Bu cuma değil de geçen cumayı yazıcam ausum. Öncesinde hep yedim zten o yazılmaz.
Fatma madem gidecektin baştan söyleseydin de yazsaydık şimdi haftaya da senin yüzünden yüzdemiz düşecek. Giderken sorumsuzluk yapmasaydın bari.
Bak senin yaptığın tavırda yazıyorum sana.
FATMAYLA İLGİLİ TÜM SORUMLULUK BENDEDİR.
Güvenip listeye alan da kimseye sormayan da benim. Kendi adıma çok üzgünüm.
Ve nankörlükleri gördükçe miu ne için çırpınıyorsun diyorum.
Yazık ya.
Evet insanlar düşünür insanlar cevap bekler. Emek varsa cevap vermek açıklama yapmak bu kadar zor olmamalı gitmek böylesi bencilce olmamalı.
Hayır neye üzüldüm sadece şuan biliyor musun fatma??
Şu yazını okuduktan sonra sadece ama SADECE haftaya da listeye zarar verecek olmandan dolayı üzüldüm.
Yazık.
Sakın kuzum sakın kimse senin için vermiyor verdiği kiloyu herkes kendi için veriyor evet bu takımın bütün yükü sende hesap sorma hakkında fazlasiyla var kendinden çalıp buraya zaman ayiriyorsun tek tek bütün menulerle yorum yapıyor spor diye çığlık atiyorsun bu yüzden uzmuyorsun kendini alınan kırılan elbet olacak ama bu tk sorumlusu sensen herkesten hesap sorma hakkın var o yüzden ne yapıyorsun bi kahve bi cigara yapıyorsun ve relaks oluyorsunGerçekten herşey boş mu ya bu kadar.
Neyse.
Canim meseleyi tam bilmiyorum kim ne dedi onuda bilmiyorum ama bende diyet yaptığım donemlerde arti oldugu gunlerde oldu... o yuzden buna hic takilma biz burada abla kardes olduk boyle cekip gitmek olmazzzHayırlı akşamlar sevgili takimim
Önce şunu belirteyim hepinizin üzerinde ayrı ayrı emeği var ve sizleri gerçekten cok seviyorum sizin bana guveniniz ve desteginizle başta kaptanlarim emekleriyle 20 yıldır görmediğim kiloları görmedim
Şu anda yazarken de sırtım basan ateş oğlum ve eşim girmesin diye zor tuttuğum içime doğru akittugim göz yaşlarına yaziyorum
Haaa ben gerçi yalancı bı insan olduğum için inanmak veya inanmamak size kalmış
Ama zannın herturlusunden kaçının der dinimiz vebalide size ait bana ait
Bir arkadaş burda diyette hiç bir zaman 2 kere 2 4 etmez demişti
Ana okadar eminki bazıları bu diyetle bu artı gelemez
Hafta sonu pazar akşamı kaçırdım çık ciddi problemim vardı oğlumla ilgili japtanla paylaştım kaçamak yaptım diye yazdım
Sonra yalan olduğu düşünülen menulerimu verdim haa bir lokma kaçmıştır veya kaçmamıştır ana bilerek ne gece ne gündüz bu yazdıklarım dışında yemedim ana
Buz bir araç gibi bu kadar benzinle bukadar kilometre yol gidilir eminiz ki bu menüyü bu gelemez makina olduğumuz için
Diyete stresimiz menopoz uz demir eksikliği mız d vitamininin insülin direncinin yaptığımız sporumuz kabızlığı muz odemimiz vs hiç birşey etkileyemez bu menü bu vücutta böyle artı gelemez eminiz yaaa yanlış bilip zannettmusseniz benim şu anda gözyaşlarımın vebalı ....
