Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şu an kahvemi yudumlayıp ,burayı okumayı ne çok isterdim ,özledim sizi
Kızım rahatsız,eş oğul evde ,yemek derdi vs,iş çok

Gecmis olsun canimm

Valla öyle insanlar var ki bosan çocuğuna ben bakarım diyen kv 'ler var. Önemli olan orta yolu bulmayı sağlayabilmek ama bazı kv ve kp costurdukca costuruyorlar çiftleri

Çokkkk eğlenceli ayyy acıktım.
Anneme gideceğiz sadece tavuk yiyemm bol bol.
Akşama sofra döşenecek. Ben de ağzımı tutmaya gayret edeceğim. Kardeşim bir sürü küçük küçük salata meze tarzı şeyler yapacak az sonra. Onlarla tıkayım kendimi diyorum allahım sen beni koru nefsimden çok amin

Gecmis olsun canimm

Valla öyle insanlar var ki bosan çocuğuna ben bakarım diyen kv 'ler var. Önemli olan orta yolu bulmayı sağlayabilmek ama bazı kv ve kp costurdukca costuruyorlar çiftleri
Ne yapıyorsun mortim ya hicc gaz vermiyon bak daha 2000 ip atladim yapasim yok bugün.nedense kendime kıl.oldum iki gaz versene akşama lessie mutlaka yaparım da şu ip 3000 olmadı sinir oldum.kendime

Bende Salata ve tavuk yiyeceğim net.
Öyle kodla beynini canım.
Korkma korktuğunu cekersin.

yaa benim kelime kırdı geçti ortalığı

Ne yapıyorsun mortim ya hicc gaz vermiyon bak daha 2000 ip atladim yapasim yok bugün.nedense kendime kıl.oldum iki gaz versene akşama lessie mutlaka yaparım da şu ip 3000 olmadı sinir oldum.kendime

Kız nasıl gaz vereyim kv yememek için nefsimle savasiyorum

haseeett bak sen kv ye anam genellikle öyleler tabi söz bnm meclisten dışarı

31 aralık pazar 2017 YILIN SON MENÜSÜ
1.5 dilim kepek ekmeği
1 yumurta rafadan
Yarım kk beyaz peynir
Dom roka tere
Pekmez

Öğlen yok

Ara16:00
1 portakal(küçük)
1 kupa yeşilçay

Akşam18:00
Fırında hamsi
Salata
Roka
Su(kola şalgam içmek yerine)

Yatmadan önce biberli yoğurt

Su:2.50 lt
Spor:30 dk jillian lvl2
45 dk leslie 3 mil
@MiuLego nehirnil111

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…