Sizi gidi kopyacılar siziii@Portakal Sulu Ordek canim doğum günün kutlu olsun...
ben de diycektim buralar hepfitle bana kalacak.Kaldım gene yalnız.kendi kendime şefkat gösterim bariKocisin işi iptal oldu evdeee
Miu da gelmedi yiyicem coslari
Bende seni seviyoreee iyi yıllar canimBir yılı daha geride bırakıyoruz sayılar değişir burda ki arkadaşlıklar paylaşımlar mutluluklar her daim hatırlanır
İyiki gelmişim iyiki tanimisim sizleri,7. Takımım hepinizin yeri gönlümde ayrı ayrı sizleri çok seviyorum iyiki varsınız iyiki tanımışım sizleri
Yeni yılımiz kutlu mutlu olsun
hepimize başta saglik olmak üzere huzur mutluluk getirmesini diliyorum...ve tabi herbirinizin gönlünde ne varsa gerçekleşmesi dileğiyle....
Bende yalnızım koca işte caliaacakben de diycektim buralar hepfitle bana kalacak.Kaldım gene yalnız.kendi kendime şefkat gösterim bari
olsun kuzuların yanında şükürBende yalnızım koca işte caliaacak
Aynen öyle onlarda 11 gibi uyusa bende kafa dinlesem yeterdi daaolsun kuzuların yanında şükür
Salata ve etten korkma canım bol bol ye onlarda sıkıntı yokMenum
09:40
Armut kurusu
1 ceviz
13:30
1 dilim ekmek
Kıymalı menemen
5 zeytin
1 kk peynir
Domates-salatalik
Ara elma kurusu
18:00
1 kepçe kurufasulye(kv de yapmış ayıp olmasın diye yedim ama artık tiksindim kurufasulyeden)
1 yumurta büyüklüğünde haşlanmış kırmızı et
Az Çoban salata
Ara çayın yanında 1 ceviz yerim
Spor 1 saat normal tempo yürüyüş
@MiuLegobegum75 Whiteblacklife Floweroflife
vur kafayı yat oohAynen öyle onlarda 11 gibi uyusa bende kafa dinlesem yeterdi daa
Selamlar herkese!!!
Yeni yıl hazırlığını eşime ve ortak arkadaşımıza yükledim, bizde toplanacağız ama ben bir kısır ve salata yaparım sadece, onlar kalanını yapıyorlar :)
Herkese güzel bir gün olsun!!
ben de diycektim buralar hepfitle bana kalacak.Kaldım gene yalnız.kendi kendime şefkat gösterim bari
Biz varızBen kimsesizimm hiç kimseler yoook yanımdaaa
Salata ve etten korkma canım bol bol ye onlarda sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?