Hadi bırakma ozaman yapacagim de vzzgecmedim de ayağa kalk yikilma vazgecme kilo ver göster listeye nasıl kilo veriliyor hadi yapabilirsin ben kavanoz hazirladim sen de yapEvet kaptanim emeğin var cok istedik yazık oldu benim gibi biri için oysa seni okadar cok seviyorum ki ben gözyaşlarım dan bahsediyorum sen
Peki kaptanim özür dilerim haklısınız gelecek hafta içinde şimdiden en çokta seni üzdüğüm icin
Aa ben hiperstar mı oldumbegum75
@nehirnil111
Haftanın MEGASTARIIIIIIIII
@Whiteblacklife
Haftanın SÜPERSTARIIIIIIIIII
@Ytmz
Haftanın ULTRASTARIIIIIIIIII
@Portakal Sulu Ordek
Haftanın HAMİŞ SPOR KRALİÇESİ
@Ausencia
GÜNCELLENEN SPOR GRUPLARI
HİPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA
@Nevreste
@eflalim
@Donna_salut
@nehirnil111
malipina
@Whiteblacklife
MEGASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
begum75
Nefs
@matematik61
@Ahu060812
@Ytmz
SÜPERSTARLARbegum75 KAPTANLIĞINDA
@Triplimelek Megi
hepfit
Antepia27
@portakal Sulu Ordek
@ecemavi
ULTRASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
ada81
Floweroflife
@Bonus
@masumm
@Sarayca
@yakamozz-z hepfit
Soğan kürü dedikleri bu mu??hepfit canim 2 soğan kabuklariyla birlikte 4 e bol 3 su bardagi suda 8 dakika kaynat kapat agzini 10 dakika demle ve buyuk bir bardak ic iki gun yap hemen adet olursun.. kabuklariyla yap canim
Halk arasında deli diyolar bize
Biraz sonra olacaklar için şimdiden kusura bakmayın rahatsız olan varsa da olsunnnn bananee
Dagitacagim şimdi buraları
2 . Pınar Vakay-i Vakvakiyesi gibi bişey olcakkkk
malipina Pınarlar çılgınlık severr dimiii
Canim normalde kabuksuzda acil durumlarda kabuklu yapilmasi daha etkiliymis..Soğan kürü dedikleri bu mu??
Ben de yapayım bu ay gecikirse teşekkürler ada
Gel gel soframda herkese yer varBegüm sen sofrayı hazırla her akşam sendeyim bundan sonra
Bel 71Bir de bu sabah ölçülerime baktım
Kalça 98
Bel 70
Ay kalçadan gitmeye başlamış sonunda!!
Leslie bacı sayesinde diye düşünüyorum
hepfit
Sen de yazsana kuzum hala aynı mıyız?? :)
Sıcak su torbası en büyük yardım bu konuda..kullan derim ağrıya çok iyi geliyor karnına koy sıcak sıcak missss
Adaçayı iç canım iyi geliyor der kızlar
eveeettttAa ben hiperstar mı oldum
hepfit canim 2 soğan kabuklariyla birlikte 4 e bol 3 su bardagi suda 8 dakika kaynat kapat agzini 10 dakika demle ve buyuk bir bardak ic iki gun yap hemen adet olursun.. kabuklariyla yap canim
Gel gel soframda herkese yer var
Yeterki sen gel
Bel 71
Kalça 99
Öncekiler kaçtı hatırlıyor musun
Koydum canım aşk yaşıyorum sıcak su fırçasıyla
Iciyorum canım, kızlar söyledi sağolsunlar
Hastalıklar işte, benide seviyorlar sanırım bir türlü kurtulamadımHayırdır canim
Hadi bırakma ozaman yapacagim de vzzgecmedim de ayağa kalk yikilma vazgecme kilo ver göster listeye nasıl kilo veriliyor hadi yapabilirsin ben kavanoz hazirladim sen de yap
Icin karanfil vanilya Türkkahvesi tarçın koydum her canım bişey istediginde kavanozun açıp kokluyorum. Sert kokular iştah merkezine etki edermiş kafanda canının çekmesini engellermis. Hadi sen de yap bu kavanozdan benim cebimde duruyor. Bu hafta sürekli bunu deneyecegim zor değil Eki Görüntüle 2086723
Hadiii bakalım el birliği ile o hala buraya gelecek
haklısın isteyen çağırırÇok mu malım acaba dedim
Millet hep bana gelmek istiyor yaw
Beni çağırıp davet eden yok hiç
Eşimin kuzeni aramış eee napiyonnnnnnnnnnnnn yılbaşında görüşelim demiş devamı yok , görüşmek isteyen çağırır evine yaw yanlış mı ?
canım ben birkaç kez veririm.. hani porsiyonları falan anlaşılsın diye .. salata büyüklüğü bir tabak yemek miktarı vs.. sonra vermem :)Bişi sorulan
bişi sormak istiyorum, böyle resimli menü verebiliyor nuyuz?
Çok güzel görünüyor hepsi, gece gece uyuyamadım geçmişi okurken çıktı karşıma, midem bi guruldadı..neyse ben sabahın hayalini kurup uyumaya çalışayım....
Geçmiş bitmiyor bi de konulara geriden geliyoz o da fenaGeçmiş mi ne 900 ay anlamıyom hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?