Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

adama bi değişik geldin demek

onlar çok uzun canom .... biz kısa değiliz

iyi geceler kuzum
ya sen tv deyince, dün gece esimle bir film izledik Zefir fenaydi etkilendik, dunden beri etkisindeyiz
hadi bakalım bende gider .... bişeyler izliyor eşim ... azıcık ortak olayım yamacına

iyi geceleeeer şekerpareler

ya yerim ki seni canım benim

Uykucu miu sen kalktığında
Ben günün yarısını yaşamıştım
Haberin var mı ?
Heeee günün tamamında ne spor yaptın hele anlat
hadi bakalım bende gider .... bişeyler izliyor eşim ... azıcık ortak olayım yamacına

iyi geceleeeer şekerpareler
İyi geceler
ooooooooooooooo vurdu gooooool oldu
Hişşşşş deee

Istemsizce kahkaha attim

Evet biz kısa değiliz ki onlar anormal.
Bir de bodur tavuk her daim piliç görünürmüş derler hahhaha

O benim lafti
1.58 falanim.yane

iyi geceler kuzum
ya sen tv deyince, dün gece esimle bir film izledik Zefir fenaydi etkilendik, dunden beri etkisindeyiz

kanal değiştiriyordu eşimmm ... gördü o filmi ..oydu galiba ... bak tam senlik dedi ... ruhum darlanır ...hiç gelemem öyle sessiz az konuşmalı türk filmlerine ... kapa dedim kapa

kanal değiştiriyordu eşimmm ... gördü o filmi ..oydu galiba ... bak tam senlik dedi ... ruhum darlanır ...hiç gelemem öyle sessiz az konuşmalı türk filmlerine ... kapa dedim kapa
trt1 de bu saatlerdeydi kuzucum. Cok etkilendik. Ozellikle ben urkutucuydu

Aus bi ara bana izlenecek yabancı film listesi yaz bacı exşin ,fantastik ...
Senin aklında kalan şöyle çoçuklarla izlenecek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…