Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi bırakma ozaman yapacagim de vzzgecmedim de ayağa kalk yikilma vazgecme kilo ver göster listeye nasıl kilo veriliyor hadi yapabilirsin ben kavanoz hazirladim sen de yap

Icin karanfil vanilya Türkkahvesi tarçın koydum her canım bişey istediginde kavanozun açıp kokluyorum. Sert kokular iştah merkezine etki edermiş kafanda canının çekmesini engellermis. Hadi sen de yap bu kavanozdan benim cebimde duruyor. Bu hafta sürekli bunu deneyecegim zor değil

Bir de çok ağrım olduğunda eşimin elini koyuyorum göbeğime, neden anlamadım çok iyi geliyor, psikolojik mi yoksa hormonları mı düzenliyor anlamadım..

hepfit canim 2 soğan kabuklariyla birlikte 4 e bol 3 su bardagi suda 8 dakika kaynat kapat agzini 10 dakika demle ve buyuk bir bardak ic iki gun yap hemen adet olursun.. kabuklariyla yap canim

Aa ben hiperstar mı oldum

Bir de bu sabah ölçülerime baktım
Kalça 98
Bel 70
Ay kalçadan gitmeye başlamış sonunda!!
Leslie bacı sayesinde diye düşünüyorum
hepfit
Sen de yazsana kuzum hala aynı mıyız?? :)
Bel 71
Kalça 99
Öncekiler kaçtı hatırlıyor musun

Sıcak su torbası en büyük yardım bu konuda..kullan derim ağrıya çok iyi geliyor karnına koy sıcak sıcak missss

Koydum canım aşk yaşıyorum sıcak su torbası ile

Adaçayı iç canım iyi geliyor der kızlar

Iciyorum canım, kızlar söyledi sağolsunlar

hepfit canim 2 soğan kabuklariyla birlikte 4 e bol 3 su bardagi suda 8 dakika kaynat kapat agzini 10 dakika demle ve buyuk bir bardak ic iki gun yap hemen adet olursun.. kabuklariyla yap canim

Tamam kuzum yapayım

Gel gel soframda herkese yer var
Yeterki sen gel

Ouyyy kiyamam ben sana, biz hanımı çalışan bi eve akşam yemeğine gidiyorsak yemegi biz götürüyoruz. Zaten çay vs muhabbeti ev sahibine kalıyor, çok dusuncesizler

Aaa iyi fikir mis canım denemeye çalışacağım inşallah

haklısın isteyen çağırır
millet hem eğlenmek istiyor hem de hizmet istiyor kend yorulmak istemiyor
o yüzden ben misafir olayaım derdinde galiba..
canım ben birkaç kez veririm.. hani porsiyonları falan anlaşılsın diye .. salata büyüklüğü bir tabak yemek miktarı vs.. sonra vermem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…