarın uzun zamandır görmeyenler görecek seni . Oooo aaaa vaaayyyy vuuu nidaları kulaklarını çınlatacak
Ay ne yedin içtin diye iksir soracaklar
Bunun keyfi neyde var la kızıııımmmm
Olur gel gel :)
Evini biliyom. Kocana söylicem.
geliyor abla dayağı
Bak şimdi bu neye işaretAynı anda aynı şeylerden yazmışız :)
Menü de vereyim çok Kısa ve öz olacak
Sabah:
1 mandalina
Öğlen:
1 dürtücü çay
Yarım tabak bol acılı Hint usulü mercimek yemeği
Yarım hint sarımsaklı lavaşı
1 kupa kahve
Akşam(öğle yemeğinden mercimek ve lavaş kaldı onları da yerim belki)
Izgara biftek
Salata
Yoğurt
40-45 vardı cano aynen hiç belli olmaz
Cano diyete mi başladınNam nam vaktigeliyor ....
Cuma Menüsü
09:30
2 sahanda yumurta az kaşarlı
2 kk süzme peynir
3 çeri domates zeytinyağlı kekikli
11:00
Sade kahve
1 tk fıstık ezmesi
14:30
4 ızgara köfte
Bol limonlu ve isotlu salata
1 kase yoğurt
16:00
Maden suyu
18:00 (gidiyorum)
2 trabzon hurması ezilmiş , tarçınlı cevizli
1 kase yoğurt
Burdan sonra sıfır cız ... bi kahve daha içerim , 2 parça bitter ve gün kurusu ile ileryen saatlerde o kadar ....
Su şu an 2 lt .. daha içerim
Spor yok @MiuLego
Sporum tabi ki var da ekleme yapabilirim diye yazmiyorum haaa hergun spor yapınca paylaşılacak öyle gizli gizli yapilmayacakpaylaşıma taşıyayım listeyi ben
Ahhaaa :) ne fesatsın yahu..5 dakkan da mi yoktu, tuvalete de mi gitmedi küstüm banane
Yürümüş ya la45-50 li yaşlarda mi o adam? O yaş grubundan ne çıkacağı belli olmuyor
Ahhaaa :) ne fesatsın yahu..
Bugün ki menüm
Sabah. 1 şekersiz çay 1 dilim peynir. 4 zeytin yeşillik.
Ara 1 tane yeşil elma
2 badem
Akşam. 1 kase yoğurt çorba 1 paget haşlanmış tavuk 3 kaşık salata 2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?