Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mutlu seneler kizlarrrr...
Bu sene evinizden huzur, saglik ve mutluluk eksik olmasin....
Dilediginiz her sey gerceklessin....
Kilolariniz hic artmasin...
Vicidinizzzz daş gibi, teniniz porselen gibi olsunnn...
Kocalariniz gozlerini sizden alamasinnn....
Benim de tabiii
Hepinizi opuyorum balli hatunlar

Çalışmak güzel turkan daha önce çalıştım mi bilmiyorum ama insana iyi geliyor
Çalıştım baya ben şu an hiç istemiyorum çünkü kızım küçük ama işte mecburum eşimin kendi işi ama borcu çok evimi görsen çatı yok banyo tavanı çökmüş hep rutubet ısınmıyor dogalgaz sopasını yakıyorum her ay dünyanın parasi geliyor yok kaynanam bakarım çalış dedi iş bakıyorum işte.

En beğendiğim yeni yıl mesaji gel bi öpem datlu dilli dedikleri sen misin yoksa

Hayırlısı olsun bebeğim, yeni yılda maddi manevi rahat edin inşallah

Ne güzel düzelmiş. Canım ilk yıllardan itibaren mi sorun vardı. Sıradan mı düzeldi. Bana herkes öyle diyor ama bizde ilk 4 yıl çok güzeldi sonra kötüye gitti.
Çok kıskançtı canım birde kültür farkı çok fazlaydıAilesi öncelikliydi
Çocuklar büyüyünce çok değişti.Yani şurada 3-4 yıldır daha iyi önce böyle değildi...
İlk yıllar kapıdan dışarı çıkamazdım,giydiklerime karışırdı...Renk takıntıları vardı...Şimdi rengarenk giyiyorum ses çıkarmıyor...Aileme gidip kalamıyordum.Evlendiğimden beri gurbetteyim...Kendi hiç evde durmazdı gece bile çıktığı oluyordu..Şimdi de hep evde oturuyor onu sorun yapıyorum...Biraz git başımdan diye...Ben de bir şey yaparken sormuyorum ...Araba hep bende canım nereye gitmek isterse oraya gidiyorum...Bak 3 gün önce ailesine gitti ama ben göndermeseydim hayatta gitmez.Önce öylemiydi hiç tınlamazdı beni....Ama mükemmel bir babadır...Çok yorgun olsa bile onlarla ilgilenir vakit geçirir.Gezmeyi çok sever...Onlarla ip atlar,kayaktan kayar...Umarım değişmez böyle çok tatlı oldu
Rabbim seninde yuvana huzur versin canım...

Ayyy nevo o halden o hale nasıl evrim geçirdi sana bi maşallah diyim iyi torpulemissin

Aaa kv iyi bakarsa kızına valla çalış ...hem esine yardımcı olursun hemde kendine yatirimin olur..

Anladım canım hayırlısı inşallah gönlüne göre bulursun bir iş

Ayyy sabrına hayran kaldım, maşallah sana
Sağol canımÇok güçlü bir karekterim olduğunu düşünüyorum.Bayağı direniyorum zorluklara karşı,hemen pes etmeyi sevmiyorum.Herkesin öyle olmasını isterim...Rabbim mutlaka bir kapı açar ona sığınmak lazım...Bir de kötü günler gelecekte güzel günlerin olacağının habercisidir...İnsanlar yaşattıklarını yaşamadan ölmezler...

Çok haklısın canım, ben de çok direnirim ve hep ekmeğini yedim sabrimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…