Iyi hatirliyorsun bide herkes.birbirini taniyor zor geliyor sonradan katilmak tanimaya calisiyordum gercek hayattada cekingen.sayilirim benEcem sen birkaç ay yan stadan izledin takımı iyi hatıtlıyorum hatta çekindin bile takıma girip girmeme konusunda nereye düştüm ben dedin dimi ?
benim kv girsinAy kuzum ya gece gece güldürdün beni bencede yazmaliyiz
Bu hafta aynı gruptayiz bilmem anlatabildim alirim 1liginiHerif daha yeni yattı.Benim spor yapmam lazım
Genç ve diriGencmis en tehlikelisi
cok tatlısin sen yaaa. Yerim ki
Biraz bölgesel çalışacağım leslienin yanında videolar indirdim obliks ve basen çalışacağım
Ama kalbim acıyor
Ben de türk kahvesi yapıyorumHerif daha yeni yattı.Benim spor yapmam lazım
Hemen de kursağımızda bırak kırk yılın başı birici olmuşuzBu hafta aynı gruptayiz bilmem anlatabildim alirim 1ligini
bende seni yirriiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
Ona yeni üye sendromu deniyo canımIyi hatirliyorsun bide herkes.birbirini taniyor zor geliyor sonradan katilmak tanimaya calisiyordum gercek hayattada cekingen.sayilirim ben
Karşılıklı yarışırsın. Valla benim ki tozunu attırır buranın hergün biriyle kavga ederbenim kv girsin
hee yapak ama 5 mil yapmak istemiyom kaç yapim karar veremedim.Terlememem lazım banyo yaparsam hasta olurum
Ama kalbim acıyor
Ben de türk kahvesi yapıyorum
İçip hooop leslie bacı pınarım
Hadi beraber yapak
3 yapalım esmerimhee yapak ama 5 mil yapmak istemiyom kaç yapim karar veremedim.Terlememem lazım banyo yaparsam hasta olurum
Ona yeni üye sendromu deniyo canım
Kursaginda kalmasın istiyorsan sende yapHemen de kursağımızda bırak kırk yılın başı birici olmuşuz
Aman ben almiyim zaten hasetlendi. Yarın diyete başlar adım kadar eminimKonyak vs kv
Vol 1
Yakında sinemalardaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?