Kaç kilosun canım boyun kaçEvet nevreste acilen vermem lazım, halimden utanıyorum ya kaç yaşında kadın çöp gibi , fıstık gibi olmam lazım bir an önce!!
:)
Evet ya, 7. Takım çıtır kaynanalar takımı!!Gelecekteki bizÇıtır kaynana olalım
Ay sorma aus sülalece 180 den fazlalar kız erkek farketmez, bir de incecikler, bazen diyorum eşim beni minyon koca dötlü olduğumdan sevdi diye, beraber toplanınca ben Hobbit kalıyorum, onların evinde aynalarda suratımın yarısı yok, dolaplara falan ulaşamıyorum.
Hahaa bak aklıma geldi onlarda kalırken taburem vardı benim şu çocuklar için olandan erişebileyim diye
1.60 boyKaç kilosun canım boyun kaçVerirsin canım neden olmasın
Amin ablaHandem bazen şer görünen şeylerin içinde hayır gizlidir ...
Durumunu iyi bildiğim için bunları söylüyorum ....
Rabbım yardımcın olsun . Bitişler yeni başlangıçlara vesiledir ,Hayır kapıları açılsın sana inşallah ..
Çok kilolu değilmişsin onu da verirsin canım1.60 boy
Dün itibariyle 58.2 kilo
Hedef 52-51-50
8.yil canimCanım Rabbim yardımcın olsun...Umarım herşey hayırlısı ne ise ona göre yol alır...Kaç yıllık evlisiniz.Yeni mi sayılır?Genelde ilk yıllar böyle oluyor ondan soruyorum...
Ahhaahhaa ben de ilk aldığımızda çok gülmüştüm napak hayat :)Flower tabureye çok güldüm
Evet veririm bir an önce umarım yani amin.Çok kilolu değilmişsin onu da verirsin canım
15.5 yıllık evliyim canım,o kadar zor zamanlar geçti ki8.yil canim
Tukendim gercekten tukendim
2 ay sürmez canımEvet veririm bir an önce umarım yani amin.
Ailesi bitirdi ya zaten15.5 yıllık evliyim canım,o kadar zor zamanlar geçti kiGeçti çok şükür.Erkekler adam oluyor ama bizi de çok yıpratıyorlar.
Hakkınızda hayırlısı canım ben çok sabrettim ama işte herkes dayanamıyorDüzelir inşaallah.Ailenin müdahaesi çok büyük sorun.Bir rahat bırakmıyorlar...
Zamanından yana pek sorun değil, az ve öz gitsin birdaha da geri gelmesin hepimizinki!!2 ay sürmez canım
Eşin ailesi ile seni ayrı yerde tutmayı öğrenmesi lazım.Oda biraz geç oluyor..Ailesi bitirdi ya zaten
Ben onlara hirslandikca bilendim esime karsi
İkimizde bittik
Gerçekten çok zor bir durum, evleri ayırma gibi bir ihtimal YÖK mü?Ailesi bitirdi ya zaten
Ben onlara hirslandikca bilendim esime karsi
İkimizde bittik
Aynen gitsinler ve bir daha gelmesinlerZamanından yana pek sorun değil, az ve öz gitsin birdaha da geri gelmesin hepimizinki!!
Esim geldi neyin var dedi
Sence dedim
Yeter biktim artik dedi ki konuyu zaten biliyor bile bile sacma salak ne oldu diyor.
2 gun iznim var bana dedi ki
Yarin seni annene gotureyim
Bende evet gidicem ama bir daha gelmiycem dedim
Oda o zaman topla esyalarini dedi
Sustum
Ya sana zarar vericem ya kendime dedi
Ben yine sustum
Ne senin derdin dedi
Yine sustum
Gidiyorum kizlar bana ne bu evden ne de bu evlilikten hayir gelmeyecek.Ben benligimi kaybettim
Ben ozguvenimi kaybettim ben kendime olan saygimi kaybettim.Yarin alip kizimi gidicem.Artik dayanicak gram yerim kalmadi.Yoksa ya ruh hastadi olucam yada cinnet getirip daha kotu seyler yapicam
Zaten pamuk ipligine bagli evliligim kopsun gitsin artik cok yoruldum cok tukendim mutsuzlugun diplerini gordum
Hadi çıtır olalım boya bak manken gibiGelecekteki bizÇıtır kaynana olalım
Ben de yaptım canım 45 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?