Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet kaptanim emeğin var cok istedik yazık oldu benim gibi biri için oysa seni okadar cok seviyorum ki ben gözyaşlarım dan bahsediyorum sen
Peki kaptanim özür dilerim haklısınız gelecek hafta içinde şimdiden en çokta seni üzdüğüm icin

Gerçekten herşey boş mu ya bu kadar.

Neyse.
Sakın kuzum sakın kimse senin için vermiyor verdiği kiloyu herkes kendi için veriyor evet bu takımın bütün yükü sende hesap sorma hakkında fazlasiyla var kendinden çalıp buraya zaman ayiriyorsun tek tek bütün menulerle yorum yapıyor spor diye çığlık atiyorsun bu yüzden uzmuyorsun kendini alınan kırılan elbet olacak ama bu tk sorumlusu sensen herkesten hesap sorma hakkın var o yüzden ne yapıyorsun bi kahve bi cigara yapıyorsun ve relaks oluyorsun

Canim meseleyi tam bilmiyorum kim ne dedi onuda bilmiyorum ama bende diyet yaptığım donemlerde arti oldugu gunlerde oldu... o yuzden buna hic takilma biz burada abla kardes olduk boyle cekip gitmek olmazzz

Özeün hiçbir anlam ifade etmiyor fatma

Yazdıklarından sonra. Oraya yazman gerekenler onlar değildi.

O yüzden boş konuşmalar yapmayalım şuan.

Hadi çek git. İşine gelmeyince böyle oluyor demek ki. Öğrenmiş oldum.

Fatma bebim için sadece bu takımın bir üyesi değildi ama. Paylaşımımız çok farklıydı.

Boş mu derken ona dedim.

Keşke böyle relaks işime gelmeyince ardımda burakıp gidebilecek kadar rahat olaydım ben de :) hayat ne güzel olurdu

Darısı sana insallahhh

Amin kiz ben kızım olsun istiyorum zaten inşallah amin

Antepia sana yuklenilmesi normal olan, başka biri + olsa o da aynı tepkiyi gore çekti. Suanda senin soylemen gereken tek Bir şey var 'kendimi haftaya affettirecegim'. Sonrasında gelen güzel bi yüzde hem seni hem bizi mutlu eder

Olay farklı yerlere kaymaya başladı.
Miulego çok haklısın, sen de emek veriyorsun, bu emek bizler için bir günde atılacak birşey olmamalı.ama bazen işte çok yıpranıyoruz, o dönemde de bize çivili sopa lazım biraz da anlayış.
Antepia anladığım kadarıyla uzun dönemdir diyettesin, artılar olması , verme hızının değişmesi normal, burda hiçkimse karşısındakini üzmek, suçlamak için birşey yazmıyor, biraz sakinleşip yazsaydın keşke , böyleye böyle veremedim ne yapmak lazım diye, ya da mola lazım bana bir silkinip kendime gelmem lazım diye,direk herşeyi silmek yerine.

Bazı yazılar dümdüktür ... öyle bodoslama ... kırıcı gözükür .. çünkü edebiyatla süslenmemiştir ... Çünkü lafı dolandırmamıştır .. doğaldır .

Bazı yazılarda alt metninde bir dolu iğne barındırır ... gözyaşı arasına serpme döşeme ....

O yüzden madalyonun öteki yüzü vardır ...

Neyse...

@MiuLego hadi sen çık tatlım ... bi hava al ..

Antepia27 adasim gitmez ya, yarı yolda koymaz o bizi. Kilo veremedim diye morali bozulmuş, biraz ağlayıp bi kahve içip bizim aile olduğumuzu birlikte güçlü olduğumuzu hatırlar

Kuzu gidiyorum diyor. Yarı yolda bırakmak tek başına kırıcı değil mi?

Biz burada aileyiz diye biliyorum ben
Evet birakiyorum gidiyorum demek yanlış.. ama fatma ablada cocuk değil yani olgun bi kadin demekki biseyler onu kirmis karsilikli konuşulsa duzelebilirdi diye düşündüm..

Antepia27
Bir de herşeyi kişisel bir saldırı olarak algılamamak lazım. Sadece seninle ilgili değil, buraya kim azıcık menü yazdığı halde veremezse sorgulanır, teyit istenir, ona göre kafa yorulur bir çözüm için,bunun amacı da yardım etmektir.

Abla ne demek gitmek butdan ayrılırsan her şey başa döner.kendini düşün bizimleyken bile diyetle baş etmek bu kadar zorken yalnız yapamazsın gider onca emek çok hızlı geri alırsın gidenleri. o yüzden ne olursa olsun kalmalısın ama listede ama dışında takımdan ayrılmakta nesi.biz bi aileyiz sende bizim ablamızsın büyüğümüzsün senin yerin apayrı lütfen kırgınlıkları bi kenara bırakıp yeniden düşün.seni seviyoruz hemde çok

ne sporrr yapçam ne spor leslie mi desen cardiyoda var e yarım saat egzersiz yatmadan önce yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…