Ama güzel eksi görmüştüm ben bugünAusum a bırakmam seni önce ben fururum
Bende yapayım ama bacaklar varya fenaBen de içiyorum şuan
Ah kuzum geçmiş olsun çok
Canını da vururum çekmesin canın
Çocuklar uyuyunca olabilirKeyiften sonra bir leslie patlatorsın nevooo
Daha ne yapıcan daha yaaaBende yapayım ama bacaklar varya fena
Ben de gece yapıcam leslie beraber yaparız kiÇocuklar uyuyunca olabilir
Ben de içiyorum şuan
Ah kuzum geçmiş olsun çok
Canını da vururum çekmesin canın
Onu anladık zaten benim.300 gr burun kivirmandanAma güzel eksi görmüştüm ben bugün
aynen oyle FatmacimTeşekkürler canım
Ayyy canımsın burda çık güzel ler tanıdım canim
Seni birara yenuden yenmem hatta yemem lazim
Teşekkürler canım seninle olmak ya cok güzel
Günaydın canım hafta sonu mesaisi hayırlı işler
Aynen canım p.tesi gidicem tatilmis en kısa zamanda inşallah giderim Hande in verdiği listeyi yapayım da
Teşekkürler benim naif kardeşim kaçmak değil çözüm yaksir bize
Canım favori kere etiketlerim eğer becerenemissem etiketleneyi elimle yazıp yapucam inşallah bı alışveriş çıkmam lazım erzak depolayayim
Canım yaaa teşekkürler buralardayiz ilk geldiğimde 2015 te meslektaşımızın diye bayağı güzel anlar heyecanlar yaşadık eski arkadaşlıklar inşallah tünelin sonu görülüyor cikucam bu uzun tüneldenomerle Ali'yi öperim benim ikiz ogluslarim adı yaa isimlerde bile kalp lerinizi birmis
Yaaaaabenden deli birini bulmak bu forumda ne güzel be eskiden tanışsaydık keşke Ausencia ile ne savaşlar atlattık düşmanı öldürdük yardım ederdin
Sağol canımKeyfiniz bozulmasın benim büyük yılbaşı için yurt dışına uçtu arkadaşları ile bende minikle kaldım baba mesaide
Miu yenmek var kaptanim işin ucunda su White miu yenmek için iki akıl verseneDaha ne yapıcan daha yaaa
800 gr ama ocakta doktor kontrolü var ve ben hala 70 olamadim stres oldum iyice yarın da yılbaşı yemeği var yemekte hersey var şu 2018 e hayırlısı ile bir girseydik ben de aclik orucunu girseydik iyi olurduCanım bu hafta sonu kacanagindanmi yoksa vucutum direncmi gösterdi bilmiyorum ama inşallah haftaya gider + 100 Gr geldim
Sana bakamadım sen verdin mi kazanan sen olduysan tebrikler
Fazilet var bu akşam
Spor yaparken izleyem bari
Sağol canımBenim eşim de izindeydi...Baktım beni çok bunaltıyor hadi git sen biraz ailen ile vakit geçir gel dedim Pazartesi dönecek Ben de çocuklarla vakit geçiriyorum Allah kavuştursun canım
Tamam yapalımBen de gece yapıcam leslie beraber yaparız ki
O zaman ol tabii canım olmalisın hatta 48 ol 100 gr da ona hediye ettSevgili gorumcemle ilk karsilasmam olacak nefsim hırs yaptim
Aynen sepetledim gittiği yerde beni kovaladı diyormuşAdamı sepeteledin yani iyi yaptın ya arada bende yaparım hadi bir ananı memlekete ziyarete git diyees vermek lazım bacım ohhh keyfin bol olsunn bu arada şimdiden kutlayayım 2018 sağlık mutluluk huzur getirsin ailenle sevdiklerinle amin canım ana yüreği bana kalsa yaban ellere göndermem de artık adam yetişkin dinlemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?