Şu an kahvemi yudumlayıp ,burayı okumayı ne çok isterdim ,özledim sizi
Kızım rahatsız,eş oğul evde ,yemek derdi vs,iş çok
Canım ne yapacaklar yuva yıkılsa ne olacak ortada çocuklar yazık değil mi. Benim ailem hep onu derdi. Çocuklara yazık diye.
Benim kp de eşime kızar hep bana idare et der. Mesela eşime en son babalık hakkımı helal etmiycem sana dedi. Ama işte gel gör ki bu binadan taşının bu ev size iyi gelmedi diyemiyor bu da benim zoruma gidiyor, eşim babası üzülür diye taşınmıyor biliyorum çünkü kp benim çocuklarıma gerçekten çok düşkün ayrı bir sevgisi var gözlemliyorum. Kv yi de Allah bildiği gibi yapsın zoruma giden ne biliyormusun ben onu gerçekten anne bildim derdiyle dertlendim, eşime annenle güzel konuş derdim. Kp bir şey dese kv mi savunurdum. Ama o bana ne dedi sana rahat batıyor.... bende inşaallah o rahat senin kızlarına da batar inşaallah küçük kızın benim kocam gibi biriyle evlenir çooook rahat batar ona dedim.
Ahdım var nişanlansın herkesin içinde x cim inşaallah abin gibi bir eş olur nişanlın diyicem, sıkıyorsa herkesin içinde amin demesinler.
Akşama sofra döşenecek. Ben de ağzımı tutmaya gayret edeceğim. Kardeşim bir sürü küçük küçük salata meze tarzı şeyler yapacak az sonra. Onlarla tıkayım kendimi diyorum
Çokkkk eğlenceli ayyy acıktım.
Anneme gideceğiz sadece tavuk yiyemm bol bol.
Ayyy fesat demeyin de kendimden kısa birini duyunca mutlu oldum
Ne yapıyorsun mortim ya hicc gaz vermiyon bak daha 2000 ip atladim yapasim yok bugün.nedense kendime kıl.oldum iki gaz versene akşama lessie mutlaka yaparım da şu ip 3000 olmadı sinir oldum.kendimeGecmis olsun canimm
Valla öyle insanlar var ki bosan çocuğuna ben bakarım diyen kv 'ler var. Önemli olan orta yolu bulmayı sağlayabilmek ama bazı kv ve kp costurdukca costuruyorlar çiftleri
Akşama sofra döşenecek. Ben de ağzımı tutmaya gayret edeceğim. Kardeşim bir sürü küçük küçük salata meze tarzı şeyler yapacak az sonra. Onlarla tıkayım kendimi diyorumallahım sen beni koru nefsimden çok amin
Aaa niye ki görümcek de rahat etsin benim gibiAlemsin kız eflal
yaa benim kelime kırdı geçti ortalığıkız ona klavye azizliği ile yeni ad buldu @Ytmzgörümce değil artık , gö.ümce
t koy t
oyyyyyyyyy o bana da 2-3 senede bir yoklar ..koparım her şeyden
valla diyorum ya inşallah değişir , değişmiştir ... ama hiç bozmadığı halde diyetini , 5 haftada 1 kilo vermişti listede ... 600 gr ı bi kerede ..geri kalan 100 100
ahahahhahahah bende dedim oh bişey kaçırmamışım
Ne yapıyorsun mortim ya hicc gaz vermiyon bak daha 2000 ip atladim yapasim yok bugün.nedense kendime kıl.oldum iki gaz versene akşama lessie mutlaka yaparım da şu ip 3000 olmadı sinir oldum.kendime
Rica ederim canım kullan tabi güzel oluyorYaaa cokkk teşekkür ederim
Pişman olmazsın inşallah cokk kullanırım ben seviyorum emoji kullanmayi
haseeett bak sen kv ye anam genellikle öyleler tabi söz bnm meclisten dışarıNi ha ha en güzel motivasyon sebebibenim görümce de kilolu. Aslında ben kimsenin kilosuna laf söylemem kendi ablalarım annem dışında, onlara da iyiliği sağlığı için söylerim, hadi sizde yapın diye gaza getiririm.
Benim kv kendi totosuna kızının kilosuna bakmadan herkesin ama herkesin kilosuna laf eder. Kaç gram aldı verdi bilir o derece takık ama iş kendi poposuna gelince sorun yokbirde kızının kilosuna, görümcem 1.45 anca var 70 kilo vardır en az, boydan dolayı haliyle daha çok gösteriyor.
Şimdi ben kilo verdikçe nasıl hasetleniyorlar düşünönceden gram versem ben bilmeden kv derdi sen kilo vermişsin diye. Şimdi 17 kilo verdim ağzını açmıyor haseeeet
o benim canım görümcem klavyenin azizliğine uğradımGö.ümce
Ye balım.ye afiyet olsun mku da seni fursun miu koş koş hepfit ciss coss yiyecekmisKız nasıl gaz vereyim kv yememek için nefsimle savasiyorum
1 2 ay içinde kızimi sütten kesip çalışacağım. Eşimin borç var tek başına olmuyor istemiyor ama benim çalışmam lazimiş mi arıyorsun ?
Klavyede kime ne yazacagini cozmus artiko benim canım görümcem klavyenin azizliğine uğradım
Çalışmak güzel turkan daha önce çalıştım mi bilmiyorum ama insana iyi geliyor1 2 ay içinde kızimi sütten kesip çalışacağım. Eşimin borç var tek başına olmuyor istemiyor ama benim çalışmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?