- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Yaptım ana kralicem bi tembellik gelmişti terlikle kovaladim hemen şimdi yemek yiyip lessie ile plank yapacagimsustuğun şeylerin seni ezmesine izin verme ....
canom iyi ollllllllllll
aaaaaaaaaaaaaa vayt ...seni tutuyorum ama bennnnn
cıs coooos ???? içerik ???
sonrasında neden keşkek ?
cız coz zaten olmamalı da .... tıka basa dolu iken karbonhidrat yüklenmişken üzerine bir de keşkek ???
o kısmı da ben kaçırdım işteyakıştı mı eline haftaya da sallatıyor muyuz yoksa görüp göreceğimiz bu mu pınar
Yaptım ana kralicem bi tembellik gelmişti terlikle kovaladim hemen şimdi yemek yiyip lessie ile plank yapacagim
aus bu hafta 100 gr eksideydin hedeften gelişme büyükçooook beğendim hedefimi
aus bu hafta 100 gr eksideydin hedeften gelişme büyük
Ben de bitiremedim kafam çorba oldu kim ne yaptı kim kilo aldı kim hasta karistiriyom 120 kaldı ha gayret
olur mu olur senin menüler şaha kaktı
belki bu hafta hedeften eksi 200 gr olur ne dersinn
Bugün bugün dunki puanın aynısı gelecek çok gectiysen dede artirayim bacimortimmmmmBonus seni unuttum sanma eksilerimle döverim seni ben tartıyla aşk yaşıyom ya sen
spordaki mortimWhiteblacklife dün spor yapamadım
Eminim boyle olmuyor canim 71le gelecem soz bu hafta ne zor isim var bu haftaaaa yahuuuada81 ada sana 71 mi demiştim ekstrem kural kapsamına girmen için.. öyleyse tamam .. bidaha hesaplayım da uygun vakite.. ama sen eminsennnnn buyur gel la..
Oleyyyy beeeé oleyyyyyyyada81 ada sana 71 mi demiştim ekstrem kural kapsamına girmen için.. öyleyse tamam .. bidaha hesaplayım da uygun vakite.. ama sen eminsennnnn buyur gel la..
sustuğun şeylerin seni ezmesine izin verme ....
canom iyi ollllllllllll
aaaaaaaaaaaaaa vayt ...seni tutuyorum ama bennnnn
cıs coooos ???? içerik ???
sonrasında neden keşkek ?
cız coz zaten olmamalı da .... tıka basa dolu iken karbonhidrat yüklenmişken üzerine bir de keşkek ???
o kısmı da ben kaçırdım işteyakıştı mı eline haftaya da sallatıyor muyuz yoksa görüp göreceğimiz bu mu pınar
Daha hiç spor yapmadım lan daha nerene geçicenBugün bugün dunki puanın aynısı gelecek çok gectiysen dede artirayim baci
Nasılsın büşra kuzuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?