Valla Fatma aynen çerezler gidince eksi geldi.Ooo canım çerezler gitti eksi geldi kutlarım bu hafta yüzde farkıyla nevou geçersin gibi geldi
Vay nefsimmmm hayırlı olsun yaaaa
Olduuuuu Bernaaaa olduuu binnnnn bammmm bommm sonunda olduuu.Bu hafta olacak gibi sanki :) tebrik ederim guzel eksi
Valla Fatma aynen çerezler gidince eksi geldi.
Vee bunun farkına senin sayende vardım.
Senin menüne Miu ve Aus yorum yaparken farkettim...
Gördüm bu arada uzulmussun sonra geçmiş şükür canım...
Kimseye alınma gucenme Fatma bazen sert olmak gerekiyor sevdiğin kişiyi sevmenin onun iyiliğini istemenin göstergesidir sertlik..
Hemm gören de 1 kilo aldın zanneder..
Verirsin hemde çok daha fazlasını..
Sabırla umutla bekliyoruz takımcak.
işte geldimmmmmmmmmmmmmm
sevinmiştim ama az daha sevineyim.. nefsim kuruyemiş yağlarından kurtuldu ve harika eksi helall
çok geçmiş olsun hande kuzum
harika eksi tebrik ederim
yakında 7 lere veda edeceğiz
oo harika artı gelmesin de makbuş
böyle böyle devam istikrarla eksi gelsin miktarı önemli değil
vayyy çakılım süpersin kuzucummmm
güzel eksi 1 kilo üstü olaydı iyiydi.. neyse ay.. maşallah diyelim.. sen bi düşün her hafta en az bu kadar verebilecek misin? listeyi ve sorumluluğunu iyice düşündün mü istiyor musun girmek listeye? bi de daha önce yarışmış mıydın hiç takımlarda?
masum haftaya da artı gelirsen vururum. Net.
minnağım +100 olmuş
haftaya en az -500 gelecek
gerçi wc sorunu ile bu rakam iyi bile kuzu
hadi veda et artık 8 lere fulya
gayet iyi kuzum.. haftaya 1 kilo altı eksiyi kabul etmem..
deeeeeeeeeeeeeeeee.................
6 lar geldi az ona sevinelim
bir daha 7 leri görmüyoruz emi
vay vay vay adaşım mortilik olunca esip gürlüyorrrrrr
7 ler bay bay kısa süreli gelmişti zaten
saraycam gayet iyi.. eksi mi evet.. haftaya da bu kadar eksi gelse .. böyle devam etse.. mis olur
Valla Fatma aynen çerezler gidince eksi geldi.
Vee bunun farkına senin sayende vardım.
Senin menüne Miu ve Aus yorum yaparken farkettim...
Gördüm bu arada uzulmussun sonra geçmiş şükür canım...
Kimseye alınma gucenme Fatma bazen sert olmak gerekiyor sevdiğin kişiyi sevmenin onun iyiliğini istemenin göstergesidir sertlik..
Hemm gören de 1 kilo aldın zanneder..
Verirsin hemde çok daha fazlasını..
Sabırla umutla bekliyoruz takımcak.
