VeroooSbah ilik limonlu su
Peynirler zeytinler reçeller çikolatalı ekmekler pattisli kaşarlı yumurta. 1 haslama yumurta
Akşam
1 tabak spagetti makarnà yarım tabak kavrma 1 bardak ayran 2 yudum fanta 2 kanat 1 kase ezogelin corba
Çay saatini de yazmim . İyi geceler
trt1 de bu saatlerdeydi kuzucum. Cok etkilendik. Ozellikle benurkutucuydu
Aus bi ara bana izlenecek yabancı film listesi yaz bacı exşin ,fantastik ...
Senin aklında kalan şöyle çoçuklarla izlenecek ..
Ay bak senin kide gitti
Spor filsnda yazınca okunmuyor mesajlar
bende istereeeem liste canoodur o .... bunalım gibiydi .
tamam balım yazarım sakin kafa .. bizde kriter bellidir , maaile izlenecek ...öyle zırt pırt zaplanacak sahne olmayacaköyle zeka içeren , heyecanlı sürükleyeci olacak ya da tamamen tarantino ya da Schindlerin listesi tarzı ...
Evet aynen abla . Cis olarak kuruyemiş vardı şeker leblebisi bi de . Bi de kek bi de hurma bi de incir bi de bide ... Ay nefretligim. Ve cok açım şu annnñnnnVerooo
Çay satindede cıs birde dut kurusu vs yemişindir
Shut Up canım cinnet anlarını çok yaşamışsın anlaşıldı eşinle ... onlar çözüm olmadı ise ... amaaaan hande işte iki delirir , sonra normale döner olarak bakıyordur ..ciddiye almıyordur isyanını .
O zaman delirme . çok sakin ve kararlı ,hatta aşırı sakin konuş . ama net konuş .. hani anlatamıyorum da .. böyle ona hak vererek , tamam seni de anlıyorum annen ...diyerek ... ama ben artık yapamıyorum kısmının altına çizerek ..sakinliğinden korksun .
bi de bunu dene .
bu fikre katiliyorummm
Pasifse konuş atlamasin ortaya, sen coz bu işi. Söyle anası yakinirsa o seninle hande arasında desin. Biz ilk evlendigimizde konuştuk birbirimizin annesi hakkında yorum yapmama kararı aldık. Eğer annesiyle bi sıkıntım olursa bunu eşime yansitmak yerine annesiyle konuşarak cozuyorum
Ayrı olmadiginiz sürece işin zor ev üstüne ev olmuyor çünkü hep sorun olacak. Yeri geliyor kendi annelerimizle bile kavga ediyoruz. Ya pişkin olacaksin sallamayacaksin desin dursun diyeceksin ya da gücün dogrultusunda ayrı evi dusuneceksiniz. Işın zor
Canım allah kurtarsın bir an önce, kaynanayla yaşamak gerçekten sorun, iyi bile olsa kişi bir evde iki kadın olunca olmuyor, seninki de rahatsızmıdır nedir, ne diyeyim bir an önce kurtul o evden..
Esin kolay a kaçıyor olabilir mi bana bulasmasinlar huzurumu kacirmasinlar modunda olabilir mi annesine karşı. annesi ile konuşup rahatini bozmamak için
Biraz özel olacak ama neden evleri ayırmıyorsunuz? 8 yıl çok fazla.. benim eşimin annesi iyidir , biz ev bulana kadar 5 ay beraber kaldık aramız bozuluyordu az daha, 8 yıl olsa kanlı bıçaklı olurduk, o beş Aydan sonra bile 1 sene sürdü eskisi gibi iyi olmamız...
Kiz 66.9kiloyum ben minnak değilim midene oturmayayim sonra
Ay biz 15gun kaldik kovulduk kiz kovulduk nerdeyse diken ustunde esyali ev bulup ciktik ev kurana kadar
Shut Up
Bu yoruma kesinlikle katılıyorum, ben asla ama asla ne annesi ne de koz kardeşleri hakkında eşimle konuşmam. Bir kere bir sorun yaşadık beraberken, annesi bizimkine dert yanmış benşm hakkımda geldi ne oldu vs diye, dedim seninle konuşmam bu durumu, annesini onu katlıma aldım dedim beraber konuşacağız brn eşimin aramızda kalmasını istemiyorum, dedim anlatım lütfen nedir rahatsız olduğunuz konu, anlattı, ben de açıkladım ve rica ettim benimle ilgili konuları benimle konulun diye, o gümden beri bir sorun yaşamadık, çok da severim kendisini.
