Aa kızmadıharika menü vaytım afiyet olsun
ekmek tb ekmek mi fitcim?
spor göremedim??? spor???? hani spor????
kuru fasulye yeme gününde yemişsin pazartesi ve sonrası şişkinlik yapacak karbonlu yiyecekler yasak!
yakamoz cıs cosunu biliyorum özelden yazdın
akşamına da keşkek! şişirecek seni. sporu ihmal etmiyorsun.. ve yarından itibaren kuş kadar hafif karbonsuz menüler bekliyorum.. ciddiyim cuma üzülmek istemiyorum. kızarım.
listedeyken üzgünüm ama cıs cos yeme lüksü yok..
bir dondurma için listedeki arkadaşların 6 ay beklediğini bilirim..
lütfen sorululuk.
akşamı daha doyurucu tut fatma.. 2 yumurta en azından.. sonra gece atakları geçiriyorsun..
spor????
oh bugün olmuş menü balım afiyet olsun
çok beğendim gayet iyi.. köfte kızartma ise kötü ama.. fırında köfte ise 4-5 tane yiyebilirsin aklıfa olsun
tekrar yorumlayacağım.. hatırlatacağım daha doğrusu..
büşra 2 gün üst üste karbona gömülmeni anlayamıyorum.. kilo vermek istiyorsak karbona böyle gömülemeyiz.. hele ki liste varken..o yediklerin eriyecek kuzu.. ben anlamam.. artıyım miu eksi çok az miu lafları duymak istemiyorum.
yarın sabah kilonu bana yazmayı unutma
canom akşam öğününde karbon olmamasına sevindim.. sabahta da sadece patatesi gereksiz buldum ne gereği vardı ki... ama eksi getirir mi sana ? evet getirir..
spor?
afiyet olsun pınarım karbon ihriyacımızı da en güzelinden karşıladık.. sporsuz geçmesin gün tamamdır
ha ri ka
nevo senin menüleri okurken çoook keyif alıyorum.. sporumuz neden az?
kuzu kahvaltı ekmeğine 1 dilim yapalım mı? bak akşam da mercimek çorba varmış zati.. gerisi güzel..
iradene de sağlık
Deneyecegim nefsim aminnnnnnnn olurum ama olamazsamda spor ile sıkılasma bir ay var önümdeO zaman ol t
O zaman ol tabii canım olmasın hatta 48 ol 100 gr da ona hediye ett
Aynen sepetledim gittiği yerde beni kovaladı diyormuş
Senin de yeni yılın kutlu olsun canım çok teşekkür ederimDemek senin öyle büyük çocuğun var maşaallah Rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin
Ben de bu hafta spora baslayacagim beni de ekleyin@begum75
nehirnil111
Haftanın MEGASTARIIIIIIIII
Whiteblacklife
Haftanın SÜPERSTARIIIIIIIIII
@Ytmz
Haftanın ULTRASTARIIIIIIIIII
@Portakal Sulu Ordek
Haftanın HAMİŞ SPOR KRALİÇESİ
@Ausencia
GÜNCELLENEN SPOR GRUPLARI
HİPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA
Nevreste
@eflalim
@Donna_salut
nehirnil111
malipina
Whiteblacklife
MEGASTARLARnehirnil111 KAPTANLIĞINDA
@begum75
Nefs
@matematik61
@Ahu060812
@Ytmz
SÜPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA
@Triplimelek Megi
hepfit
@Antepia27
@portakal Sulu Ordek
@ecemavi
ULTRASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
ada81
Floweroflife
@Bonus
Nare83
@Sarayca
@yakamozz-z hepfit
Bak şimdi sporda miu yenmeye çalışıyorum ben diyorsun karın kadından hoslanirim neden kendine karın kası yapmıyorsun nedenBen de bu hafta spora baslayacagim beni de ekleyinWhiteblacklife senin doldurusuna ihtiyacım var sen beni spora teşvik ediyorsun seni yenmek için ne çok spor yapmıştım
Sen onu hertürlğ yenersin la hiç zorlama sporuMiu yenmek var kaptanim işin ucunda su White miu yenmek için iki akıl versene
Ay çok heyecanlı bu bölümmmöBenim ozgur ruh evde izletmez
sen bana anlat
Canom lahmacuna kızmam :) yediğin gün ve adet önemli sadeceAa kızmadı
Tamam kuzuBen de bu hafta spora baslayacagim beni de ekleyinWhiteblacklife senin doldurusuna ihtiyacım var sen beni spora teşvik ediyorsun seni yenmek için ne çok spor yapmıştım
Rüyanda görürsün
Aman çekiştirsinlerhahhahah dermi der anası ile çekiştirir :)))))
sağol canım hepimize iyi gelsin inşallah var var ablası 23 yaşında amin cümlesine
Gel geeeelllll senin hesaplayınca kaç kilo demiştik ne zaman demiştik bi bakalım tekrar
O da mı
Tekker twker gelin la listede kalpten beni götürmeyin
Gel geeeelllll senin hesaplayınca kaç kilo demiştik ne zaman demiştik bi bakalım tekrar
Kaç tane yiyebilirizS
Canom lahmacuna kızmam :) yediğin gün ve adet önemli sadece
Aman çekiştirsinlerGeri bana gelecek
MaşaallahRabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin
Amin canım inşaallahaynen döneceği yer kürkçü dükkanı :)))))
hepsine tüm yavrulara canım allah sağlıklı uuzn ömür versin acılarını göstermesin
Cakil ve flowerin yazışmasından eger birsey anladiysam sifrelimi annem hangi film ne kitabi neyse altindan capanoglu cikacak gibi en iyisi bu mecradan topuklayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?