Sen zaten var mıydın? Görmedim diye ultrastarlara yazdım ben.Nihahaha
Kuzu beni iki spor grubuna yazmışsin
Çok yapma bak kasların siser ilk haftadan artı gelirsin kaptanda döver seniSpor bugğn uyumadan kesinlikle yapılacak!
İzlemesi çok zevkli ikiniz de fenasınız eceee
Anladım tanam kuzu
Ye ye de şişko ol
Haftasonu evden çıkmadım.Eşim yok çocuklarla keyif yapıyoruzharika menü vaytım afiyet olsun
ekmek tb ekmek mi fitcim?
spor göremedim??? spor???? hani spor????
kuru fasulye yeme gününde yemişsin pazartesi ve sonrası şişkinlik yapacak karbonlu yiyecekler yasak!
yakamoz cıs cosunu biliyorum özelden yazdın
akşamına da keşkek! şişirecek seni. sporu ihmal etmiyorsun.. ve yarından itibaren kuş kadar hafif karbonsuz menüler bekliyorum.. ciddiyim cuma üzülmek istemiyorum. kızarım.
listedeyken üzgünüm ama cıs cos yeme lüksü yok..
bir dondurma için listedeki arkadaşların 6 ay beklediğini bilirim..
lütfen sorululuk.
akşamı daha doyurucu tut fatma.. 2 yumurta en azından.. sonra gece atakları geçiriyorsun..
spor????
oh bugün olmuş menü balım afiyet olsun
çok beğendim gayet iyi.. köfte kızartma ise kötü ama.. fırında köfte ise 4-5 tane yiyebilirsin aklıfa olsun
tekrar yorumlayacağım.. hatırlatacağım daha doğrusu..
büşra 2 gün üst üste karbona gömülmeni anlayamıyorum.. kilo vermek istiyorsak karbona böyle gömülemeyiz.. hele ki liste varken..o yediklerin eriyecek kuzu.. ben anlamam.. artıyım miu eksi çok az miu lafları duymak istemiyorum.
yarın sabah kilonu bana yazmayı unutma
canom akşam öğününde karbon olmamasına sevindim.. sabahta da sadece patatesi gereksiz buldum ne gereği vardı ki... ama eksi getirir mi sana ? evet getirir..
spor?
afiyet olsun pınarım karbon ihriyacımızı da en güzelinden karşıladık.. sporsuz geçmesin gün tamamdır
ha ri ka
nevo senin menüleri okurken çoook keyif alıyorum.. sporumuz neden az?
kuzu kahvaltı ekmeğine 1 dilim yapalım mı? bak akşam da mercimek çorba varmış zati.. gerisi güzel..
iradene de sağlık
Keyiften sonra bir leslie patlatorsın nevoooHaftasonu evden çıkmadım.Eşim yok çocuklarla keyif yapıyoruz
Tamam canımSen zaten var mıydın? Görmedim diye ultrastarlara yazdım ben.
Üstte vardın demi üst gruptasın fitim :)
Haftasonu evden çıkmadım.Eşim yok çocuklarla keyif yapıyoruz
Artı getirecek spor yapmam kiÇok yapma bak kasların siser ilk haftadan artı gelirsin kaptanda döver seni
Kış geldi ince yelek değil pofudik yelek makbuldürDeli ya iyi bişey yaz deki yılbaşı sonrası kes yeme spora devam et de arkadaşmıısn düşmen mı
Oyy neyin var bakayımTamam canım
Ekmeğim çok tahilli ekmek
Spor 30 dk tempolu yürüyüş, biraz ağrım var belki eklerim diye yazmamistim
begum75 sporda sendeyim canım
Oyy neyin var bakayım
Artı getirecek spor yapmam ki
Aus beni vurur la
Kış geldi ince yelek değil pofudik yelek makbuldür
Şaka bi yana yeme hep gidip göbüşte yap olucukdeğer mi ya
Ben de 19 ocakta konsere gitcem ozaman kadar 80 olmak istiyorum 7kilo verilir mi kiKızlar 18 ocakta ankara yolculuğu var. Tutuştum şimdi. Çok çok sıkı bir diyet yapmam lazım ve de spor tabi. Bu sefer iş ciddi yani en az 58 olmalıyım. 2 gün ayran asi yapacağım. Yarın başlıyorum ama salatalık yok. Almam lazım. Bu hafta 60 li bir şeyler olsa haftaya 59 sonraki hafta 58 aslında zor değil. Yaparım ben ya. Evet evet yaparım
Ben de içiyorum şuanBen bi kahve icem hakettim galiba
Ah kuzum geçmiş olsun çokHala gelmiyor ama bel karın ağrısı maşallahkızlar sabahtan beri bana Bişeyler onerdiler, icip duruyorum. Birazdan sogan suyu icicem
Canını da vururum çekmesin canınhahhahahha bakAusencia beni tanıyor terlikte marka olur yırtaman ona göre alırım he tamam abla dövme göbek yaptır sonra ye doğrusun olmaz ama işte bazen canım cekiyor
Ausum a bırakmam seni önce ben fururumArtı getirecek spor yapmam ki
Aus beni vurur la
Kış geldi ince yelek değil pofudik yelek makbuldür
Şaka bi yana yeme hep gidip göbüşte yap olucukdeğer mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?