Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Senin kız beni benden alıyor yayirim la o dilini onun

Hemşom yapma lütfen nereye gidiyorsun...Konuyu bilmiyorum ama bir yanlış anlaşılma var.Biraz ara ver ama geri gel lütfen...

Hepimiz duygusaliz ama bu durumda doğru olan gitmek değil, kalıp bi sonraki haftaya moralim bozulsada kaçamak yapmayacağım demek lazım. Bir günlük kaçamak seni mahvetmis olabilir, kaptanımız kızmış olabilir ama bunları bilerek burdayız. Sana savaşmak yakışır kaçmak değil

Mortim.meseleyi.tam bilmiyorum.ama sakin gitme bonusunda.dedigi gibi bizim versigimiz kilolarin kimseye yarari yok tek yararı bize gidersen çok üzulüluruz

seni listeye almaya çok tırsmıştım ben zamanında .... @aeben ile @Daydream- sana kefil olmuştu ..
Şimdi de ben listede sana kefil olurum ama temiz menü vereceğine asla kefil olmam

geliyor abla dayağı
Ayy çok tatlisin.aynen ya. Çok korkutmustum seni ama dimi ablamlar in yüzünü kara cikarnamistim. Menüler değil ama bireysel 1. Bilem oldumdu

Ananas ve avakado aldım diyetin hakkını verelim demi

Hakkınıııı ver hacııııııııııııııııııııııı

Ayy çok tatlisin.aynen ya. Çok korkutmustum seni ama dimi ablamlar in yüzünü kara cikarnamistim. Menüler değil ama bireysel 1. Bilem oldumdu

heee , 1. oldun .. derece girdin bir iki kere ... ama o pattisler hep yendi

Abla yasin tecruben benden büyük sana akıl vermek haddime değil kimse yalancı kelimesini kullanmadı evet menulerine Gore vermemek şaşırttı herkesi o yüzden senden açıklama beklendi bu takım senin 3 basamaklı rakamları gormeni senin kadar istiyor bu yüzden bu baskı bu yüzden bunca söz ama bırakıp gitmek kesinlikle hayır evet bu hafta bu sebeplerim vardı kaçamak yapmadım diyip yoluna devam etmek bu sözlerin sana hırs olarak geri dönmesi lazımdı ben öyle dusunuyorum

Fatma madem gidecektin baştan söyleseydin de yazsaydık şimdi haftaya da senin yüzünden yüzdemiz düşecek. Giderken sorumsuzluk yapmasaydın bari.

Bak senin yaptığın tavırda yazıyorum sana.

FATMAYLA İLGİLİ TÜM SORUMLULUK BENDEDİR.

Güvenip listeye alan da kimseye sormayan da benim. Kendi adıma çok üzgünüm.

Ve nankörlükleri gördükçe miu ne için çırpınıyorsun diyorum.

Yazık ya.

Evet insanlar düşünür insanlar cevap bekler. Emek varsa cevap vermek açıklama yapmak bu kadar zor olmamalı gitmek böylesi bencilce olmamalı.

Hayır neye üzüldüm sadece şuan biliyor musun fatma??

Şu yazını okuduktan sonra sadece ama SADECE haftaya da listeye zarar verecek olmandan dolayı üzüldüm.

Yazık.

Antepia27
Konuyu ben de bilmiyorum ama bildiğim birşey varsa o da hepimiz farklıyız, kimisi günde 800 kalori alır veremez bazen, kimisi 2000 alır yine de verir. Bir elin parmakları bir mi ki biz bir olalım.
Diyet yorucu bir dönem, hem fiziken hem ruhen inceliyoruz, yıpranıyoruz, bazen kırılgan bazen sinirli oluyoruz kolay mı hiç diyet yapmak ,değil..
her hafta biz de değişiyoruz, önemli olan kendimizi dinlemek, eğer menüler eksi getirmemişse yılmamak, çözüm aramak, menüleri modifiye etmek hep beraber, bazen kızarız bazen üzülürüz yazılanlara ama önemli olan sensin, burayı da destek olarak gör, birinin yazdığına üzülüp bırakma, savun kendini ama çözüm de ara, yapıcı ol.
Mola almak ayıp değil,burayı tamamen bırakmak ise yarar getirmez.
Bence kendini toparla, gel beraberce kafa patlatalım çözüm bulalım.
Sevgiler saygılar!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…