Ne diyelim hakkım varsa helal olsun
Listede de klupte ayrılıyorum Allah'a emanet olun inanın şu anda evden eşimle çocukları gönderdim rahat ağlamak için haa yalancısın ya neyse
Bundan sonra inşallah sizi üzecek yalan söylemeyen düzgün karakterli bol eksiler getiren üyelerimiz olsun
Allah'a emanet olun
Güzel takımım
Özeün hiçbir anlam ifade etmiyor fatmaEvet kaptanim emeğin var cok istedik yazık oldu benim gibi biri için oysa seni okadar cok seviyorum ki ben gözyaşlarım dan bahsediyorum sen
Peki kaptanim özür dilerim haklısınız gelecek hafta içinde şimdiden en çokta seni üzdüğüm icin
Fatma bebim için sadece bu takımın bir üyesi değildi ama. Paylaşımımız çok farklıydı.Sakın kuzum sakın kimse senin için vermiyor verdiği kiloyu herkes kendi için veriyor evet bu takımın bütün yükü sende hesap sorma hakkında fazlasiyla var kendinden çalıp buraya zaman ayiriyorsun tek tek bütün menulerle yorum yapıyor spor diye çığlık atiyorsun bu yüzden uzmuyorsun kendini alınan kırılan elbet olacak ama bu tk sorumlusu sensen herkesten hesap sorma hakkın var o yüzden ne yapıyorsun bi kahve bi cigara yapıyorsun ve relaks oluyorsun
Biraz sert degil mi kaptanimÖzeün hiçbir anlam ifade etmiyor fatma
Yazdıklarından sonra. Oraya yazman gerekenler onlar değildi.
O yüzden boş konuşmalar yapmayalım şuan.
Hadi çek git. İşine gelmeyince böyle oluyor demek ki. Öğrenmiş oldum.
Hangi kısmı?Biraz sert degil mi kaptanim
Darısı sana insallahhh
Evet kaptanim emeğin var cok istedik yazık oldu benim gibi biri için oysa seni okadar cok seviyorum ki ben gözyaşlarım dan bahsediyorum sen
Peki kaptanim özür dilerim haklısınız gelecek hafta içinde şimdiden en çokta seni üzdüğüm icin
Soylemler yani , fatma abla kirici konusmamis ki duygularini yazmis sadeceHangi kısmı?
Kuzu gidiyorum diyor. Yarı yolda bırakmak tek başına kırıcı değil mi?Soylemler yani , fatma abla kirici konusmamis ki duygularini yazmis sadece
Evet birakiyorum gidiyorum demek yanlış.. ama fatma ablada cocuk değil yani olgun bi kadin demekki biseyler onu kirmis karsilikli konuşulsa duzelebilirdi diye düşündüm..Kuzu gidiyorum diyor. Yarı yolda bırakmak tek başına kırıcı değil mi?
Biz burada aileyiz diye biliyorum ben
Abla ne demek gitmek butdan ayrılırsan her şey başa döner.kendini düşün bizimleyken bile diyetle baş etmek bu kadar zorken yalnız yapamazsın gider onca emek çok hızlı geri alırsın gidenleri. o yüzden ne olursa olsun kalmalısın ama listede ama dışında takımdan ayrılmakta nesi.biz bi aileyiz sende bizim ablamızsın büyüğümüzsün senin yerin apayrı lütfen kırgınlıkları bi kenara bırakıp yeniden düşün.seni seviyoruz hemde çokEvet kaptanim emeğin var cok istedik yazık oldu benim gibi biri için oysa seni okadar cok seviyorum ki ben gözyaşlarım dan bahsediyorum sen
ne sporrr yapçam ne spor leslie mi desen cardiyoda var e yarım saat egzersiz yatmadan önce yeşilçay@Ytmz kız büşraaa
Mantı mı gördüm ben orda büşraaaaaa
Seni var yaaa
Sporsuz kapatmıyorsun günüüü
Kalk spor yap büşraaaaa
Sen listedesin ne mantısı bülraaa
Kalk erit onu büşraaa
Leslie 3 mile. Çabuk
aaayy yaşasın birinciyizzz tebrikler herkese miuşum sanadaBirinci olduk ulaaaannnnn
Ponponlaaaarrrrr
Kocamaaaaannn tebrikler emeği geçen herkeseeee
Bu hafta liste dışımız da fena değildi
Haftaya da gözümüz neredeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?