Hoşgeldinnnnnnn bana guzel hedef ver bide beni artik listeye al bee kaptan valla listedeyken daha cok tutuyom kendimiiii boyle olunca başı bos oluyorum olmuyorrrhellöööööööööö
geç uyandım
temizlik vs derken ancak olduuuu
şimdi hemenck hedefler ve spor gruplarını hazırlıyorum
geçmişe sonra belki daha dışardaki köpüşe bakmaya gitcem b de ödev var
Bugunki menümhellöööööööööö
geç uyandım
Bugunki menüm
Sabah. 2 yumurta kaşarlı omlet
5zeytin 1 dilim ekmek şekersiz çay 4 çeri domates 1 küçük salatalık
Öğlen 1 elma 3 mandalina
Akşam 3 köfte 1 servis kaşığı salata 1 küçük kase yoğurt bol yeşillik
2 litre de su miu nasıl menü olmuşmu kuzum
Hoşgeldinnnnnnn bana guzel hedef ver bide beni artik listeye al bee kaptan valla listedeyken daha cok tutuyom kendimiiii boyle olunca başı bos oluyorum olmuyorrr)
Evet ama listeye girmek icin 71 olacammm bu hafta cok zor isin beeeesenin bu hafta ki hedefin az 69.6 olmalı bence70.5 tun değil mi?
Bugunki menüm
Sabah. 2 yumurta kaşarlı omlet
5zeytin 1 dilim ekmek şekersiz çay 4 çeri domates 1 küçük salatalık
Öğlen 1 elma 3 mandalina
Akşam 3 köfte 1 servis kaşığı salata 1 küçük kase yoğurt bol yeşillik
2 litre de su miu nasıl menü olmuşmu kuzum
Aklima bi fikir geldi hani 71 olunca girebiliyordum ya listeye ben bu hafta kilo alam zaten 500 gr alirim heccc sorun olmaz@MiuLego
Evet ama listeye girmek icin 71 olacammm bu hafta cok zor isin beeee
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
5 OCAK HEDEFLERİ
Nevreste (61.8)
matematik61 (67.9)
Antepia27 (98.9)
malipina (91.9)
Shut Up (72.8)
YaKaMoZz-z (68.0)
Ytmz (66.1)
hepfit (57.9)
Makbule007 (60.2)
ada81 (69.6)
Masumm (67)
Nefs (53.1)
Saydin78 (63.)
bonus (98.5)
Sarayca (61.4)
60kiloyum (79.9)
vorones (70.5)
deynepnaz (63.2)
cakil80 (86.2)
Leeshinmee (72.5)
Floweroflife (57.2)
MiuLego (56.8)
Konya 42 (79)
nehirnil111 (52)
begum75 (57.0)
igdedali (56)
Portakal Sulu Ordek (52.5)
Whiteblacklife (53.2)
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Ausencia ( 67.3)
Özelden yazdım ona burda kimsenin canı çekmesin diye yazmadımMiu görmesin
Öğlen ara öğün gibi cnmgegüzel menü konyalım , saatlerle yazarsan daha iyi olur ... neden ? çünkü :)) öğlenin ara öğün gibi olmuş .... ama kahvaltın atıyorum 10-11 gibi akşam öğünün de 4-5 gibiyse o zaman mantıklı arayı meyve ile geçiştirmek
suyu biraz daha artır .... 80 kiloydun değil mi ? en az 2.5 lt suya ihtiyacı var vücudunun kilona göre
Aynen cnm öğlen gecisdirdim meyveylegüzel menü konyalım , saatlerle yazarsan daha iyi olur ... neden ? çünkü :)) öğlenin ara öğün gibi olmuş .... ama kahvaltın atıyorum 10-11 gibi akşam öğünün de 4-5 gibiyse o zaman mantıklı arayı meyve ile geçiştirmek
suyu biraz daha artır .... 80 kiloydun değil mi ? en az 2.5 lt suya ihtiyacı var vücudunun kilona göre
Gordum ama ben 71 olup listeye girmek istiyorum artik boyle olmuyor ausum ... bu hafta 71 olurum sonra diger hafta bi anda 70 olurum 1 kilo gider liste cosarsana koyduğu hedefi gördün müüüüü miu nunbu kaptan kafaları hep aynı işler
Bende bu sabah kurtuldum 54 ten geri geliyor 52 lerSağol waytimmm çok çok mutlu oldum yakami birakmayacak zannettim 54.
Evet bugün kötü oldu maalesef yarın çoook daha dikkatli olurum içeriğini miu ya yazdım kötü örnek olmamak içinsustuğun şeylerin seni ezmesine izin verme ....
canom iyi ollllllllllll
aaaaaaaaaaaaaa vayt ...seni tutuyorum ama bennnnn
cıs coooos ???? içerik ???
sonrasında neden keşkek ?
cız coz zaten olmamalı da .... tıka basa dolu iken karbonhidrat yüklenmişken üzerine bir de keşkek ???
o kısmı da ben kaçırdım işteyakıştı mı eline haftaya da sallatıyor muyuz yoksa görüp göreceğimiz bu mu pınar
Şu an daha iyi tabii orantiliksiz..Heee sen bi tık benden fazlaymisin önceden, kilo verdikten sonra nasıl oldu bu değerler? Bi de boy kilo deyiver bana
Sen uyu White ilk parti sporunu yaptı bilehellöööööööööö
geç uyandım
Aynen canım tekrar kutlarım bende kendimde masum sandığım ceviz ve k.cekirdwgi hiçte masum değildi
Zaman zaman oluyor böyle hassas durumlar cok şükür iyiyiz canım
Emek verenleri de her zaman taktir etmisimdir canım Allah razı olsun herkesten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?