Vurdu gol oldu
Ay bugün çok yoruldum koltuk sil halıları sil 3 tepsi çiz 115 adet çiz 1 tepsi coş Sabaha da var 2 tepsi ay çok yoruldum
Geçmiş mi ne 900 ay anlamıyom hiç900 sayfa okudum abo
Mutfağı boşver hemen sen de uyu o arada bernaa dinlenmiş olursunAy oğlum bu sefer uyudu galiba hal bırakmadı bende sipa yaaa ayakta bile duramiyom.mutfak toplanaxak aklim orda..
Yazarsam bana kizarsinNe çizdin ne coştun tepsilere ne ettin türkan
Ahunum ki gerilim gun guzel basliyor gittikce kotulesiyor ... en son cocugun parmagi dikisle sonlanmisti...
Ay yok yazma kalbim bugğn dayanmazYazarsam bana kizarsinyazimmi
Beni döv
He geçmiş kilosuna şok oldugumGeçmiş mi ne 900 ay anlamıyom hiç
Ahu ve yaşlı çapkın amcanın maceralarıAhunum ki gerilim gun guzel basliyor gittikce kotulesiyor ... en son cocugun parmagi dikisle sonlanmisti...
He geçmiş kilosuna şok oldugum
60 ha
Ay yok yazma kalbim bugğn dayanmaz
Sen yeme emi kuzum yeme
Uyumam da kanepeye uzandim.aslinda toplayip uzansam daha iyi çünkü asla evi toplamadan uyuyamiyom kalkinca yapasim gelmeyecek.Mutfağı boşver hemen sen de uyu o arada bernaa dinlenmiş olursun
Sen beni gormedin bende bombayim haaaNerde benim esmer bombam
Bişi olmuo ki. Ay gaz mi yapio ki. KuzumaAaaa fanta mı gercekten mi bebeye eziyet kize
Ama kilo da paylaşmıyosun nerdek bilekSöz vermim
Hem ben yeşerdi kilo almıyorum
Olur kuzumUyumam da kanepeye uzandim.aslinda toplayip uzansam daha iyi çünkü asla evi toplamadan uyuyamiyom kalkinca yapasim gelmeyecek.
Miuuu bi de ben yarin kahvaltida ekmek yemesem de cok gec saate kalmadan 5 gibi fln tb makarna yesem olur mu
Ahu ve yaşlı çapkın amcanın maceraları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?