Heee sen bi tık benden fazlaymisin önceden, kilo verdikten sonra nasıl oldu bu değerler? Bi de boy kilo deyiver bana
Miktarları ve çeşitleri de yaz canım, peynir ne peyniri ne kadar yedin? Yemekten ne kadar yedin vs
Bu güzel haberi sen verdin canım bana teşekkür ederim güzel annetebrikler nevocummmm ..neyse ki kaknem 300-400 gr lar gitti artık .... bu istikrar güzel
veeeeeeeeeeeeee senin yüzden % 1.105
veeeeeeeeNefs %1.111 ikinizde 1.11 ama nefs küsüratla önde
o zamaaaaaaaaaaaaaaaaaaannevoya
Evlilikte bazı şeyler istenmesede yapılmak zorunda kalinabiliyor zaman tanı bırak kendi hatasini duzeltsin çaba harcasin eğer kaldığı yerden devam edebilecek gibi ise devam edersin onu hissedersin ama çabuk güvenme bence zaman tanı yakinlasmaya.Kırılmakta haklısın ama kendi isteği le görüşmemezlik yapmamış
Arkadaşın belki istemediği halde kabullendi tatsızlık çıkmasın diye,biraz da arakadaşının karakterine bağlı,baskın karakterde bir arkadaşımsa ,şartları görüşmeye uygun değilse fazla kızamazdım.Çevremde de var öyle tipler,bırak arkadaşını ,ailesine bile gidemiyor baskıdan dolayı.Görüşürdüm ama hislerimi ,kırgınlıklarımı anlatırdım ,anlattıklarına göre ya görüşürdüm ya ilişiği keserdim.
geçen hafta 52.9
bu hafta 53.4
Dün tabikide abartmadım ki@nehirnill ve kaptan bekliyordunuz yani benden hemen yoldan çıkacağımı üzdünüz iki gündür migren tuttu ilaçlara döndüm artı bu yüzden diye düşünüyorum. Hıh
Ben de bitiremedim kafam çorba oldu kim ne yaptı kim kilo aldı kim hasta karistiriyom 120 kaldı ha gayretHay çenenizi seviyim 500 mesaj ne laa. 270 kaldı ha gayret
Seni uyanık,alıntılardan kimin eksi olduğuna bakıp etiketledin değil mi?
canlar hepinize yazayım, ben diyet moduna giremiyorum, her seferinde bu gün kötüydü diye yazmaktan yoruldum,utanıyorum artık
sırf geçen hafta söz verdim haftaya geleceğim diye, bu eksi tamamen dünkü dikkat etmemden kaynaklı bir eksiyani öyle diyet yapmış değilim.. toplamda 3 gün diyet yaptıysam 4 günü aşırı yedim hala moda giremiyorum. mesela bu gün güzel başladım, kararlıyım ama akşamı ne olacak bilmiyorum, benim kendime güvenim kalmadı ki, sizin bana güveniniz olsun
bu gün yüzmem vardı gitmedim meselaaşırı yorgun ve bitkin hissediyorum...
yine yeniden diyorum ki, haftaya güzel bir eksiyle geleceğim... ümit tükenmez.. tükenirse fena..
kilo veren herkesi tebrik ediyorum...
hepinize kucak dolusu sevgiler...
@ada81 canım kızın için geçmiş olsun, benim kızımda aynısı gece uyudum mu uyumadım mı anlamadım, devamlı öksürdü
Nefs beni sormuşsun cancağazım, yukarıda durumumu yazdım ayrıca eksilerin için tebrikler @Nevreste ye bayrak sallatacakmışsın duydum.
Antepia27 99 partinde oynayacağım sözüm söz
Inan hic içimden gelmiyor ne gitmek ne gelmek . Yaşadığım onca şeyden sonra ama işte amalar esimin hatrına susuyorum
Yok ablam, zaten sağlıkta kötü
Beni biri spora kaldırsın yaaa miu spor mu yapıyor durmadan bi tirstim
Eşim çarşıya doğru yola çıkmış
Kuzenler evde,bu plan tutmadı
Slm Kızlar misafirlerim vardı şimdi gittiler menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
4 dilim kaşar
Hindi füme
Alelacele oldu kahvaltı
Ara
Cısss cossss
Akşam
Bir kase keşkek
Bu güzel haberi sen verdin canım bana teşekkür ederim güzel anne
Salladı kiii Nevoo
hellöööööööööö
geç uyandım
temizlik vs derken ancak olduuuu
şimdi hemenck hedefler ve spor gruplarını hazırlıyorum
geçmişe sonra belki daha dışardaki köpüşe bakmaya gitcem b de ödev var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?