Eşleri arada bırakmamak lazım.
Bence ev olayını, sigara olayını hepiniz aynı ortamdayken aç ve konuşmak istiyorum de ve sakince anlat derdini.
Yine söylüyorum allah kurtarsın handecim..
Esim geldi neyin var dediShut Up handemmm iyi misin canimmm
Handem bazen şer görünen şeylerin içinde hayır gizlidir ...Esim geldi neyin var dedi
Sence dedim
Yeter biktim artik dedi ki konuyu zaten biliyor bile bile sacma salak ne oldu diyor.
2 gun iznim var bana dedi ki
Yarin seni annene gotureyim
Bende evet gidicem ama bir daha gelmiycem dedim
Oda o zaman topla esyalarini dedi
Sustum
Ya sana zarar vericem ya kendime dedi
Ben yine sustum
Ne senin derdin dedi
Yine sustum
Gidiyorum kizlar bana ne bu evden ne de bu evlilikten hayir gelmeyecek.Ben benligimi kaybettim
Ben ozguvenimi kaybettim ben kendime olan saygimi kaybettim.Yarin alip kizimi gidicem.Artik dayanicak gram yerim kalmadi.Yoksa ya ruh hastadi olucam yada cinnet getirip daha kotu seyler yapicam
Zaten pamuk ipligine bagli evliligim kopsun gitsin artik cok yoruldum cok tukendim mutsuzlugun diplerini gordum
Canım Rabbim yardımcın olsun...Umarım herşey hayırlısı ne ise ona göre yol alır...Kaç yıllık evlisiniz.Yeni mi sayılır?Genelde ilk yıllar böyle oluyor ondan soruyorum...Esim geldi neyin var dedi
Sence dedim
Yeter biktim artik dedi ki konuyu zaten biliyor bile bile sacma salak ne oldu diyor.
2 gun iznim var bana dedi ki
Yarin seni annene gotureyim
Bende evet gidicem ama bir daha gelmiycem dedim
Oda o zaman topla esyalarini dedi
Sustum
Ya sana zarar vericem ya kendime dedi
Ben yine sustum
Ne senin derdin dedi
Yine sustum
Gidiyorum kizlar bana ne bu evden ne de bu evlilikten hayir gelmeyecek.Ben benligimi kaybettim
Ben ozguvenimi kaybettim ben kendime olan saygimi kaybettim.Yarin alip kizimi gidicem.Artik dayanicak gram yerim kalmadi.Yoksa ya ruh hastadi olucam yada cinnet getirip daha kotu seyler yapicam
Zaten pamuk ipligine bagli evliligim kopsun gitsin artik cok yoruldum cok tukendim mutsuzlugun diplerini gordum
Adaşım listeyemi giriyorsunbende istereeeem liste cano
Evde birşey kalmamış hepsini yemişsinSbah ilik limonlu su
Peynirler zeytinler reçeller çikolatalı ekmekler pattisli kaşarlı yumurta. 1 haslama yumurta
Akşam
1 tabak spagetti makarnà yarım tabak kavrma 1 bardak ayran 2 yudum fanta 2 kanat 1 kase ezogelin corba
Çay saatini de yazmim . İyi geceler
Ay benim kayınvalide gelse buraya oturur ağlarız hepimiz.
Yaş 60
Boy 180
Kilo 54
Ühüüüüü ben de ailenin topalak dötten bacağıyım, görğmceleri söylemiyim bile ..bir de kuş kadar yerler, neyse ki onlara gidince diyetim bozulmuyor, züğürt tesellisi işte benimki
O zaman senin hızlı bir şekilde kilo vermen lazımAy benim kayınvalide gelse buraya oturur ağlarız hepimiz.
Yaş 60
Boy 180
Kilo 54
Ühüüüüü ben de ailenin topalak dötten bacağıyım, görğmceleri söylemiyim bile ..bir de kuş kadar yerler, neyse ki onlara gidince diyetim bozulmuyor, züğürt tesellisi işte benimki
Gelecekteki bizÖyle kv mi olur lamaşallah diyelim bari
Evet sorma benşm kayınvalide böyle..görümceler manken gibi,Öyle kv mi olur lamaşallah diyelim bari
Evet nevreste acilen vermem lazım, halimden utanıyorum ya kaç yaşında kadın çöp gibi , fıstık gibi olmam lazım bir an önce!!O zaman senin hızlı bir şekilde kilo vermen lazımNe eksiğin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?