Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Asla muhatap olmam kocası iÇin beenle ilişkisini bitiren insanla asla ama asla dostluğumunutmaz sürdürmem. Çok hassasım dost başka koca başka dostluk kardeşlik çok özel ve önemli kavramlar benim için :)

Abla abla Ablaaaa aaa yapma allaallansen. Olayı vs. Bilmiom ama bu takimdayken hüngür hüngür ağladığmı bilirm .kaptan beni listeye Alaçam dedi de almadı die. Yani biz bir aileyiz. Bak içim buruldu. Gidersen giderim denmez ama ben de sıkılır im gidersen gelesim gelmz

Martta demedin mi okul ? 10 hafta var ... en kötü 7-8 kilon gider .. yeter da ... emzirmenin avantajı ile ve senin metanla 10 da gider de ...
Aslinda ikinci dönem başlamam gerek 7 subatta bitio izin de. Ben marta kadar rapor neyin ayarlasm keşke . Ay 10 hafta 10 kilo etse süper olurdu . Ay napsam . Sen destek olmaya devam et . Yani menu yorumu istiom mumkunseGulyuzlu kaptanikom. Haftalr gece hayrola

bu şekilde devam edersen , devamı da kesin gelir fulya . sabır sadece ... bünyende alışacak
Evet kesinlikle. Çok kasmıyorum da ama salmıyorum da. Böylece aklım kaymıyor cıslara şu an 2 ana öğün 1 ara şeklinde gidiyorum. Şu an tek sıkıntım suyu az içmem. Dışarı çıkınca su günde ortalama 1,5 lt de kalıyor. Yatana kadar çoğu zaman 2 lt yi tamamlayamadığım oldu. Bu da kilo vermeyi engellermiş.

ben gebelikte , emzirmede menü yorumu yapamıyorum vero ... bana göre yarasın demek geliyor içimden .... tabii fantalar , beyaz ekmekler değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…