Ooooooooo en güzeli kafa dinlemeli yılbaşısıhiiç tek tabanca takılıyom
Ben genelde pop dinlerim
Benim de kocam yokOoooooooo en güzeli kafa dinlemeli yılbaşısı
Amin kuzumSevğili 7. Takımın çıtır, azimli, sevecen ve geyik hatunları
Hepinizin yeni yılını kutlarım.
Sağlıklı, kilosuz, sevdiklerimizle, başarılar dolu yeni bir yıl olsun hepimize!!
Küsler barışsın, mutsuzlar mutlu olsun, hayatta bocalayanlar yeni bir umut bulsun, yeni yıl yeni güzel bir macera olsun!
Sevgiler herkese!!
Söyle sana sahip çıksınlar anne çıtır anne çılgın
Ellerimle yaptığım tatlıyı ellerimle servis yaptım aferin Fatma inşallah bu hafta geçen haftaki direncim kurulacak iyi diyelim iyi olsun inşallah
Benim de kocam yok
Benim oğlum neler neler söylüyor bilsenSöyle sana sahip çıksınlar anne çıtır anne çılgın
Mali demedim mi ben sana yol geçen hanı bizim ev bende aşçı başı eşim.misefir çağırmış şimdi haber verdi üstüne yemeğe çağırmış gelde deli olmaBenim noel baba böyle olur
Jingle beel amanneeeey
Bu dönem zaten biraz zor olur.2. dönem buluşalımNevreste canım 97 olunca buluşalım sana pul kolleksiyonumu falan gosteriym
Eski yeni değişimi kutlayamadim sade kahve eşliginde inşallah
Bu dönem zaten biraz zor olur.2. dönem buluşalımTamam göster bakayım Aynen kahve içelim
Benimki de aynısını yaptı, gerçi ben de severim misafir ama bana dediler ki sen yemek yapmayacaksın, dedim süper, kandırdılar beni ay şundan yap ay bundan yap derken mutfaktayım halA aman olsun :) mutlu olsun herkes ay çok bir sevgi kelebeği modundayım!Mali demedim mi ben sana yol geçen hanı bizim ev bende aşçı başı eşim.misefir çağırmış şimdi haber verdi üstüne yemeğe çağırmış gelde deli olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?