Bak o sendromlardan kelebekte hic olmaz hep bende olurOna yeni üye sendromu deniyo canım
3 mil yap canım bencehee yapak ama 5 mil yapmak istemiyom kaç yapim karar veremedim.Terlememem lazım banyo yaparsam hasta olurum
Ama bölgeseli yapmiyim mi3 yapalım esmerim
Ben 3 yapıcam
Sadece 45 dk
Ooooo, lakin İlk gördüğüm sendromlu üye kendimdim10 yılda ne çok sendromlu üye görmüşsündür aeben heee
Sporda geçersin sen beni sen de robotgillerdensinKursaginda kalmasın istiyorsan sende yap
abo yok anam o yarışmaz benle kıyamaz bana seninki fenaymış bacım allah yardımcın olsunKarşılıklı yarışırsın. Valla benim ki tozunu attırır buranın hergün biriyle kavga eder
geçmişi hoplaya zıplaya okudum ....Nare83 da kilo alıp girenler kervanına geçmiş
banu yeme atağı geçirmesin , düzenli diyet yapsın en kötü haftasında 500 gr verir ... ama kaçamak yapmayacak ... 1-1.5 ta verir ....
ecemavi canooom sana videolar yollanmış , ben açamadım
Whiteblacklife sporunu gördüm canom
@eflalim canımmmm seninde düşman çatlatma gününü ağzım kulaklarımda okudum
@Jelesecaz yeeeee .... görüyorum ... o otelden o restauranta gezip duruyon fellik fellik
@MiuLego daha da acıkmadıysan :)) menün güzeldi
sen hey sen sevgili kaptanice
O cılgın ya sendrom ne etsinBak o sendromlardan kelebekte hic olmaz hep bende olur
Yarın yapamam herhalde koca evde olacak gece çalışacak bende lessie yaparım sadeceSporda geçersin sen beni sen de robotgillerdensin
Saol canım fena çok fena valla herşeyi kıskanır.abo yok anam o yarışmaz benle kıyamaz bana seninki fenaymış bacım allah yardımcın olsun
Nö ölökösö vör yöSporda geçersin sen beni sen de robotgillerdensin
aay gülmekten karnım ağrıdı pınarım ah şu tl klavyesi yok mu bacım görümceyle yani k bakmayın kızlarKimle kimle
O cılgın ya sendrom ne etsin
O hep başkalarını seviyor saydinim bizi degillllsen hey sen sevgili kaptaniceAusum dediydi sana Saydin kusengec zorakiden baska dile getirdinmi sevgini dile yoooo
bilmem anlatabildimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?