Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sbah ilik limonlu su
Peynirler zeytinler reçeller çikolatalı ekmekler pattisli kaşarlı yumurta. 1 haslama yumurta
Akşam
1 tabak spagetti makarnà yarım tabak kavrma 1 bardak ayran 2 yudum fanta 2 kanat 1 kase ezogelin corba
Çay saatini de yazmim . İyi geceler

Verooo

Allahım menüye gel agzım sulandı birde ballı ballı anlatıyo ya
Çay satindede cıs birde dut kurusu vs yemişindir

trt1 de bu saatlerdeydi kuzucum. Cok etkilendik. Ozellikle ben urkutucuydu

odur o .... bunalım gibiydi .

Aus bi ara bana izlenecek yabancı film listesi yaz bacı exşin ,fantastik ...
Senin aklında kalan şöyle çoçuklarla izlenecek ..

tamam balım yazarım sakin kafa .. bizde kriter bellidir , maaile izlenecek ...öyle zırt pırt zaplanacak sahne olmayacak öyle zeka içeren , heyecanlı sürükleyeci olacak ya da tamamen tarantino ya da Schindlerin listesi tarzı ...

Ay bak senin kide gitti
Spor filsnda yazınca okunmuyor mesajlar

bende istereeeem liste cano

bu fikre katiliyorummm

Canım allah kurtarsın bir an önce, kaynanayla yaşamak gerçekten sorun, iyi bile olsa kişi bir evde iki kadın olunca olmuyor, seninki de rahatsızmıdır nedir, ne diyeyim bir an önce kurtul o evden..

Esin kolay a kaçıyor olabilir mi bana bulasmasinlar huzurumu kacirmasinlar modunda olabilir mi annesine karşı. annesi ile konuşup rahatini bozmamak için

Kiz 66.9kiloyum ben minnak değilim midene oturmayayim sonra

Ay biz 15gun kaldik kovulduk kiz kovulduk nerdeyse diken ustunde esyali ev bulup ciktik ev kurana kadar

Shut Up handemmm iyi misin canimmm
Esim geldi neyin var dedi
Sence dedim
Yeter biktim artik dedi ki konuyu zaten biliyor bile bile sacma salak ne oldu diyor.
2 gun iznim var bana dedi ki
Yarin seni annene gotureyim
Bende evet gidicem ama bir daha gelmiycem dedim
Oda o zaman topla esyalarini dedi
Sustum
Ya sana zarar vericem ya kendime dedi
Ben yine sustum
Ne senin derdin dedi
Yine sustum
Gidiyorum kizlar bana ne bu evden ne de bu evlilikten hayir gelmeyecek.Ben benligimi kaybettim
Ben ozguvenimi kaybettim ben kendime olan saygimi kaybettim.Yarin alip kizimi gidicem.Artik dayanicak gram yerim kalmadi.Yoksa ya ruh hastadi olucam yada cinnet getirip daha kotu seyler yapicam
Zaten pamuk ipligine bagli evliligim kopsun gitsin artik cok yoruldum cok tukendim mutsuzlugun diplerini gordum

Handem bazen şer görünen şeylerin içinde hayır gizlidir ...
Durumunu iyi bildiğim için bunları söylüyorum ....
Rabbım yardımcın olsun . Bitişler yeni başlangıçlara vesiledir ,Hayır kapıları açılsın sana inşallah ..

Canım Rabbim yardımcın olsun...Umarım herşey hayırlısı ne ise ona göre yol alır...Kaç yıllık evlisiniz.Yeni mi sayılır?Genelde ilk yıllar böyle oluyor ondan soruyorum...

Evde birşey kalmamış hepsini yemişsinBu diyet listesi mi şimdiSen önce nasıl yiyordunSopa geliyor sopa

Öyle kv mi olur la maşallah diyelim bari

O zaman senin hızlı bir şekilde kilo vermen lazımNe eksiğin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…