Kimle kimle
evet canım aynen oyle maalesefO hep başkalarını seviyor saydinim bizi degillll
aman iyi oğlunu evlendirmiş kıskanmamış senden belkide onuda kıskanıodurSaol canım fena çok fena valla herşeyi kıskanır.
yav hee hee.kimi kekliyon sen .iki arada bi 5000 ipi sıkıştırırsın senYarın yapamam herhalde koca evde olacak gece çalışacak bende lessie yaparım sadece
görümcesinden hoşlanmayanlar öyle desin artıkvalla lügata süper bi kelime ekledin bacım
Aman tamam be hadi aldın kalbimi yinee
Bitimine de bölgeseli yapıştır hemen işteAma bölgeseli yapmiyim mi
Hiç karşı atak çalışmalarına girme hiiiçsen hey sen sevgili kaptaniceAusum dediydi sana Saydin kusengec zorakiden baska dile getirdinmi sevgini dile yoooo
bilmem anlatabildimmi
özelden devam edelim
O hep başkalarını seviyor saydinim bizi degillll
evet canım aynen oyle maalesef
Daha 3200 anca gordum 5000 yolum var hamlamisim layav hee hee.kimi kekliyon sen .iki arada bi 5000 ipi sıkıştırırsın sen
İvit en paspal halim de olsa vaytıma yaptım ben öyleo duduşlar senin mi
Aman tamam be hadi aldın kalbimi yinee
Evet öyle canım zaten. Benim eşim evlenmeden önce çok sinirli biriymiş.yanina yaklasamiyolarmis.kizip bağıracak diye. Şimdi çok değişmiş bana gelince akan sular duruyormuş ta onları kıskanıyor hepaman iyi oğlunu evlendirmiş kıskanmamış senden belkide onuda kıskanıodur
Aslaahiç kaçırma sen böyle şeyleri hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç
ne gördüm ki şahsinizdan da karşı ataga geceyimBitimine de bölgeseli yapıştır hemen işte
Hiç karşı atak çalışmalarına girme hiiiç
Muneeee ayıplı konuşuyorlar munnneeee
Sarı saçlarından tutar getiririm seni he kalbimene gördüm ki şahsinizdan da karşı ayaga geceyim
kıyamam hamlamış kuzumDaha 3200 anca gordum 5000 yolum var hamlamisim la
Kısskaanç kvEvet öyle canım zaten. Benim eşim evlenmeden önce çok sinirli biriymiş.yanina yaklasamiyolarmis.kizip bağıracak diye. Şimdi çok değişmiş bana gelince akan sular duruyormuş ta onları kıskanıyor hep
ayy ne güzel duduş o ya maşallah sana maşallah tütütüt nazar değmesinLa kimin olucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?