Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sevğili 7. Takımın çıtır, azimli, sevecen ve geyik hatunları
Hepinizin yeni yılını kutlarım.
Sağlıklı, kilosuz, sevdiklerimizle, başarılar dolu yeni bir yıl olsun hepimize!!
Küsler barışsın, mutsuzlar mutlu olsun, hayatta bocalayanlar yeni bir umut bulsun, yeni yıl yeni güzel bir macera olsun!
Sevgiler herkese!!

Amin kuzum

Kinder sürpriz almışlar

3 lü ğaket ablam sevgilisi ve ben.. içlerinde bir tane despicable me oyuncağı çıkıyor. Benimkini açtım çıkmadı çikolotosunu tabi ki yedirdim onlara yemedim ben..

Sonra sonundaaaaaaa agnes çıktı içinden sürekli çıksın diye bekliyodum sonunda çıktı

Söyle sana sahip çıksınlar anne çıtır anne çılgın
Benim oğlum neler neler söylüyor bilsenTatlı annem,pamuk annem,birşeyi beğendin mi dİye sorduğumda bu soru mu?Sen yaptın tabi ki muhteşem oldu.Sen muhteşemsinBabası da aynı bana benziyor diyor

Mali demedim mi ben sana yol geçen hanı bizim ev bende aşçı başı eşim.misefir çağırmış şimdi haber verdi üstüne yemeğe çağırmış gelde deli olma
Benimki de aynısını yaptı, gerçi ben de severim misafir ama bana dediler ki sen yemek yapmayacaksın, dedim süper, kandırdılar beni ay şundan yap ay bundan yap derken mutfaktayım halA aman olsun :) mutlu olsun herkes ay çok bir sevgi kelebeği modundayım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…