Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız niye öyle diyon benim esim de bu sene.cumartesileri 2ye kadar calisti dört gözle bekliyom gelsin diye gerci ben çalışmıyorum evde sıkıldığımdan yanıma adam ariyom

ya ben çalıştıgım için
cumartesi temizlik, ütü , market ve hafta içi için yemek haızlrıgı ile geçiyor
pazar eşimle geçiriyorum
bazne cumöartesi arkadaşlarımla takılmacada oluyor ondan sebep evd eolsam bende çalışmasın isterim
çünkü hafta içi bu işleri yapmaya vakit var

deynep biz evliydik cnm
benim alt komşumdu kendisi
bekarlık arkadaşı degil

Boş ver banu hayaller hayatlar

Ay eflal bana bile gaz verdin ehüüehüüüü
Düşünsene herkes aaa eflal ne kadar kilo vermişsin diyecek, Mevlüt’te ikram olursa(kusura bakmayın cahilim bu konuda) yok brn almayayım diyeceksin, herkes böyle gözlerini kaçırarak alacak ikramları, bilinç altıları yeme sen de eflal gibi fıstık ol diyecek sen de incecik incecik süzüleceksin aralarından

Slm kızlar yüzdemiz çok iyi hepinizi tebrik ediyorum
Bugün temizlik yaptım ikramlıklarımı hazırlamaya başladım bi taraftan da
Ama Başıma gelen tam çıldırmalık cheesecake yaptım pişti fırından tek elimle çıkartmaya çalışırken halının üzerine yapıştı
Sonra tekrar yaptım fırında
Yemek yiyemedim bugün fırsatım olmadı
Menü bildirimi
Kahvaltı
2 yumurtadan kaşarlı omlet
Bir dilim çavdar ekmeği
Bir bardak çay
2 mandalina
Ara
Biraz kuru üzüm
Fındık
Akşam 16:30
Bir muz
Bir bardak süt
@MiuLego

Ay

Bugün ki menüm
Sabah. 1 şekersiz çay 1 dilim peynir. 4 zeytin yeşillik.
Ara 1 tane yeşil elma
2 badem
Akşam. 1 kase yoğurt çorba 1 paget haşlanmış tavuk 3 kaşık salata 2.5 litre su
Kuzum bu menü az değil mi? Emziriyorsun bir de, gerçi sen en iyisini bilirsin acıkmıyorsan sütün de etkilenmiyorsa sorun yok tabii

Konyakk az yiyorsunnnn o kahvaltiyi doldurrrr kahvaltida olmak uzere istersen 1 2 dilim tam bugday ekmegi ye peynir ye yumurta ye yesillik ye biber yeee.Aksam izgara ya da firindaysa o tavuktan bikac parca daha ye yeeeee.
Bak boyle diyet arkadasi bulamazsin herkes ye diyor

Haydi bismilllaaaahhhh

Sabah 9:30
Sade nescafe
1 ceviz, 1 gün kurusu

Öğle 12:15
Yarım kase brokoli çorba
Azcık arnavut ciğeri(tabaktakinin yarısından azını yiyebildim)
Salata
Taze fasulye soğuk

16:25 1 çiğ badem, 8 zeytin

Akşam 19:00
Izgara tavuk salata

Su: 2 lt şimdilik
Spor gece

Ausencia

Dışardan yemek söyleyecekmis eltim, umarım köftedir ekmeksiz salata ile on numara olur , dürüm ya da pide ise aç kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…