Nasil yapildigini bilemedimAma öyle ya, o yaşlarda andropozlari geliyor herhalde
Kuzu menünün altına @MiuLego etiketle
Bana çok az geldi, bu şekilde surduremezsin
Kız niye öyle diyon benim esim de bu sene.cumartesileri 2ye kadar calisti dört gözle bekliyom gelsin diyegerci ben çalışmıyorum evde sıkıldığımdan yanıma adam ariyom
Benim de bekarken samimi arkadaşım vardı.Birbirimizi görmediğimiz gün yoktu,aynı mahallede idik.Evlendikten sonra uzaklaştık birbirimizden ,ben Ondan gelmesini bekledim,O benden.Seneler sonra babası vefat ettiğinde cenazeye gittim,beni görünce sımsıkı sarıldı,ağlamaya başladı,teselliyi bekledi .Ne kadar samimi olsan da evlendikten sonra bi kopukluk oluyor.
Boş ver banu hayaller hayatlar
Ay eflal bana bile gaz verdin ehüüehüüüüEveeeet yeterince kirlendin eflal aklında gözünde ne kaldı ,çivili sopa
Yeter la yeter dünyayı yesen nolacak muradına mı erecen
Yarın mevlid var ve sen buna rağmen temiz temiz eskisi gibi liste sorumluluğu taşıyormuş gibi besleneceksin, hiç kimsenin bunu bozmasına izin vermeyeceksin.
Bir düşün yarın uzun zamandır görmeyenler görecek seni . Oooo aaaa vaaayyyy vuuu nidaları kulaklarını çınlatacak
Ay ne yedin içtin diye iksir soracaklar
Bunun keyfi neyde var la kızıııımmmm
Bu aradaaaaa
Yılbaşııı
Bayram seyran tatil falan bize fark etmiyor
Biliyorsunuz
Bizim bir hedefimiz var
Bedenimiz kıymetli
Çyılbaşı da olsa başka bişey de olsa
NApıyoruzzzzzz
YEMİYORUUUUUZ
veee cumaya mutlu geliyoruz
Kendimizle irademizle gurur duyuyoruz
Unutmak yok: o yediklerimiz bizi mutluluktan göklere çıkartmayacak. Yemezsek de açlıktan ölmeyeceğiz.
Hepinize güveniyoeum
Sporum tabi ki var da ekleme yapabilirim diye yazmiyorum haaa hergun spor yapınca paylaşılacak öyle gizli gizli yapilmayacakpaylaşıma taşıyayım listeyi ben
Tabi ki günü gününe yoksa zevki çıkmazSporum tabi ki var da ekleme yapabilirim diye yazmiyorum haaa hergun spor yapınca paylaşılacak öyle gizli gizli yapilmayacak
AyTamam kuzum
Ay unutmuşum, akşam yedikten sonra genel bir menü artı spor yazar etiketlerim.
Bu arada çorba yok akşam, mercimek yemeği kaldı 5-6 kaşık öğlenden o var, ama lavaş yemem sanırım.
Hepfitim bugün beni hizaya getirmeye kararlısın kuzum, devam devam
Beni etiketleme zaten@MiuLego da etiketleme, biz görmeyelim menunu akşam lavas yeme corba var zaten
Teşekkür ederim canım
Tahmin ettim zaten kesin evli barkli çocukludur
Aman diyim iltifat ayağına yavsamasinlar, fazla iyi niyet iyi değil kuzum
Kuzum bu menü az değil mi? Emziriyorsun bir de, gerçi sen en iyisini bilirsin acıkmıyorsan sütün de etkilenmiyorsa sorun yok tabiiBugün ki menüm
Sabah. 1 şekersiz çay 1 dilim peynir. 4 zeytin yeşillik.
Ara 1 tane yeşil elma
2 badem
Akşam. 1 kase yoğurt çorba 1 paget haşlanmış tavuk 3 kaşık salata 2.5 litre su
@ şu sembolü bul sonra miulego yaz ardındanNasil yapildigini bilemedim
Benim yazdığım şekilde yazNasil yapildigini bilemedim
Tamam çok saol@ şu sembolü bul sonra miulego yaz ardından
Ay eflal bana bile gaz verdin ehüüehüüüü
Düşünsene herkes aaa eflal ne kadar kilo vermişsin diyecek, Mevlüt’te ikram olursa(kusura bakmayın cahilim bu konuda) yok brn almayayım diyeceksin, herkes böyle gözlerini kaçırarak alacak ikramları, bilinç altıları yeme sen de eflal gibi fıstık ol diyecek sen de incecik incecik süzüleceksin aralarından
Haydi bismilllaaaahhhh
Sabah 9:30
Sade nescafe
1 ceviz, 1 gün kurusu
Öğle 12:15
Yarım kase brokoli çorba
Azcık arnavut ciğeri(tabaktakinin yarısından azını yiyebildim)
Salata
Taze fasulye soğuk
Eki Görüntüle 2086299
16:25 1 çiğ badem, 8 zeytin
Akşam 19:00
Izgara tavuk salata
Eki Görüntüle 2086300
Su: 2 lt şimdilik
Spor gece
Ausencia
Kızgın tekelerAma öyle ya, o yaşlarda andropozlari geliyor herhalde
Kuzu menünün altına @MiuLego etiketle
Bana çok az geldi, bu şekilde surduremezsin
Ahhaaaa köfteyse Emin’im srnin etrafındakilerin boğazından geçmez ekmek. Sen yine de tok git de hayır diyebil pide neyin falansa
Dışardan yemek söyleyecekmis eltim, umarım köftedirekmeksiz salata ile on numara olur , dürüm ya da pide ise aç kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?