Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynen oyle Fatmacim

Keyfiniz bozulmasın benim büyük yılbaşı için yurt dışına uçtu arkadaşları ile bende minikle kaldım baba mesaide
Sağol canımBenim eşim de izindeydi...Baktım beni çok bunaltıyor hadi git sen biraz ailen ile vakit geçir gel dedimPazartesi dönecekBen de çocuklarla vakit geçiriyorumAllah kavuştursun canım

Canım bu hafta sonu kacanagindanmi yoksa vucutum direncmi gösterdi bilmiyorum ama inşallah haftaya gider + 100 Gr geldim
Sana bakamadım sen verdin mi kazanan sen olduysan tebrikler
800 gr ama ocakta doktor kontrolü var ve ben hala 70 olamadim stres oldum iyice yarın da yılbaşı yemeği var yemekte hersey var şu 2018 e hayırlısı ile bir girseydik ben de aclik orucunu girseydik iyi olurdu

Sağol canımBenim eşim de izindeydi...Baktım beni çok bunaltıyor hadi git sen biraz ailen ile vakit geçir gel dedimPazartesi dönecekBen de çocuklarla vakit geçiriyorumAllah kavuştursun canım

Adamı sepeteledin yani iyi yaptın ya arada bende yaparım hadi bir ananı memlekete ziyarete git diye es vermek lazım bacım ohhh keyfin bol olsunn bu arada şimdiden kutlayayım 2018 sağlık mutluluk huzur getirsin ailenle sevdiklerinle amin canım ana yüreği bana kalsa yaban ellere göndermem de artık adam yetişkin dinlemiyor

Aynen sepetledim gittiği yerde beni kovaladı diyormuş
Senin de yeni yılın kutlu olsun canım çok teşekkür ederimDemek senin öyle büyük çocuğun var maşaallahRabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…