Heyecanlıİşte bunlar hep 50 shades of gray
Hatırlıyorum buz dolabında bir çizelge var oraya not ediyorum,Bel 71
Kalça 99
Öncekiler kaçtı hatırlıyor musun
Koydum canım aşk yaşıyorum sıcak su torbası ile
Iciyorum canım, kızlar söyledi sağolsunlar
seni yerim heee begüşüm yahu
Diet yemekler için burda bir sayfa var mıCanım ben 5 yıla yakın olacak yemek bölümü editörüyüm ve yıllardır yemeğe ilgim var...Gece gündüz yemek tariflerini inceler hiç etkilenmem.Bir de kafaya koyduğum herşeyi yaparım...Sen de dinamik,zayıf,çıtır bir aşçı olmak istiyorsan yemeyeceksin.Herkes seni görünce aaaaa ne güzel pastalar kekler yapıyor ama tığ gibi diyecekYada pastaları kekleri yediği nasıl belli oluyor mu diyecek Seçim senin
Yanlış anlama da balım o eşine b kapris şart artık o ney ya yazık günah kadın işten gelmiş 5 erkek evde odunlar yapaydiniz ya kendi yemeginizBide beni düşün
Carsidanda öyle yüklü geldikki kollarim titriyo hala esimde pes oynuyor içerde
Tamam eğitici öğretici Yanihaklısın isteyen çağırır
millet hem eğlenmek istiyor hem de hizmet istiyor kend yorulmak istemiyor
o yüzden ben misafir olayaım derdinde galiba..
canım ben birkaç kez veririm.. hani porsiyonları falan anlaşılsın diye .. salata büyüklüğü bir tabak yemek miktarı vs.. sonra vermem :)
Allahım kırbaç dedim yeni evliyim çalışıyorum 18 yasındaki kız bana abla senin ceyizinde kırbaç kelepçeli varmıydi ay ben şok geçirdin o an dedim ne ? Dedi ben alıcam dedim şaka mı bu ?? Yok dedi arkadaşım aldı dedim helal olsun . Kelepçe kırbaç falan ay.
Iyi şükür gectiSenin minnos nasıl oldu? Karnı agriyodu en son
Geçmiş olsun canım, adaçayı boğaza çok iyi geliyor
O zaman bizde kitir degil katur kutur30 yaş tammmm pötür şimdilk
zayıflayınca pıtır olurum
Ama kabul et adamdaki karın kasları Kirbaci çekici yapıyor, göbekli birinde o kırbaç hiç çekici değil. Ya da helikopterin önünde takım elbise ile bekleyen birine kırbaç yakışıyor şimdiKitap be film vardı ya bu sene çok moda oldu filmden sonra grinin 50 tonu, dünya milleti fanteziye doydu ayol hahaa
Türkiye de geri kalır mı hiç? Kırbaçlar çeyizlere girdi hahaaa, nüfus artışı olacak 2017liler kuşağı bangır bangır geliyor
tamam ausum ellerine sağlıkada81 (67.8/67.6/0.2/%0.29)İzne ayrılmak istiyor .
523.etapta 23 Haziranda izne ayrılmışsın ada . 551. etap 5 Ocakta 6 ayın doluyor ... (kilo aldığın için 6 ay önemli , almasa idin ... 3.haftada dönersin izinden )
71.1 de net olarak kilonun %5 inden fazla almış olduğun için ve 6 ay dolduğu için listeye girebiliyorsun .
A-1 ekstrem kuralına göre izinden dönen yarışmacı olarak geçiyorsun listeye ... @MiuLego
Hahaa evet haklısın!!Ama kabul et adamdaki karın kasları Kirbaci çekici yapıyor, göbekli birinde o kırbaç hiç çekici değil. Ya da helikopterin önünde takım elbise ile bekleyen birine kırbaç yakışıyor şimdi
evet yani bu haftada fatmanın yüzdesi minik bir eksi idi ... ama takımda diğerleri çok iyi diye 1.olabildi takım ...
sende böyle bir şeye denk geleceksin ki alsıngerçi @MiuLego ana giriyor bu hafta listeye %3 patlatır , seni arada kaynatır
cıs cos yazmak konuşmak yasakkkkkkkkkHalam kek pogaca kisir yapmis
Sevgili gorumcemle ilk karsilasmam olacak nefsim hırs yaptim
Ben de motive oluyommmYok yazacam. Motive oluyorum kendimle gurur duyuyorum
ye kuzucum@MiuLego bir portakal yiyem mi?
Spor nerede haciiii30 aralık menüsü
Kahvaltı : Ispanaklı yumurta, 1 çatal peynir, 3 zeytin, 2 dilim çavdar ekmeği
Ara: 1 mandalina
Öğlen : 4 köfte, salata yağsız, 1 bardak ayran
Akşam : Mercimek çorbası, 1 kaşık ton balığı, 1 küçük kase salata
Su: 2 litre
Bugün yemediklerim :
Baklava
Pasta
Kek
Badem şekeri
Cips
Beze
@MiuLego
yok canım ye afiyet olsun :)Kuzular bezelye yenebilir mi? Şöyle 150 gr kadar, çok bir mahsuru yoktur değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?