Ay sorma aus sülalece 180 den fazlalar kız erkek farketmez, bir de incecikler, bazen diyorum eşim beni minyon koca dötlü olduğumdan sevdi diye, beraber toplanınca ben Hobbit kalıyorum, onların evinde aynalarda suratımın yarısı yok, dolaplara falan ulaşamıyorum.
Hahaa bak aklıma geldi onlarda kalırken taburem vardı benim şu çocuklar için olandan erişebileyim diye
Mayışııııkkkkk banuuuuuu
Üşengeççç banuuuuu
Spor da yapmaz banuuuuu
Uykucu miu sen kalktığında
Ben günün yarısını yaşamıştım
Haberin var mı ?
Evet biz kısa değiliz kiadama bi değişik geldin demek
onlar çok uzun canom.... biz kısa değiliz
hadi bakalım bende gider .... bişeyler izliyor eşim ... azıcık ortak olayım yamacına
iyi geceleeeer şekerpareler
ya yerim ki seni canım benim
Heeee günün tamamında ne spor yaptın hele anlatUykucu miu sen kalktığında
Ben günün yarısını yaşamıştım
Haberin var mı ?
İyi gecelerhadi bakalım bende gider .... bişeyler izliyor eşim ... azıcık ortak olayım yamacına
iyi geceleeeer şekerpareler
Hişşşşş deeeooooooooooooooo vurdu gooooool oldu
Ay sorma aus sülalece 180 den fazlalar kız erkek farketmez, bir de incecikler, bazen diyorum eşim beni minyon koca dötlü olduğumdan sevdi diye, beraber toplanınca ben Hobbit kalıyorum, onların evinde aynalarda suratımın yarısı yok, dolaplara falan ulaşamıyorum.
Hahaa bak aklıma geldi onlarda kalırken taburem vardı benim şu çocuklar için olandan erişebileyim diye
O benim laftiEvet biz kısa değiliz kionlar anormal.
Bir de bodur tavuk her daim piliç görünürmüş derler hahhaha
Kolları ağrıyomuş.kolunla işim yok yanaş dedim uyudu
Bi hoşuna gitti senin
ooooooooooooooo vurdu gooooool oldu
Ben de hep derim o lafı, boyla ilgili konu açılınca, üstüne cevap veren olmadı dahaIstemsizce kahkaha attim
O benim lafti
1.58 falanim.yane
Heeee günün tamamında ne spor yaptın hele anlat
İyi geceler
Hişşşşş deee
iyi geceler kuzum
ya sen tv deyince, dün gece esimle bir film izledik Zefirfenaydi etkilendik, dunden beri etkisindeyiz
Miu mesaj yazıyor mu ben göremiyorum da
trt1 de bu saatlerdeydi kuzucum. Cok etkilendik. Ozellikle benkanal değiştiriyordu eşimmm ... gördü o filmi ..oydu galiba ... bak tam senlik dedi ...ruhum darlanır ...hiç gelemem öyle sessiz az konuşmalı türk filmlerine ... kapa dedim kapa
Aus bi ara bana izlenecek yabancı film listesi yaz bacı exşin ,fantastik ...kanal değiştiriyordu eşimmm ... gördü o filmi ..oydu galiba ... bak tam senlik dedi ...ruhum darlanır ...hiç gelemem öyle sessiz az konuşmalı türk filmlerine ... kapa dedim kapa
ben görüyorum
sana soruyor ? ne spor yaptık madem sabahın nurunda uyandın da diyor ??
anca laf yetiştir diyor
Gerilmeye hiç gelemem yavftrt1 de bu saatlerdeydi kuzucum. Cok etkilendik. Ozellikle benurkutucuydu
anlik gerginlikti canım. Ummadigin andaGerilmeye hiç gelemem yavf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?