Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de meni vereyim.Oglum huysuz kahValtim gec oldu.ekmek pizzasi yapmistim dunku aclikla nasil yediysem epey tok tuttu :) esim de yoktu aksam yemegi yemedim.
Sabah 13.45
2 dilim ekmek pizzasi
Salatalik

Ara 17.00
1 kucuk elma(elmayi cok severim hain dom dom esim kucuk kucuk almis elmalari alsana kocaman da 1 elma diyeyim de doya doya yiyeyim )

Aksam 19.30
1 bardak süt
10 cig badem

Su 2lt
@MiuLego

Ben de spordan önce menü vereyim( sonra duş Muş derken siz yatıyorsunuz zaten)
Sabah: 08.30
1 mandalina

Öğlen:14.00
Yarım lavaş
Yarım tabak acılı hşnt usülü mercimek yemeği
1 kupa sütlü kahve
1 kupa dürtücü çay

İkindi:18.00
Yarım tabak mercimek yemeği
Yarım lavaş
(Akşam kadar sabredemediğim yedim mercimek yemeğini canım çok çekmiş)

Akşam: bol yeşillikli ızgara etli (100 gram kadar incecik bir fileto)salata

Spor 3 mil Leslie
Su 2 litre(bol bol bitki çayıyla)
hepfit
@MiuLego
nehirnil111

Antepia27 gel söz ver haftaya güzel bi eksi getireceğine dair
@MiuLego kaptan da önce azcik dovsun çivili ile, sonra siniri geçince sever seni.

İkinizinde birbirinizde emeginiz var, abla kardeş kavga eder ama barisir. Biz aileyiz hadi bi adım atın içim şişti yerim bak cis cos

Akşam lavas yime didim yidin mi yine

Bizim evde cis cos yok sana gelem mi

Evet canım sen dumduk bodoslama yani ne diyelim açık sözlü dobrasin
Bende duygu sömürüsü yapıp haklı görünmeye çalışan biriyim emeğin cok kaptanim
Seni üzdüğüm için özür dilerim
Kendinde kuzinida iyi bak

Heee yakarsin

Antepia27 canım ne konuşuldu tam okuyamadım anlamadım ama lütfen ayrılma. Burada herkes ortak bir sorun için burada. Ayrıca güzel arkadaşlıklar da kurulmuş. Ben kilo veremedim ya da yapamıyorum diye ayrılışları sevmiyorum. Bazen yazışmalar da yanlış anlaşılıyor.

Hakkınıııı ver hacııııııııııııııııııııııı

heee , 1. oldun .. derece girdin bir iki kere ... ama o pattisler hep yendi
O zman napiyim benn . Vazgeçmim . Biraz gayret ediyim . Geç olur belki amma güç olmasın. . À planı na göre yani okula tombak gitmemek fikri zor iş ! Hafta da 2000 gr demek yapamam o kaaadar. İyisİİyisimi yaza tombak girmemek hedef :) yani b planı

Martta demedin mi okul ? 10 hafta var ... en kötü 7-8 kilon gider .. yeter da ... emzirmenin avantajı ile ve senin metanla 10 da gider de ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…