Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aa kızmadı

hahhahah dermi der anası ile çekiştirir :)))))

sağol canım hepimize iyi gelsin inşallah var var ablası 23 yaşında amin cümlesine

Ben de bu hafta spora baslayacagim beni de ekleyin Whiteblacklife senin doldurusuna ihtiyacım var sen beni spora teşvik ediyorsun seni yenmek için ne çok spor yapmıştım

Ben de bu hafta spora baslayacagim beni de ekleyin Whiteblacklife senin doldurusuna ihtiyacım var sen beni spora teşvik ediyorsun seni yenmek için ne çok spor yapmıştım
Bak şimdi sporda miu yenmeye çalışıyorum ben diyorsun karın kadından hoslanirim neden kendine karın kası yapmıyorsun neden

Miu yenmek var kaptanim işin ucunda su White miu yenmek için iki akıl versene
Sen onu hertürlğ yenersin la hiç zorlama sporu
Benim ozgur ruh evde izletmez
sen bana anlat
Ay çok heyecanlı bu bölümmmö
Anlatırım izleyem de
İzlerken de stepper yapıcam 20 dk banu:)
Canom lahmacuna kızmam :) yediğin gün ve adet önemli sadece
Tamam kuzu
Sen @nehirnil111 in grubunda ol ultrastarlardaonu etiketlersin sporunda

Menü yazayım
Sabah
1 kayısı kurusu
1 dürtücü çay
1 yeşil elma
1 kupa sütlü kahve

Öğlen
2 incecik ızgara biftek
125 gr bezelye
1 yumurta

Akşam:
Daha bilemedim ne yesem
Olasılık ton balıklı salata
Yoğurt

Spor
3 mil Leslie yapacağım alışverişten sonra

Su1 litre (bitki çayları da gelecek)
@MiuLego
hepfit

Cakil ve flowerin yazışmasından eger birsey anladiysam sifrelimi annem hangi film ne kitabi neyse altindan capanoglu cikacak gibi en iyisi bu mecradan topuklayayım

BACIM bu film bir dönemin ses getiren benim de beğendiğim özellikle film müzikleri muhteşem olan bir film ve kitap 3 lüsu. Dominant ve güçlü bir erkeği dize getiren sevimli bir kadının hikayesi. Ben önce müziklere sonra filmi sevdim hersey karın kasları ile ilgili kı film de çok var . 3. Seri şubatta vizyonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…